וועדת הבחירות לא מוכנה עדיין להביא טלפונים רק שבוע הבא יהיה אפשרעבדתי בועדת רחובות
אולי יש פה מישהו או שעבדת עם מישהו שכבר קיבל טלפון מועדת רחובות ותקחי ממנו את המספר
נערך לאחרונה ב:
וועדת הבחירות לא מוכנה עדיין להביא טלפונים רק שבוע הבא יהיה אפשרעבדתי בועדת רחובות
יכול להיות שבוועדה שלך היה חסר מזכירים או שהיוכאלה לא מוצלחים ממךבפעם הקודמת נרשמתי ברגע האחרון והייתי מזכיר מלא מלא עם 690 מצביעים
מנסיון שלי קיבלתי 370 ש"ח נטו על יו"ר ועדת קלפייו"ר-סגן יו"ר - חבר מקבל 590 שח נטו (מנסיון אישי) ל7-9 שעות שזה יוצא נטו 85/66 שח לשעה
כמה שעות?מנסיון שלי קיבלתי 370 ש"ח נטו על יו"ר ועדת קלפי
הייתי פעם שעברה בבני ברק, ורוצה להיות כעת בבית שמש, איך עושים את זה?
אולי יש מישהו שהיה בבית שמש ורוצה כעת להיות בבני ברק ורוצה להחליף איתי? יש כזה דבר בכלל? יתנו לי? מי יכול לעזור?
תודה
8 שעות, חצי יוםכמה שעות?
מטעם איזה מפלגה היית?מנסיון שלי קיבלתי 370 ש"ח נטו על יו"ר ועדת קלפי
הייתי מטעם אגודת ישראל, הגעתי בתור משקיפה, ( היו לי טפסים של משקיף ושל יו"ר) וכשהגעתי לקלפי אגודת ישראל אמרו לי להיות יו"ר כי לא היה שום יו"ר נוסף מלבד מזכיר.מטעם איזה מפלגה היית?
אולי את השכר קיבלתם לפי משקיף.הייתי מטעם אגודת ישראל, הגעתי בתור משקיפה, ( היו לי טפסים של משקיף ושל יו"ר) וכשהגעתי לקלפי אגודת ישראל אמרו לי להיות יו"ר כי לא היה שום יו"ר נוסף מלבד מזכיר.
מסתבר שעשו עליך קופה אין שום סיבה שתקבלי כזה סכום על 8 שעות כיו"ראולי את השכר קיבלתם לפי משקיף.
כי יו"ר מקבל יותר כפי שנכתב למעלה.
מנסיון שלי קיבלתי 370 ש"ח נטו על יו"ר ועדת קלפי
זה משנה מאוד כי אם כן יתכן ותוכלו לבקש מהם תוספת לפי השכר הקבוע בחוקמשקיף אין לי מושג כמה מקבל
אם זה כזה משנה לך אני אשלח לך את התלוש בהודעה פרטית
לפי מה שבדקתי עכשיו עם חברים שעבדו כיו"ר בבחירות האחרונות השכר הוא 865 ברוטו למשמרת שזה בערך 650 ש"ח משא"כ למשקיף שהשכר בכל מפלגה הוא שונה יש כאלה שקיבלו 300 ויש כאלו שקיבלו 600 (נטו)משקיף אין לי מושג כמה מקבל
אם זה כזה משנה לך אני אשלח לך את התלוש בהודעה פרטית
היו"ר כנראה לא היה מטעם אגוד ישראל כך שלא הייתם צריכים להסכים (או שכן רציתם)הייתי מטעם אגודת ישראל, הגעתי בתור משקיפה, ( היו לי טפסים של משקיף ושל יו"ר) וכשהגעתי לקלפי אגודת ישראל אמרו לי להיות יו"ר כי לא היה שום יו"ר נוסף מלבד מזכיר.
וואו ברור כי הרי אסור שיהיה משקיף מאותה מפלגה שיש כבר נציג בקלפיהיו"ר כנראה לא היה מטעם אגוד ישראל כך שלא הייתם צריכים להסכים (או שכן רציתם)
בכל אופן מטעם אגודת ישראל הייתם רק משקיף ולכן זה הסכום
היו לי 2 כתבי מינוי, הראשון יו"ר מאגודת ישראל והשני משקיף ממפלגה חילונית( כנראה הסכם ביניהם).היו"ר כנראה לא היה מטעם אגוד ישראל כך שלא הייתם צריכים להסכים (או שכן רציתם)
בכל אופן מטעם אגודת ישראל הייתם רק משקיף ולכן זה הסכום
בקיצור, אגו"י עשו עליך סיבוב....היו לי 2 כתבי מינוי, הראשון יו"ר מאגודת ישראל והשני משקיף ממפלגה חילונית( כנראה הסכם ביניהם).
הגעתי בתור משקיף, ואחרי הגיעה משקיפה שהיה לה את כתב המינוי למשקיף מטעם המפלגה החילונית, מינוי שהיה לי גם.
בקלפי היתה רק מזכירה ולא היה שום יו"ר ( לפי חוק חייב שיהיה מישהו נוסף מלבד מזכיר) וגם היה כפילות של כתב המינוי, האחראי עלי מאגודת ישראל אמר שאשתמש בכתב המינוי של יו"ר.
מה אפשר לעשות? בכללי לא אכפת לי כי הגעתי בתור משקיף וזה המשכורת שתכננתי לקבל.בקיצור, אגו"י עשו עליך סיבוב....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: