לא יודע אם יש בזה בעיה, אבל אם אתה עושה מחר את הלומדה, מה דחוף לך להירשם היום? לא חושב שיסגרו את ההרשמה כ"כ מהר, לא צריך למהר במיוחד.האם צריך לעשות מיד את הלומדה?
או מספיק שנרשמתי ומחר לעשות את הלומדה?
ברור...זה משנה מתי נרשמים בסדר העדפויות לקבלה?
?מבחן מחרפן !!!!!
זה משנה מתי נרשמים בסדר העדפויות לקבלה?
אגב מי שירשם יותר מאוחר סיכיו להיות רזרבי גדלים בהרבה
מה השאלות?וא"א לדלג על הלומדה, לעבור לשלב הבא..
הכל לאט לאט לאט..
ובנוסף מבחן אמריקאי מבלבל !!!!
מישהו הצליח להירשם? אחרי שאני ממלא את עמוד ההרשמה הוא טוען "נא וודאו שכול השדות מולאו (ועל פי הדרוש)"
יש לי את כל השאלות והתשובותמה השאלות?
פעם שעברה העלו פה תשובות נו...
נטפרי?מישהו הצליח להירשם? אחרי שאני ממלא את עמוד ההרשמה הוא טוען "נא וודאו שכול השדות מולאו (ועל פי הדרוש)"
הי זה 26 קבצים ואני לא מצליח לשלוח את זה בפרטי שלחו לי מייל בפרטי ואני ישתדל לשלוח מהריש לי את כל השאלות והתשובות
מי שרוצה בפרטי
לא כזה קשהמבחן מחרפן !!!!!
על פי זיכרון אחד מחברי הועדהמי נותן מעטפת הצבעה
המזכיר או היו"ר?
המזכיר בברור לא נותן מעטפה רק חבר ועדה ששומר את התזעל פי זיכרון אחד מחברי הועדה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: