במבחן של האתר או בהדרכה?איך אני אמור לדעת אם עברתי את המבחן?
באתר מציון 80 זה עובר, ובהדרכה אין ציון. ומקבלים תשובה סמוך לבחירות
במבחן של האתר או בהדרכה?איך אני אמור לדעת אם עברתי את המבחן?
יודע מה המספר הסופי בנוסחת האיזון ?במבחן נוסח 2
יש 8 קולות פסולים, 3 מתוכם מעטפות פסולות,
בטופס המחיקות יש מחיקה אחת יותר ממספר המעטפות,
6 מעטפות כפולות,
בקולות הכשרים יש רשימה שמצוין בדף הראשון שיש לה 102 קולות אבל בשרטוטים יש רק 82 צריך להוסיף עוד 20 קווים ואז לעבור לדף הבא ששם מוצג קולות שאתה צריך להחליט האם הם כשרים או פסולים
תלחץ על כל אחד מהם ואחרי זה על ההמשך.בלומדה של מפקח טוהר בחירות,
לא עובר לי החלונית שמראה את חברי הוועדה,
מישהו יודע?
אני לוחץ גם על מזכיר וגם על חברי וועדה, וזה עושה לי שעדיין לא לחצת על הכל,תלחץ על כל אחד מהם ואחרי זה על ההמשך.
אני כבר לא זוכרת.אני לוחץ גם על מזכיר וגם על חברי וועדה, וזה עושה לי שעדיין לא לחצת על הכל,
?
כן זה הבעיה, היה תמונה מסוננת של משקיפה בצד ולא אחזתי שצריך ללחוץ שם,אני כבר לא זוכרת.
יש לכם סינון של נטפרי וחלק מהדמויות מסוננות?
צריך ללחוץ גם על מה שמסונן.
דווקא לי בראיון המראיין שאל אם ארצה להיות בב"ב ואמרתי לו שברור והוא אמר שכותב לשבץ אותי בב"בבוועדת דן אמרו בתחילת ההדרכה שבכוונה הפעם לא יהיה שיבוץ באותה העיר בה אתה מתגורר
כנראה שמעו על חופשות ארוכות שהמזכירים לוקחים מהקלפי
אני תמיד שולחת מייל ומבקשת להשתבץ בב"ב בקלפי קרובהבסך הכל שיחלקו את כתבי הסמכה.
אם אני יראה שאני מחוץ לבני ברק.
אני יגיד להם שאני לא מגיע.
רק אם אני בבני ברק.
הם צריכים אותנו יותר ממה שאנחנו צריכים אותם.
אין דרך לדעת קודם?ובהדרכה אין ציון. ומקבלים תשובה סמוך לבחירות
נוסעים לשילת, קו 150 לאבא הלל בלוד, משם קווים 1,2,13מישהו יודע איך מגיעים ממו"ע להדרכה בלוד?
בדקתי במוביט אבל לא תמיד הוא נותן את כל הדרכים שיש.
מאיפה הם ידעו?יש בעיה ששני קרובי משפחה יעבדו באותו מטה בחירות?(לא באותו קלפי אלא באותו מטה למשל מטה יהודה שכולל בתוכו מס ערים וישובים)
צריך לחתום בטופס של מפקח טוהר הבחירות שאין במטה שאתה רוצה לעבוד קרוב משפחה :1".1"קרוב משפחה" - בן או בת זוג לרבות ידוע בציבור, הורה, הורי הורה, בן או בת ובני זוגם, אח או אחות וילדיהם, גיס, גיסה, דוד או דודה וילדיהם, חותן, חותנת, חם, חמות, נכד או נכדה, לרבות קרוב כאמור שהוא שלוב [חורג] או מאומץ לרבות בני זוגם."מאיפה הם ידעו?
לא נראה לי הכוונה לכל המטהצריך לחתום בטופס של מפקח טוהר הבחירות שאין במטה שאתה רוצה לעבוד קרוב משפחה :1".1"קרוב משפחה" - בן או בת זוג לרבות ידוע בציבור, הורה, הורי הורה, בן או בת ובני זוגם, אח או אחות וילדיהם, גיס, גיסה, דוד או דודה וילדיהם, חותן, חותנת, חם, חמות, נכד או נכדה, לרבות קרוב כאמור שהוא שלוב [חורג] או מאומץ לרבות בני זוגם."
דבר ראשון וודאי שזה מ 4.5 בצהרייםקבעו לי תור להדרכה מ4.5 אחה"צ עד 9 בערב מה זה אומר, שאני מגיע מתי שבא לי או ש4.5 שעות הדרכה, פעם קודמת לקח לי ההדרכה שעה בערך כולל המבחן
משום מה ככה זכור לי אולי אני טועה ואולי זה היה מהר בהשפעת הקורונהדבר ראשון וודאי שזה מ 4.5 בצהריים
דבר שני פעם שעברה למזכירות קלפי היה לך שעה הדרכה???
הגיוני, זה אחד התסמינים הידועים שהיו - איבוד תחושת הזמן.משום מה ככה זכור לי אולי אני טועה ואולי זה היה מהר בהשפעת הקורונה
לא קיים במציאות!!! הכי מהר שזכור לי היה פעם 3 שעות עם מדריך מהיר כטיל, וזה היה רק למזכירים ותיקים, שכבר מכירים את החומר.פעם קודמת לקח לי ההדרכה שעה בערך כולל המבחן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: