election#babcomcenters.comמה המייל של הועדה המרכזית של הבחירות?
שניים פחות זה יותר בעיה אבל שניים יותר לא נורא כי יכול להיות שמישהו הכניס כמה מעטפות אבל קצת קשה לי להאמין שזה התוצאה אבל אל תדאג/י כי חסר להם מזכירים מסתבר שיקבלו אותך וישימו אותך מזכיר שני מקסימוםאחרי ההדרכה הסתבכתי עם השאלה הבאה - לדוגמא בקלפי היו רשומים 380 מצביעים והגיעו 300, ותכלס בספירה יש 2 יותר (302) או 2 פחות (298) ספרתי כבר פעמיים וכך יצא, מה עושים? רושמים בפרוטוקול וזהו? לא ישגעו אותי בקליטה?
אם קורה שיש שניים פחות, מה הפתרון??שניים פחות זה יותר בעיה אבל שניים יותר לא נורא
גם חבר קיבל הודעה כזו. אין מושג מה המשמעותקיבלתי הודעה טלפונית "למזכירי הקלפי, רצינו לאחל שנה טובה וכו'"
עוד מישהו זכה להתברך?
זה אומר שהתקבלתי?
קיבלתי הודעה טלפונית "למזכירי הקלפי, רצינו לאחל שנה טובה וכו'"
עוד מישהו זכה להתברך?
זה אומר שהתקבלתי?
גם אני זכיתי לקבל היום את הטלפון ואת ההודעה במיילזה המייל שקיבלתי היום -
מזכיר/ת ועדת קלפי יקר/ת
אנו שמחים להודיעך כי עברת את שלב ההדרכה והמבחן בהצלחה ובעקבות כך נוכל לשבץ אותך באחת מהקלפיות בוועדה האזורית דן.
לאחר השיבוץ תקבל/י הודעה נוספת בה נעדכן אותך מתי ולהיכן יש לגשת על מנת לקבל את כתב המינוי ואת מזוודות החומר הרגיש.
חלוקת החומר הרגיש מתוכננת להתבצע בתאריכים 26 ו 27 לאוקטובר (תאריך ההגעה יקבע בהתאמה לעיר בה תשובצו).
בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה,
צוות משאבי אנוש וועדת דן
הודעה זו נשלחה באופן אוטומטי ואין להשיב לה, תשובות והודעות לתיבת מייל זו לא ייקראו.
ועדת בחירות אזורית- דן
משאבי אנוש
לכנסת ה - 25
טלפון: 03-6856271/2/3/5
לא רלוונטי כמה מחיקות היו. אחרי שרושמים כמה מחיקות היו. שוכחים מזה לנצח.אם קורה שיש שניים פחות, מה הפתרון??
קיבלתי את זה לפני יומיים בשתיים בלילה..... לפני הבחינה.....קיבלתי הודעה טלפונית "למזכירי הקלפי, רצינו לאחל שנה טובה וכו'"
עוד מישהו זכה להתברך?
זה אומר שהתקבלתי?
קולות פסולים-5 מעטפות פסולות 2מישהו זוכר כמה קולים פסולים כולל מעטפות יצאו בנוסח 1?
לא כתוב כמה קיבלת במבחן?גם אני זכיתי לקבל היום את הטלפון ואת ההודעה במייל
זה המייל שקיבלתי היום -
מזכיר/ת ועדת קלפי יקר/ת
אנו שמחים להודיעך כי עברת את שלב ההדרכה והמבחן בהצלחה ובעקבות כך נוכל לשבץ אותך באחת מהקלפיות בוועדה האזורית דן.
לאחר השיבוץ תקבל/י הודעה נוספת בה נעדכן אותך מתי ולהיכן יש לגשת על מנת לקבל את כתב המינוי ואת מזוודות החומר הרגיש.
חלוקת החומר הרגיש מתוכננת להתבצע בתאריכים 26 ו 27 לאוקטובר (תאריך ההגעה יקבע בהתאמה לעיר בה תשובצו).
בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה,
צוות משאבי אנוש וועדת דן
הודעה זו נשלחה באופן אוטומטי ואין להשיב לה, תשובות והודעות לתיבת מייל זו לא ייקראו.
ועדת בחירות אזורית- דן
משאבי אנוש
לכנסת ה - 25
טלפון: 03-6856271/2/3/5
מתי עשיתם את המבחן?גם אני זכיתי לקבל היום את הטלפון ואת ההודעה במייל
מתי יקבלו תשובות שמעתי שכבר יש חלק שקיבלו תשובה ?
מתי עשיתם את המבחן?
אין פיתרון זה אומר שלא התנהלת נכון כי לא הגיוני שיש שניים שהכניסו לקלפי ולא מחקת אותםאם קורה שיש שניים פחות, מה הפתרון??
סתם הודעה בלי משמעות אני קיבלתי SMS והייתי צריכה להחזיר 1גם חבר קיבל הודעה כזו. אין מושג מה המשמעות
כמובן רק שפעם הבאה יש סיכוי שהוא לא יתקבל,לא רלוונטי כמה מחיקות היו. אחרי שרושמים כמה מחיקות היו. שוכחים מזה לנצח.
צריך להתמקד רק בכמה מעטפות יצאו מהתיבה, ותו לא.
במבחן עשו בכוונה כזה דבראין פיתרון זה אומר שלא התנהלת נכון כי לא הגיוני שיש שניים שהכניסו לקלפי ולא מחקת אותם
כמובן רק שפעם הבאה יש סיכוי שהוא לא יתקבל,
אם כי אמרו שעד 5 טעויות לא עושים בעיות
ב 19/09/22 בוועדה אזורית דןמתי עשיתם את המבחן?
כי אחת המעטפות הפסולות (במבחן 1) היא ללא חתימות כי היא הובאה מבחוץבמבחן עשו בכוונה כזה דבר
שיצא מעטפה אחת יותר מהמחיקות
(ולגבי הסיכוי שלא יתקבל בדרך כלל
חסרים מזכירים ומקבלים כמעט כל אחד)
לא היה לי מבחן 2כי
כי אחת המעטפות הפסולות (במבחן 1) היא ללא חתימות כי היא הובאה מבחוץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: