דרוש מידע מוות בעריסה!!

מצב
הנושא נעול.

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
@yonatanr גם אני הייתי שמחה להבין למה אתה כועס
נראה לי הדעה שלי הכי מתונה פה ...
את בעד אנשים המתנגדים לחיסונים ולרפואה המודרנית, שהיא זו שהעלתה את תוחלת החיים בעשרות שנים, ושיפרה את איכות החיים ללא היכר.

קול שחל

משתמש רשום
היום לא מאמינים בפילוסופיות, בודקים דברים בשטח, אדם יכול לחיות מעל שמונים וחמש בצלילות ותפקוד כמעט מלא, בזכות החיסונים שקיבל בילדותו ובמשך החיים שלו, כשמזהים בעיות כמו לחץ דם מטפלים מיד בתרופות שמאזנות את המצב, וכן על זה הדרך.

לרפואה המודרנית, שהיא זו שהעלתה את תוחלת החיים בעשרות שנים, ושיפרה את איכות החיים ללא היכר.
מרתק!!!
כי עד עכשיו חשבתי שאת זה הקב"ה מנהל.
אבל אם אתם המנהלים, יש לי כמה שאלות על ההתנהלות של העולם הזה.
מה שיותר מרתק, שהיום הרופאים באמת יותר צנועים, אך יש בציבור תחושה שהרופאים הם יודעי כל.

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
מרתק!!!
כי עד עכשיו חשבתי שאת זה הקב"ה מנהל.
אבל אם אתם המנהלים, יש לי כמה שאלות על ההתנהלות של העולם הזה.
מה שיותר מרתק, שהיום הרופאים באמת יותר צנועים, אך יש בציבור תחושה שהרופאים הם יודעי כל.
הקב"ה מנהל את העולם, ונותן את הבחירה בידי בני האדם לחקור את הטבע כדי לגלות את הרפואות הצפונות בו.
הרופאים יותר צנועים, אבל עדיין יודעים הרבה הרבה יותר ממה שידעו כל החכמים בדורות שקדמו להם.

שטוב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
את בעד אנשים המתנגדים לחיסונים ולרפואה המודרנית, שהיא זו שהעלתה את תוחלת החיים בעשרות שנים, ושיפרה את איכות החיים ללא היכר.
חלילה וחס
אבל אני לא בעד להטיף
היה חשוב לי בעדינות להביא את כל הדעות
אני ממש לא משכיבה על הבטן למרות שזה משבית לי לילות
(ודרך אגב ד"ר שחר לא יצא בקול קורא להשכבת תינוקות על הבטן ....)
והפנקס חיסונים שלנו מלא וגדוש
ואני מאד מכבדת את דעתו בנושא של הרב זילברשטיין למרות שהוא לא הרב שלי

נערך לאחרונה ב:

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
חלילה וחס
אבל אני לא בעד להטיף
היה חשוב לי בעדינות להביא את כל הדעות
והפנקס חיסונים שלנו מלא וגדוש
ואני מאד מכבדת את דעתו של הרב זילברשטיין למרות שהוא לא הרב שלי
אני שמח מאד שאת מחסנת את הילדים ולא משכיבה אותם על הבטן,
אבל לדעתי אין מקום להביא דעה של מתנגדי חיסונים שמזיקים מאד לבריאות של ילדיהם ושל ילדים אחרים.

שטוב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני שמח מאד שאת מחסנת את הילדים ולא משכיבה אותם על הבטן,
אבל לדעתי אין מקום להביא דעה של מתנגדי חיסונים שמזיקים מאד לבריאות של ילדיהם ושל ילדים אחרים.
קיבלתי. יש בזה משהו.

אין על עם-ישראל

משתמש מקצוען
טוב זה ברור!
יש פה פשוט המון נושאים במקביל...
וודאי שא"א היום להסתמך על רפואה אלטרנטיבית... גם מבחינה הלכתית שמעתי מכלי ראשון שמורה הוראה נשאל אם ללכת לרפואה אלטרנטיבית והוא ממש זלזל!

שטוב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
טוב זה ברור!
יש פה פשוט המון נושאים במקביל...
וודאי שא"א היום להסתמך על רפואה אלטרנטיבית... גם מבחינה הלכתית שמעתי מכלי ראשון שמורה הוראה נשאל אם ללכת לרפואה אלטרנטיבית והוא ממש זלזל!
לא יודעת אם לזלזל, מועיל הרבה פעמים, אפשר במקביל ובתוספת לרפואה הרגילה לנסות טבעי.
אבל להיות אנטי רפואה ואנטי חיסונים

אין על עם-ישראל

משתמש מקצוען
לא יודעת אם לזלזל, מועיל הרבה פעמים, אפשר במקביל ובתוספת לרפואה הרגילה לנסות טבעי.
אבל להיות אנטי רפואה ואנטי חיסונים
ברור שאפשר לנסות ...
רק לפעמים יש מקרה שמצריך טיפול מידי...
והוא זלזל שלא יתעכבו בגלל האלטרנטיבי וח"ו יגרם נזק!

גימפל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מדהים איך שהאשכול סטה מהנושא בו נפתח "רק" אחרי כ15 דפים
כנראה הנושא עניין להרבה ניקים
בכל זאת נדיר מאוד בפרוג;)

סטיקר

משתמש פעיל
נכון חלקי, הרפואה המודרנית תרמה חלקי את ההעלא בתוחלת החיים לבעלי תאווה ועצלנים, אבל במחיר כבד של תופעות לוואי קשות, עדיף היה אם אנשים היו שומעים לעצת הרמבם (שהרפואה מתעלמת ממנו) היו מעלים תוחלת החיים עוד יותר ובלי מחיר כבד.

הרפואה המודרנית הוא ערבוב של טוב ורע, הרמבם אומר שרופא טוב קודם מנסה לרפאות בתזונה, ואם אי אפשר אז בתרפות קלות, ורק במקרים קשים בתרופות קשות, הרפואה המודרנית מדלגת על שתי השלבים הראשונים, וזה עולה בחייהם של מיליונים, הסיבה השלישי של מוות בארהב הוא תרופות.

נערך לאחרונה ב:

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
מתנגד החיסונים גיל יוסף שחר הוא לא מטיף לשמירה על הבריאות. הוא מטיף לאי-שמירה על הבריאות, כשהוא מתנגד לחיסונים ולהתגוננות מפני הקורונה.
נו באמת!
כך מדבר אדם שמעולם לא ניסה אורח חיים בריא באמת (ותניח את החיסונים בצד. מדובר על תזונה וסדר יום תקין) ולא חווה את החיוניות והתחושה המדהימה של אדם שמתחזק את גופו כיאות.
הבן אדם לא מכריח אף אחד לא להתחסן, וגם לא מפעיל קווי צינתוקים ומפיץ פשקווילים. זו דעתו, הוא אדם מצפוני, ולכן הוא לא מסתיר אותה. הוא כותב אותה באתר שלו, שאותו קורא מי שמתעניין בדעותיו.
לרופאים אין חופש דעה וביטוי?
כמה אפשר להיות משוחדים בגלל שאתם חושבים שאתם צודקים?
תארו לעצמכם שרוב הרופאים וכן מערכת הבריאות הממשלתית היו גורסים שחיסונים הם סכנה, האם זה היה הוגן לסתום את הפה לרופא שחושב שהם חיוניים לבריאות?
השיגעון של אנשים מסויימים בהתנגדותם למתנגדי החיסונים עולה על שיגעונם של המתנגדים עצמם.

סטיקר

משתמש פעיל
נו באמת!
כך מדבר אדם שמעולם לא ניסה אורח חיים בריא באמת (ותניח את החיסונים בצד. מדובר על תזונה וסדר יום תקין) ולא חווה את החיוניות והתחושה המדהימה של אדם שמתחזק את גופו כיאות.
הבן אדם לא מכריח אף אחד לא להתחסן, וגם לא מפעיל קווי צינתוקים ומפיץ פשקווילים. זו דעתו, הוא אדם מצפוני, ולכן הוא לא מסתיר אותה. הוא כותב אותה באתר שלו, שאותו קורא מי שמתעניין בדעותיו.
תארו לעצמכם שרוב הרופאים וכן מערכת הבריאות הממשלתית היו גורסים שחיסונים הם סכנה, האם זה היה הוגן לסתום את הפה לרופא שחושב שהם חיוניים לבריאות?
השיגעון של אנשים מסויימים בהתנגדותם למתנגדי החיסונים עולה על שיגעונם של המתנגדים עצמם.
איך אמר דר מנדלסון, הרפואה המודרנית היא דת, ורופאיה הם כהני הדת.
כמו בכל דת יש גם בדת הזו קבוצה של קנאי הדת.
וקנאים כמו קנאים לא לומדים אף פעם, גם אחרי כל ההתנהלות המטורפת של הקורונה לא למדו דבר וחצי דבר, ראש בקיר.

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
נכון חלקי, הרפואה המודרנית תרמה חלקי את ההעלא בתוחלת החיים לבעלי תאווה ועצלנים, אבל במחיר כבד של תופעות לוואי קשות, עדיף היה אם אנשים היו שומעים לעצת הרמבם (שהרפואה מתעלמת ממנו) היו מעלים תוחלת החיים עוד יותר ובלי מחיר כבד.

הרפואה המודרנית הוא ערבוב של טוב ורע, הרמבם אומר שרופא טוב קודם מנסה לרפאות בתזונה, ואם אי אפשר אז בתרפות קלות, ורק במקרים קשים בתרופות קשות, הרפואה המודרנית מדלגת על שתי השלבים הראשונים, וזה עולה בחייהם של מיליונים, הסיבה השלישי של מוות בארהב הוא תרופות.

גם הרפואה המודרנית מכירה בכוחה של התזונה הנכונה ואורח החיים הבריא לשמירה על הבריאות, בנוסף לשגרת חיסונים לילדים, ולשמירה מהידבקויות בזמן מגיפות. כך שזה שקר מוחלט לומר ש"הרפואה המודרנית מדלגת על שתי השלבים הראשונים".
בדרך כלל אלו שטוענים כמוך, הם שרלטנים ומאחזי עיניים שמנסים למכור שיקויים ותמציות שלא שוות כלום, ומאחר שעל פי הקריטריונים של הרפואה המודרנית אין בהם שום תועלת - הם מנסים לרסק את האמונה של התמימים והבורים ברפואה המודרנית, כשהם גורמים לאותם אנשים שלא לחסן את ילדיהם, וכך לחשוף אותם ואת סביבתם למחלות קשות שכבר פסו מן העולם בזכות החיסונים.

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
נו באמת!
נו באמת!
מנין לך מהו אורח החיים שלי?
רופאי המשפחה שבכל קופה, מדגישים בפני המטופלים את הצורך לתחזק אורח חיים בריא - איך זה קשור לאותו מכחיש חיסונים?
כל קווי הצינתוקים ואתרי מכחישי החיסונים מסתמכים על אותו אדם, שאין לו שום מומחיות מוכרת ברפואה, מלבד הרישיון לעסוק ברפואה בלבד, על פי החומר שאותו הוא למד באוניברסיטה, כמו יתר אלפי הרופאים.
אם היה מדובר במומחה רפואה, חוקר בעל שם - היה מקום לדבר על דעותיו.
אבל מדובר כאן באדם שלא ערך שום מחקר מוכר, וכל מה שיש לו הוא את הכשרתו לעסוק ברפואה, על פי התנאים ברישיון - מה פתאום להקשיב לו בכלל, כאשר יש הסכמה מוחלטת בקרב מומחי המחקר, שהחיסונים הם אלו ששומרים על תוחלת החיים הגבוהה בעולם המערבי?
אם היה מדובר כאן בנושא שאינו של חיים ומוות - ניחא. אבל בגלל אנשים כמותו, שרלטנים ונוכלים - אמהות נמנעות מלחסן את ילדיהן בחיסונים קריטיים נגד חצבת ודיפטריה - ומסכנות אותם בשיתוק לכל החיים!
איך אפשר לשתוק במצב כזה?!

מצורף המכתב של משרד הבריאות לגביו.

קבצים מצורפים

• 2016870.pdf
    KB 892.4 · צפיות: 73

קול שחל

משתמש רשום
אז חבל על הלילות שלך......
הם יותר חשובים לבריאות שלך ושל התינוק.
מדובר על סטטיסטיקה זניחה, כאשר לא יודעים את הסיבה!! רק מצאו שכיחות, שגם בה אפשר לפקפק כמובן, אע"פ שכבר שנים שזו ההמלצה הרישמית, לא צריך ללכת על זה יותר מהמלצה.
באמת חבל על הלילות, אמא/אשה צריכה לישון כפי שמתאפשר.
הורים לקטנטנים לעיתים קרובות צריכים לקום בלילות, אבל להוסיף לזה גם השכבה לא נוחה לתינוק זה כר נראה לי עומס לא מוצדק.
אבל הכי חשוב שתעשי מה שאת שלימה איתו, כי אולי אם תשכיבי על הבטן, לא תישני בכלל מרוב דאגה....
לב של אמא....

devMode

משתמש פעיל
הרמבם אומר שרופא טוב קודם מנסה לרפאות בתזונה, ואם אי אפשר אז בתרפות קלות, ורק במקרים קשים בתרופות קשות, הרפואה המודרנית מדלגת על שתי השלבים הראשונים, וזה עולה בחייהם של מיליונים, הסיבה השלישי של מוות בארהב הוא תרופות.
הבלים, חוסר הבנה מינימלי ברפואה המודרנית.

המאמר שקישרת אליו חסום לי, אני מהמר שהוא נכתב על ידי רופא אליל שמשווק את התרופות הטבעוניות שלו באיצטלה צדקנית להציל את חייהם של המליונים המסכנים שמתים בגלל הרפואה המודרנית.

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...