א"כ גם חייבים לשמוע בקולם גם בנוגע שתיית מתוק, מרגרינה, בשר שמן, חוסר שינה והתעמלות, כל אלה יותר מסוכנות למבוגרים פי אלף מאשר השכבה על הבטן של תינוק
בכל מה שאמרת פה (מרגרינה שמן וכיוצ"ב) לא יצא קול קורא גורף לרבים כמו זה
ודווקא אני מאד בעד ד"ר יוסף שחר, קוראת הרבה מאמרים שלו ויש הרבה חכמה והגיון בדברים שהוא מביא.
לדעתי (האישית כמובן, וכל אחד יעשה כרצונו) צריך ללכת על דרך האמצע.
(
דרך אגב חשוב לציין שהוא לא יוצא נגד השכבה על הבטן, הוא בעיקר מביא את הרעיון שיש עוד דעות
ובסוף מביא את דעתו האישית בלבד, ע"פ ההגיון שלו, כל אחד יכול להיכנס ולקרוא את המאמר,
אבל באותה מידה, תקראו מנגד את דעתו האישית של בנימין חינקיס מעתון המודיע, דעת משרד הבריאות ועוד מאמרים רבים בנושא
ותחליטו לבסוף בהגיון הבריא שלכם )
בכל אופן לא כדאי לקרר פה אנשים,
לא לכל אחד יש סבלנות כמוני וכמוך ללכת ולקרוא מאמרים
אני הבאתי מה שחשוב בעיניי
ויפה שיש עוד דעות!
מכאן שכל אחד יעשה בדיקה לעצמו, החומר נמצא לכל דורש באינטרנט וגם כאן באשכול.
רק אל תסמכו לא עלי ולא על ניק אחר, אלא לכו לחקור את הנושא לבד!
ויה"ר שנזכה לגדל את ילדינו לתורה לחופה ולמעשים טובים ונזכה לראות בשמחתם עד 120 אמן.
*פשוט היה חשוב לי לכתוב את הדברים לפני שהאשכול הופך להיות בנושא בריאות, אנטי חיסונים ורפואת הרמב"ם..
ולהלן הקישורים למי שיש סבלנות......
הרב זילברשטיין
בעקבות מקרי מוות פתאומי של תינוקות בשבוע האחרון, מבקש ד"ר יורם בן יהודה , מנהל בפועל מחלקת ילדים במרכז הרפואי מעייני הישועה להימנע מהמושג "מוות בעריסה" ולהקים ועדה שתחקור כל מקרה מוות לסיבתו
www.mymc.co.il
ד"ר שחר
תסמונת מוות בעריסה (Sudden Infant Death Syndrome) הינה גורם המוות השכיח ביותר בקרב תינוקות עד גיל שנה. בישראל שכיחות התופעה הינה 2 תינוקות לכל 1000 לידות. לפניכם מדריך להקטנת הסיכון לתסמונת זו | מאת ד"ר גיל יוסף שחר (M.D)
rambam-medicine.org.il
בנימין חינקיס