דרוש מידע מה קורה עם הצהרונים תשפ"ב

התו השמח

משתמש רשום
לדעתי בלהט הדברים יש הרבה אי דיוקים.
(רק כהקדמה אני יגיד שאני לא עצוב על כל הענין מסיבה אחת ששנה הבאה אולי ירשמו יותר לגני עירייה ועל ידי זה ירויחו עוד כמה גננות משכורת נורמלית ולא של רעב בעמותות. עד היום הגננת שילמה שנים רבות את המחיר של ההחלטה שלכם לשלוח לעמותה במקום גן עירוני ועכשיו גם ההורים ראו את פניהם היפות של מנהלי העמותות.ולא אני לא מפסיד אישית מזה רק כואב לי על העוול שנים)
א.למרבה התדהמה מפעילי הצהרונים ביד השניה יש להם גם עמותות של גנים וזה אותם שיטות. מה שהשכר יותר גבוה אין קשר לאי מיקסום רווחים.
ב. המון כשלים טכנים ופדגוגים נובעים מזה שהצהרון הוא לא המשך של יום הלימודים בגן כמובן הניזוקים זה העובדות והילדות.
ג. לגבי הזכיין זה תלוי בעירייה עיריית מודיעין עילית למשל השנה החליטה שאין זכיין חיצוני עיריית בני ברק בגנים שלה יש זכיין אחר משאר רשתות הגנים בעיר (ויש לה פיקוח הדוק עליו) אבל יש מקומות שהעירייה לא רוצה להתעסק עם זה מכל מיני סיבות ואז מתחיל מלחמה על גב ההורים.
ד. הכסף שניתן לעמותות אין לו קשר לצהרון הוא ניתן להם בין אם היה צהרון בין אם לא היה (משהו בשם שעות טיפוח וכדו) שזה כולל באופן רשמי פעילות עד שעה יותר מאוחרת בגן עד שיום אחד מישהו במשרד החינוך עלה על זה שלמעשה יש כפל תקציבים על אתם השעות ומשנה שעברה התחיל המריבות (זה מידע מעובד בעמותה מפעילת גנים).
הנך צודק בכל מילה.
אך לגבי הגנים העירוניים זה שייך רק בבני ברק.
בשאר ערי הקודש אין דבר כזה גן עירוני חוץ מממ"ד ממ"ח וחב"ד.
אולי תאיר את עיננו כיצד בירושלים שהגנים הינם פרטיים ישנם צהרונים המופעלים ע"י זכיינים ללא תשלום נוסף?

אני וביתי

משתמש מקצוען
הנך צודק בכל מילה.
אולי תאיר את עיננו כיצד בירושלים שהגנים הינם פרטיים ישנם צהרונים המופעלים ע"י זכיינים ללא תשלום נוסף?
ואיך במודיעין עילית יש צהרונים?

התו השמח

משתמש רשום
ואיך במודיעין עילית יש צהרונים?
במודיעין עילית אין גני עירייה כל הגנים מופעלים ע"י עמותות.
אלא שהעיריה שיתפה פעולה עם היוזמה של העמותות והם גם מפעילים את הצהרונים, ולכן הם לא גובים תשלום נוסף מההורים

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
הנך צודק בכל מילה.
נראה לי שבירושלים הבעלויות גם מפעילות את הצהרון.
בבית יעקב, בכל אופן, זה מידיעה. ההורדה באשראי היא לטובת בית יעקב או פתחיה, היינו הך.
אבל
הבנתי מסייעות שהשנה הורידו את שכרן בצהרונים וזה גורם לכך שיש חסר בסייעות ויש צהרונים שלא נפתחו מהסיבה הזאת.

התו השמח

משתמש רשום
באלעד יש רשת גנים של אורחות חינוך שבכובעם השני הינם אחד מהזכיינים שמפעילים את הצהרונים בערים החרדיות (רמת דוד).
והמפעיל של הצהרונים בגנים באלעד הוא פתחיה,
ולמרבה הפלא אצלם הצהרונים פועלים כרגיל ע"י פתחיה ללא שום תוספת מעבר ל 50 ש'ח
אידיליה במיטבו.

התו השמח

משתמש רשום
נראה לי שבירושלים הבעלויות גם מפעילות את הצהרון.
בבית יעקב, בכל אופן, זה מידיעה. ההורדה באשראי היא לטובת בית יעקב או פתחיה, היינו הך.
אבל
הבנתי מסייעות שהשנה הורידו את שכרן בצהרונים וזה גורם לכך שיש חסר בסייעות ויש צהרונים שלא נפתחו מהסיבה הזאת.
בדקתי את העניין ואכן גם בירושלים גן האם מפעילה את הצהרונים ללא התערבות של זכיין.
ולכן לא דורשים תשלום נוסף מההורים.
לסיכום הענין הערים הבעייתיות הינם
בית שמש
ביתר
ואלעד
שמשום מה ההעיריה לא זורמת אם רצון ההורים והבעלויות שהפעלות הצהרון תושת על הבעלויות ולכן ההסדר הוא שגובים תשלום נוסף מההורים בין 70-100 ₪

dassi1234

משתמש רשום
אני מבני ברק ןהצהרון בגן שלנו זה רמת דוד- בתחילה רצו 200 ש"ח ועכשיו הם אמרו שהתשלום על הסייעת הנוספת מתחלק חצי חצי וצריך להוסיף עוד 70 ש"ח

אילה מינה

משתמש מקצוען
אני מבני ברק ןהצהרון בגן שלנו זה רמת דוד- בתחילה רצו 200 ש"ח ועכשיו הם אמרו שהתשלום על הסייעת הנוספת מתחלק חצי חצי וצריך להוסיף עוד 70 ש"ח
וככה אתם לא מתעצבנים
כי בהתחלה אמרו לכם יותר ובסוף זה פחות, אין מה לומר, הצליחו...

hila

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הילדים שלי לומדים בת"ת בירושלים ושם זה מתחלק לשניים
לגנים עדיין אין צהרון מבקשים מההורים לשלם 900 שח נוספים עבור הפעלת הצהרון ב3 צ'קים של 300 שח אין מה לפנות להנהלת המוסד כי מצידה שלא יהיה צהרון בכלל. מה שעושים המלמדים בינתיים זה צהרון פרטי במחיר של 30 שח ליום לא כולל אוכל . אני כבר מסכימה לשלם את ה900 שח אבל רוב ההורים לא ולכן בינתיים אני צריכה למצוא כל יום סידור או לבוא בעצמי
ויש את עמותת לביא שמפעילה צהרונים בכיתות א',ב' בעלות 75 שח לחודש שהתחילו כבר מזמן עם מפעיל אחד וללא סייע (אולי בגלל שזה כמו כיתה שיש מורה אחת)

ctrl-p קונטרול פי

משתמש מקצוען
הגיע הזמן להרים את הכפפה.
אם הבנתי טוב את המצב אז העמותות הפרטיות עושים עלינו סיבוב נוסף!!!
צריך להתאגד כח חזק של הורים שיהווה איום על כל העמותות הפרטיות, גם במידה של איום עזיבה קולקטיבי שיעברו גן שלם לרשת מתחרה שתיפתח, ואז כשניהיה כח של הורים, אולי לא יתעללו בנו וישאירו אותנו בעבודה עד 4 עם ילדים שמסודרים עד 1, אולי יהיה לגנים של הילדים שלנו גן תקין ונורמטיבי לא עם ריחות שמזכירים מקלט בימי מלחמה, אולי הסייעת הנוסופת שהעמותה קיבלה עבורנו לא תתחלק בין 8 גנים שלה. ועל הדרך גם צוות הגנים יסבול פחות ובצורה ישירה גם הילדים המתוקים שלנו,
יש עוד הרבה מה לכתוב אבל לא אעלה אותכם יותר מידי

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
קיבלתי במייל:
זעקת הצהרונים החרדים בבית שמש - מה עושים?*
*גם אתם תקועים ללא צהרונים ומרגישים חסרי אונים?*
*מתאגדים, משמיעים קול ודואגים לפתרון!*

ארגון נתיבות המשפט פועל מול הרשויות הרלוונטיות כדי לסייע לכם ההורים לקבל את הזכויות המגיעות לכם בזכות ולא בחסד.
רוצים להצטרף? כנסו כעת...

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeeihVVZ1xjudsLitXzso-V6WQGx1DoVejrnR8ZxRsplT2kgQ/viewform

*אנא הפיצו הודעה זו בכל הקבוצות!*

ctrl-p קונטרול פי

משתמש מקצוען
הנך צודק בכל מילה.
וגם בבני ברק רק לבנות לא לבנים...
נקודה למחשבה לפני הכתיבה,
ודרך אגב גם את זה אפשר לשנות העמותו יכולות וצריכות לשלם יותררר...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  51  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה