מדבריהם אנו מבינים שהעירייה מתנגדת להצעה של המנהלים שהבעלויות קרי הגנים יפעלו אף את הצהרונים ללא תשלום נוסף מצד ההורים .מצ"ב מכתב של מנהלי הגנים באלעדצפה בקובץ המצורף 982711
מדבריהם אנו מבינים שהעירייה מתנגדת להצעה של המנהלים שהבעלויות קרי הגנים יפעלו אף את הצהרונים ללא תשלום נוסף מצד ההורים .
אלא שהעירייה מסיבות פוליטיות/אינטרסנטים מעוניינת שזה ישאר אצל פתחיה
למרות שיצטרכו לגבות עוד מאה ש"ח לחודש מההורים.
אבסורד!!!
אותנו ההורים לא מעניין הויכוח בין הבעלויות לזכיין.ידוע היטב שזה הסיפור.
מנהלי העמותות של הגנים (הבעלויות) מעונינות להפעיל בעצמן את הצהרונים. (יש שם כנראה עוד הרבה שמנת שאפשר לאסוף...). זו דרישה שלהן כבר כמה שנים.
הממשלה (ולא העיריה) מסיבות שיש זכיין שזכה בהפעלה - לא מפרות עם הזכין את ההסכם - ומשאירות אצלו את הפעלת הצהרון.
מנהלי העמותות תוקעים כל שנה מקלות בגלגלי העמותות המפעילות את הצהרונים - תמיד על חשבון ההורים כמובן - כדי שתפרושנה מניהול הצהרונים והן תוכלנה לקבל את הניהול.
מנהלי העמותות צודקים בכך שהם נותנים את הגן ואת ציודו ומשלמים את עלות המים והחשמל - ללא שום שיפוי מצד פתחיה וכו' שמפעילים את הצהרונים. מצד שני היום אנחנו יודעים שהם קיבלו את כסף הסייעות וזה היה שיפוי לא רע---
המאבק מתנהל על גבינו כשכל אחד מהצדים הניצים מנסה להרוויח מקסימום ולהפסיד מינימום. וההורים הדלפונים מבחינת שתיהם הם רק כלי שרת להרוויח עוד כסף (=הפתרון של פתחיה וכו' - "רוצים צהרון?? תשלמו לנו אתם את הכסף שאנחנו תובעים מהבעלויות". או הפתרון של הבעלויות "אין צהרון. תשתגעו. אנחנו רוצים להמשיך להרוויח את כסף הסייעות ע 4 שהרווחנו שנים בלי שמשרד החינוך עלה עלינו - על חשבונכם שתרוצו אחרי בייביסיטר וסידורים יקרים וארעיים").
צדיקים תמימים במאבק המכוער הזה -אין.
ושלא יבלבלו אתכם עם מכתבי "דאגה להורים" מהסוג שהועלה לעיל...
דרך אגב אם תשאלו את הגננות הם יבהירו לכם שטובת הגננות בצהרונים וטובת ילדינו היא העמותות המפעילות - בנוגע לכמות הכסף שעוברת אליהם ולתנאים וכו' וד"ל.
אותנו ההורים לא מעניין הויכוח בין הבעלויות לזכיין.
שורה תחתונה הוא שאם הזכיין מפעיל ,זה עולה כפול שלוש מאשר שהגנים יפעילו זאת בעצמם.
ושאפו לעיריית מודיעין עילית ששם עולה רק 50 ש'ח כיון שכל גן מפעילה בעצמה את הצהרון
איני יודע מדוע אתה מגן על הזכיינים.אותנו ההורים כן מענין הויכוח בין הבעלויות לזכין.
הבעלויות מחזיקות אצלן את כסף הסייעות שהתקבל ממשרד החינוך כאמצעי לחץ על הזכיינים - ולכן אין לנו צהרון או לכן הזכיינים חייבים לצורך הפעלה תוספת.
באותה מידה אפשר לומר :
שורה תחתונה אם הבעלויות לא מעבירות לזכיין את הכסף ששייך לו ונמצא בידיהן שלא כדין (הם לא משלמים לסייעת הבוקר עד 4) - זה עולה להורים כפול 3 .
2 הצדדים גורמים במידה שווה לייקור הצהרונים הלזה.
שאפו מגיע דווקא לעירית בני ברק - היחידה שהעבירה לזכיין את כסף הסייעות שהיה מצוי עד אז בידיה בלי מילה ובלי קשקוש. למרות שהיא אינה הזכיינית.
איני יודע מדוע אתה מגן על הזכיינים.
אך אני בררתי ולפתחיה אין כלל פיקוח פדגוגי על הצהרונים, ורמת דוד קצת יותר מקצועיים.
והכל נופל על גן האם
עזות מצח מצד הבעלויות להציג את המצב בפני ההורים כביכול הזכינות הן הפושעות בזה שהן לא מוכנות לוותר על כסף שמגיע להן כדין או לא נכנעות לסחיטה שמבוצעת כלפיהן.
אז בגלל שאתם מגינים על הזכיינים, אתם מוכנים להוציא מכיסכם עוד מאה ש"ח לחודש???אני מגנה על הזכיינים כרגע כי הם כרגע הצד הנגזל.
(כשהם בצד הגוזל ומנסים למשל לקחת את הכסף מההורים אני חושבת שהם חוצפנים וגזלנים ומביעה את דעתי נגדם)
וכי כמו שכתבתי -
אותנו ההורים לא מעניין הויכוח בין הבעלויות לזכיין.
שורה תחתונה הוא שאם הזכיין מפעיל ,זה עולה כפול שלוש מאשר שהגנים יפעילו זאת בעצמם.
ושאפו לעיריית מודיעין עילית ששם עולה רק 50 ש'ח כיון שכל גן מפעילה בעצמה את הצהרון
אז בגלל שאתם מגינים על הזכיינים, אתם מוכנים להוציא מכיסכם עוד מאה ש"ח לחודש???
אני וכמותי רוב ההורים לא מוכנים להוציא שקל יותר.
מי המפעיל?בבני ברק יש צהרונים בגני עירייה ובבתיהספר בעלות רגילה (500)
בבני ברק יש צהרונים בגני עירייה ובבתיהספר בעלות רגילה (500)
ומה עם כל העלויות הנכרכות בהפעלת הצהרונים המושתת על הבעליות, ניקיון וכדו'?לא. אני לא מוכנה להוציא עוד 100 שקל בחודש. אפילו לא שקל יותר.
ולכן באותה מידה אני דורשת מהבעלויות אחת ושתיים להוציא מהכיס את 100 השקלים ששייכים לי ולילדי ומצויים בידיהם שלא כדין . ולהעביר אותם לזכיין. אחת ושתיים. בדיוק כמו שעשתה עירית בני ברק. ולא לעכב לי את הצהרון.
מי המפעיל?
והאם לא דורשים תוספת נוספת?
רק בגני עירייה ובבתי ספר,בבני ברק יש צהרונים בגני עירייה ובבתיהספר בעלות רגילה (500)
ומה עם כל העלויות הנכרכות בהפעלת הצהרונים המושתת על הבעליות, ניקיון וכדו'?
עיריית בני ברק היא לא עמותה!!!!המפעיל הוא אתגרים.
לא דורשים תוספת.
כי עירית בני ברק (קרי הבעלות) העבירה לאתגרים (קרי הזכין) את הכסף של הסייעות עד 4 שהועבר אליה ממשרד החינוך.
עיריית בני ברק היא לא עמותה!!!!
אנו מדברים על הערים אלעד ובית שמש שהגנים מופעלים ע"י עמותה והצהרון ע"י זכיין אחר, שדורשים תשלום נוסף.
בית שמש - 120 ש"ח, ואלעד- 150 ש"ח!!!
לעומת מודיעין עילית שנמצאת באותה קטגוריה שהגנים מופעלים ע"י עמותה שהיא גם מפעילה את הצהרון ושם התשלום הינו 50 ש"ח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: