מנהל של מה?הפתרון בחלקו זה ללחוץ על המנהל\ האחראי ולבקש
אני יודעת שזה מה שעבד אצלנו בצפת
ומה לבקש?
מנהל של מה?הפתרון בחלקו זה ללחוץ על המנהל\ האחראי ולבקש
אני יודעת שזה מה שעבד אצלנו בצפת
תודה על שיתוף המסמך.מוזר לי הדיון על התשלום הנוסף...אף אחד לא הזכיר כאן שעל פי חוק אסור להם לגבות מעבר לתשלום חובה עפ"י הלמ"ס (50ש"ח ברב הערים החרדיות)
אא"כ יש הרחבות מה שכמובן שאין....
צפה בקובץ המצורף 982882
מי שאחראי אצלכם על הנושא של הצהורנים במוסדמנהל של מה?
ומה לבקש?
בגן של הילדות שלי- פתחיהמי המפעיל?
אצלינו מסיימים ברבע לארבעתודה על שיתוף המסמך.
אין שום בעיה לגבות סכום נוסף לדוגמא באם הצהרון מסתיים ב4 במקום ברבע לארבע זה הרחבה שניתן לגבות ע"ז תשלום נוסף
אוקיי הוא מוכן לפתוח בתוספת תשלום מההורים.מי שאחראי אצלכם על הנושא של הצהורנים במוסד
אני מסייג את דבריי אך לכאורה עיריית ירושלים, שהיא משופעת בתקציבים בלעה"ר מתקצבת את הסייעות. והכל בא על מקומו בשלום. ולכן לא דורשים תשלום נוסף מההורים.בגן של הילדות שלי- פתחיה
כנראה לא נכוןאני מסייג את דבריי אך לכאורה עיריית ירושלים, שהיא משופעת בתקציבים בלעה"ר מתקצבת את הסייעות. והכל בא על מקומו בשלום. ולכן לא דורשים תשלום נוסף מההורים.
הודות למשה ליאון
אז בא נעשה סדר, ירושלים:כנראה לא נכון
חלק מהגנים עדיין לא פתחו גם בירושלים
איזה רשת?כנראה לא נכון
חלק מהגנים עדיין לא פתחו גם בירושלים
ויש תשלום נוסף או אין?אצלנו גם זאת הייתה בעיה
אבל התארגנו ההורים וכל אחד התקשר ולחץ בתורו על אחראי וזה עבד
אשריכם תושבי צפת, שכנראה לא עמדו בפני תחנוניכם...אין
ואצלנו המוסדות פרטיים כך שהיה ממש קשה
אבל צריך להיות נודניקים
@קצרה האם אני צודק?אני מסייג את דבריי אך לכאורה עיריית ירושלים, שהיא משופעת בתקציבים בלעה"ר מתקצבת את הסייעות. והכל בא על מקומו בשלום. ולכן לא דורשים תשלום נוסף מההורים.
אצלנו חינוך עצמאי פתחו בראשון לספטמבר (מי יחזיר לנו את השבוע בסוף אוגוסט? הרי הימים האלה ירדו במשך השנה!)אשמח לדעת פרטים על צהרונים בבית הספר האם יש מקומות שפתחו (חינוך עצמאי)?
ומה הסיפור שם??
לדעתי בלהט הדברים יש הרבה אי דיוקים.נכון.
בדיוק בגלל שהיא אינה עמותה היא לא גונבת כספים או מעלימה אותם בידיה לכל מיני כיוונים על גב ההורים.
ענית את התשובה הנכונה.
בגלל שהגנים שלך מופעלים בידי עמותות שמנסות למקסם רווחים - בגלל זה אתה סובל.
במודיעין עילית - העמותה בעצמה מפעילה את אצהרון - ולכן אין לה עם מי לנהל מאבק ואת מי לנסות לסחוט בפרוטקשן - והעמותה שלהם בדיוק כמו העמותות בבית שמש אלעד ובבני ברק (איפה שיש עמותות) הפסידה את תקצוב הסייעת עד 4 -
רק שלעמותה במודיעין עילית אין את מי לסחוט "פרוטקשיין" - כי זו היא בעצמה.
ואם היא גם לא תפעיל את הצהרון - היא תפסיד הרבה יותר.
לעומת זאת במקומות שיש עמותה וזכיין שונים - העמותה עוצרת את העברת הכסף שמגיע מידיה לזכיין - על מנת לסחוט אותו.
ואנחנו המפסידים.
שלא תטעה - הסכום שאותו דורש ממך הזכיין בבית שמש ובאלעד - נמצא כרגע בידיים של העמותה(!!!!). והיא משלשלת אותו לכיסה. ומסרבת לשחרר אותו לידייך.
ואתה במקום להאשים את העמותה שסוחטת את הזכיין שנאלץ בגלל זה לבחור בין : לא לפתוח צהרון או לסחוט אותך - מאשים רק את הנסחט שלחוץ באמצע - במקום את הסוחט מלמעלה.
ועוד בתום לב - בטוח שהוא הצדיק שרוצה להציל אותך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: