תלמודי תןרה בבני ברק,אין התקדמות????
בחיידר של הבן שלי (בקרית הרצוג)תלמודי תןרה בבני ברק,אין התקדמות????
מדוע בגזירת המעונות כולם זעקו וחיפשו ואף מצאו פתרונות.הצעתי את זה לפני כמה ימים, כולם פה ישנים
המנהל אומר לי מלכתחילה לא רציתי בכלל צהרונים,יופי,אם היית אומר לי לא הייתי רושמת את הילד לתלמוד תורה הזהזה נראה שיש שאננות והשלמה עם המצב.
זה לא יתכן!!!
חייבים לזעוק ולהעלות את זה למודעות, כדוגמת כתבות בעיתונים וכו'
באם יש סכסוך/ויכוח עסקי בין המפעיל לבעלות,
אנו ההורים לא אמורים לשלם את המחיר כלל וכלל.
תגידו לי רק מה צריך לעשותהצעתי את זה לפני כמה ימים, כולם פה ישנים
לפחות יש את הפלטפורמה הנהדרת של פרוג להעלות את הנושא ולזעוק.יאלללה קדימה,
כולם פה דגים שותקים ולא עושים כלום!!!
זאת סטיה מהנושא, אבל די עם האשמת העסקנים בכל פשעי כדור הארץ@loving music
מדוע אתה כועס?
זה הנושא, מדוע בכל הארץ לא גובים תשלום נוסף מההורים,זאת סטיה מהנושא, אבל די עם האשמת העסקנים בכל פשעי כדור הארץ
נכון שיש מושחתים, כמו בכל מקום, אבל רובם אנשים טובים שעוזרים חינם אין כסף לאנשים כמוני וכמוך בכל דבר וענין...
אבל מה זה קשור לעסקנים???זה הנושא, מדוע בכל הארץ לא גובים תשלום נוסף מההורים,
וראויים לשבח הערים ירושלים מודיעין עילית ובני ברק (בגני הערייה) ששם מי שמפעיל את הצהרונים הינו הבעלות
ואילו בערים החרדיות - אלעד ביתר עילית ובית שמש,
שאמורים יותר להתחשב בהורים ולבוא לקראתם, דורשים תשלום נוסף???
ברור שזה קשור.אבל מה זה קשור לעסקנים???
או שאתם מערבבים בין עזקנים לזכיינים?
זה שני דברים שונים, אתם יודעים...
העסקנים הם הראשונים שישמחו לתת משכורות גדולות יותר (בסופו של דבר הם אלו שמפעילים גם את קופות הצדקה...)ברור שזה קשור.
מכיון שיש זכיין שגם הוא צריך להתפרנס.
מדוע בשאר ערי הארץ שהצהרונים לא מופעל ע"י זכיין אין תשלום נוסף???
אלו אותם עסקנים שזועקים גיוועלד על גזירת המעונות,
והם בעצמם מביאים משכורות רעב למטפלות.
לא מאשימים אותם בכל פשעי כדור הארץ,זאת סטיה מהנושא, אבל די עם האשמת העסקנים בכל פשעי כדור הארץ
נכון שיש מושחתים, כמו בכל מקום, אבל רובם אנשים טובים שעוזרים חינם אין כסף לאנשים כמוני וכמוך בכל דבר וענין...
אם הם היו משלמים את השכר שמגיע לעובדים בדין ובזכות ולא בחסד, היינו פחות זקוקים לקופות צדקה.העסקנים הם הראשונים שישמחו לתת משכורות גדולות יותר (בסופו של דבר הם אלו שמפעילים גם את קופות הצדקה...)
למה אתם חושבים שזה בידיים שלהם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: