נפסל בזמנו ע"י בג"ץדווקא התקציב לזה אושר גם ל 2024, אחרי מאמץ של דרעי.
מועד החלוקה יתפרסם בעתיד.
נפסל בזמנו ע"י בג"ץדווקא התקציב לזה אושר גם ל 2024, אחרי מאמץ של דרעי.
מועד החלוקה יתפרסם בעתיד.
לא נפסל לגמרי, בגץ דרש לגבש קריטריונים אחידים ולא מפלים לחלוקת התווים.נפסל בזמנו ע"י בג"ץ
אולי במענה אנושי?חשבתי שמי שאין לו אזרחות ישראלית לא זכאי לקבל כרטיס אפילו שיש לו הנחה מתאימה
אבל לפני שבועיים קיבלו כרטיס - שזה אומר אולי שהזכאות היא לכל מי שגר פה חוקית ומקבל הנחה בארנונה
הבעיה היא שאי אפשר להפעיל את זה
כי המענה האוטומטי לא קולט מספר דרכון
מישהו יודע לגבי זה משהו ?
@אשל חב"ד
בשביל להגיע למענה האנושי צריך להקיש מספר זהות שהם מכיריםאולי במענה אנושי?
אז תקישו תעודת זהות של מישהו.בשביל להגיע למענה האנושי צריך להקיש מספר זהות שהם מכירים
וזה לא קולט את המספר דרכון
לא יודע מה הקשרזה נורמלי?
בבית שמש עונים לי שלא גרתי כאן ב01/08.
נכות נחשבת הכנסהובצפת עונים לי שבגלל שיש לי נכות אני לא זכאי בגלל שזה נחשב להכנסה?
הם צודקים?
אשל חב"ד, אולי תוכל לפנות אלי באישי, לגבי שאלה מסויימת?אם אתם מופיעים אצלנו כזכאים, אתם מגיעים היום למענה אנושי במוקד 0777711174.
ואם אתם לא מופיעים אצלנו כזכאים, בין כה אין לנו איך לעזור לכם, ועליכם לפנות לרשות.
הזכאות הייתה למי שהיה לו הנחה על 2022בלת"ק
אנו גרים בבני ברק
הגשנו בקשה בתחילת שבוע להנחה על 2023
אחרי יומיים אישרו לנו את הבקשה וקיבלנו 80% הנחה
היום שילמתי את השובר
האם אני עדיין זכאי לקבל תווי מזון ?
והאם צריך לעשות משהו בשביל זה ?
לא אמור להיות שוב חלוקת תוים כרגעמישהו יודע מה קורה עם תווי מזון לפסח תשפ"ד
אם אפשר לשאול שאילה.אני אפנה אלייך בפרטי לקבלת פרטים
למי הפניתם את השאלה?אם אפשר לשאול שאילה.
הגיע אלינו שליח עד הבית עם כרטיס חדש. התקשרנו להפעיל אותו. הנציגים אמרו לנו שאנו זכאים לסך 600 שח
שאלו אותנו אם אנחנו רוצים להטעין בכרטיס החדש או להטעין בכרטיס הישן? זה לא כ''כ משנה אז נתנו את הכרטיס הישן.
בפועל שני הכרטיסים ריקים! חודש!
היום נכנסנו לאתר ישראכרט ומה אנו מגלים, שכבר בתאריך 10.10.2023 הוטען הכרטיס הישן ב600 שח
ומישהו (הכרטיס אצלנו כל הזמן) השתמש בו!!! והעיקר שלחו לנו עם שליח עד הבית כרטיס חדש!?!?
איך זה יכול להיות?
לא זו היתה השאילהלמי הפניתם את השאלה?
שלחו כרטיס חדש, כי לא הודעתם שהישן עדיין אצלכם.
ואם "מישהו" השתמש בכרטיס שלכם שנמצא אצלכם כל הזמן בבית, אז אתם אמורים לבדוק איך זה יכול להיות.
תבדקו במוקד 0777711174לא זו היתה השאילה
השאילה היא א' אם הטעינו את הכרטיס באוקטובר והשתמשו בכסף, מדוע בפברואר מביאים לנו כרטיס חדש? ועוד אומרים לנו בטלפון יש לכם זכאות 600 שח?
ב' מדוע לא התקבלה שום הודעה טלפונית כשהכרטיס הוטען?
כבר אומרים לי מספר שבועות במענה הקולי שמוכרת זכאות לקבלת כרטיס אך "אימות הפרטים מול מרשם האוכלוסין טרם הסתיים" מה זה אומר? ולמי צריך לפנות בנושא?תבדקו במוקד 0777711174
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: