אם העיריה העבירה לנו את השם יש זכאות.אם יש הנחה בארנונה 90% השנה
זה אומר שזכאים?
תודה.
בטלפון הנ"ל אומרים שלא.
צריך לבדוק בעיריה האם הגישו את השם שלכם.
אם העיריה העבירה לנו את השם יש זכאות.אם יש הנחה בארנונה 90% השנה
זה אומר שזכאים?
תודה.
בטלפון הנ"ל אומרים שלא.
הם אומרים שהנחה השנה לא מזכהאם העיריה העבירה לנו את השם יש זכאות.
צריך לבדוק בעיריה האם הגישו את השם שלכם.
יש 2 מסלולים לזכאות, שניהם דרך הרשות.הם אומרים שהנחה השנה לא מזכה
רק הנחה בשנה קודמת (ושנה שעברה היה לנו 30% הנחה, רק השנה 90%)
זה נכון?
בכל אופן תודה רבה
אפשר להגיע פיזית למשרד ולקחת כרטיס ללא תור
מה הטלפון,מתקשרים למוקד, ובודקים האם גם הפעם הזו אתם זכאים
בעירית בני ברק, אומרים שאין שום מידע לגבי השנה הנוכחית.יש 2 מסלולים לזכאות, שניהם דרך הרשות.
הראשונה זכאות אוטומטית למי שיש את ההנחה בארנונה, ולכן אם לא היה הנחה בשנה שעברה אין זכאות אוטומטית לכרטיס.
השניה זכאות למי שעומד בקריטריון להנחה בארנונה כעת, גם אם בפועל אין לו תיק בארנונה, משפחות אלו יכולות להגיש לעיריה בקשה לקבלת כרטיס, הזכאות אינה אוטומטית.
אנחנו זכאים כבר משנת 2023 לפי ההכנסות של 2022 דרך פתחון לבאפשר להגיע פיזית למשרד ולקחת כרטיס ללא תור
באיזו עיר ?אנחנו זכאים כבר משנת 2023 לפי ההכנסות של 2022 דרך פתחון לב
האם גם אליהם אפשר לגשת למשרד בכדי לקבל? ואם לא האם יש מה לעשות? תודה
@אשל חב"ד
ב"בבאיזו עיר ?
לא יודעת להגיד
כנ"ל גם לי האם יש מישהו שיודע איך אפשר לפחות להתלונן כי את הכרטיסים זה נראה שלא הולכים להביא כבר שלחתי במייל לפני שמונה חודשים ולכן לפני חצי שנה אין מענה רק פעם אחת שלחו לי מייל אחרי ששלחתי את התעודות זהות שאני אשלח את התעודת זהות כאילו לא שלחתי לפני כן אז מיד שלחתי שוב פעם ואין מענה גם בטלפון שלהיש לנו הנחה בארנונה של 80% ומשום מה לא קיבלנו תגובה כשפנינו אל פתחון לב אמרו לנו שיש תקלה בקבלת הנתונים ועלינו לשלוח את תעודת הזהות פעם נוספת שלחנו ומאז אנחנו ממתינים כבר כמעט חצי שנה אגב נאמר לנו שמי שמטפלת בזה היא אחת בשם דליה סיגלוב שלחנו אליה מייל התקשרנו שלחנו ווצפ ואין מענה מישהו יודע איך אנחנו יכולים לפתור את זה??????
תנסו להתקשר אליהם ולבחור בשלוחה אחרת, ולהתעקש שאתם דורשים טיפול מיידיכנ"ל גם לי האם יש מישהו שיודע איך אפשר לפחות להתלונן כי את הכרטיסים זה נראה שלא הולכים להביא כבר שלחתי במייל לפני שמונה חודשים ולכן לפני חצי שנה אין מענה רק פעם אחת שלחו לי מייל אחרי ששלחתי את התעודות זהות שאני אשלח את התעודת זהות כאילו לא שלחתי לפני כן אז מיד שלחתי שוב פעם ואין מענה גם בטלפון שלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: