מה זה זכאות משנה קודמת? באיזה עיר אתם גרים?יש לי זכאות משנה קודמת, אך זה לא מתקדם בכלל
אומרים לי שאני זכאית וזה בדרך... כבר יותר מחודשיים-שלוש
מה ניתן לעשות?
מתקשרים למוקד, ובודקים האם גם הפעם הזו אתם זכאיםכנל
אנחנו זכאים עוד מהפעם הראשונה
ועוד לא קיבלנו
מה עושים???
יש בגב הכרטיס מספר טלפון לבדיקת יתרה, מה אומרים שם?לפני חודש בערך אמרו פה להתקשר לאשל חב"ד
התקשרנו ונמצאנו זכאים ל600 שח
הפעלנו
הכרטיס לא עבר
עכשיו ניסינו שוב להתקשר ואמרו שסיימנו לנצל
מישהו יודע מה זה? זכאים או לא?
עריכה: במספר עם 9 בסוף אומרים שאנו כן זכאים, אך הכרטיס לא עובר בחנויות... מה עושים?
העיר לא משנה, רק עכשיו סידרתי את ההנחה בארנונה לשנת 2022, ואני זכאית!מה זה זכאות משנה קודמת? באיזה עיר אתם גרים?
אבד לנו הכרטיס. יש אפשרות לקבל כרטיס חילופי?יש בגב הכרטיס מספר טלפון לבדיקת יתרה, מה אומרים שם?
העיר לא משנה, רק עכשיו סידרתי את ההנחה בארנונה לשנת 2022, ואני זכאית!
אך אין לי כרטיס, אומרים לי שאני זכאית "אך עקב עומס על המערכת אין מידע מתי הכרטיס יגיע" ככה כמה חודשים
תתקשרו למוקד ותדווחו על אובדןאבד לנו הכרטיס. יש אפשרות לקבל כרטיס חילופי?
האם יש תוקף לכרטיס?
תשלחי בפרטי את הפרטים ואטפל@אשל חב"ד
אני זכאית לכרטיס והתקשרתי למוקד אמרו לי שישלחו לי עבר כבר למעלה מ-5 חודשים ועדיין לא הגיע אלי הכרטיס
אני מדברת עוד על הפעם הראשונה!!מתקשרים למוקד, ובודקים האם גם הפעם הזו אתם זכאים
מישהו קיבל בבני ברק לפני מעל חודש קבלתי אישור שאנחנו זכאים ומאז אין שום מידע לא בפתחון לב ולא בכרטיס (בודקים מיד פעם.......)
כן. אחרי הרבה טלפונים לעירה ולמוקד של הכרטיסיםקיבלתם כבר ?
א"כ איך ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: