יש אפשרות למענה אנושיאם יש לנו זכאות בפתחון לב כשאני מתקשרת אומרים להתאזר בסבלנות אבל אני רוצה שיטעינו בכרטיסים שקיימים אצלי מהקורונה. איך מבקשים את זה?
איך???יש אפשרות למענה אנושי
היה לכם בשנת 2023 הנחנה בארנונהלא מצליחה להבין מהאשכול, אנחנו גרים בבני ברק, מקבלים הנחה כסדר כבר המון שנים, אין לי את הכרטיס הישן, יש סכוי לקבל את התווים? יש מה לעשות בנידון?
היה לנו הנחה מסודרת החל מינואר 2023היה לכם בשנת 2023 הנחנה בארנונה
אתם אמורים לקבלהיה לנו הנחה מסודרת החל מינואר 2023
עם מי אפשר לדבר?הצלחתי לתקשר טלפונות עם נציג אנושי! ובכן, הכרטיס שלנו מוכן ממזמן, מסיבה שאינה ברורה הוא לא יצא להפצה, או יצא ולא הגיע, הפקידה לא ממש ידעה. היא הציעה לי לבוא לקחת מהמשרד או לחכות שתהיה חלוקה בבני ברק.
אולי @אשל חב"ד יוכל לעזורעם מי אפשר לדבר?
אנחנו מבית שמש אושרה הנחה ל2023
וכשמתקשרת לאשל חבד אומרים שאנחנו לא זכאים
מישו יודע להגיד לי עם מי אפשר לדבר?
תודה רבה!
כן 80%
ודיברתם עם העיריה לבדוק שהם העבירו את השם שלכםכן 80%
לאודיברתם עם העיריה לבדוק שהם העבירו את השם שלכם
אין כמעט סיכוי המלחמה טרפה את הקלפים ואת הכסףעל הנחה בארנונה של 2024
- גם יהיו תוי מזון? או שטרם יודעים על 2024?
דווקא התקציב לזה אושר גם ל 2024, אחרי מאמץ של דרעי.אין כמעט סיכוי המלחמה טרפה את הקלפים ואת הכסף
מעל שוק מאה שערים - בבנין של אשל חבד, (תשאלו כל צ'אלמער ברחוב איפה זה אש"ל חב"ד,)מה הכתובת במאה שערים לבוא לקחת?
מה צריכים להביא בשביל שיתנו את הכרטיס?
כבר שלושה חודשים אומרים שהכרטיס בהדפסה
איך מזרזים אותם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: