אוהבת את החיים
משתמש פעיל
מה רע בפרו 1?
ממש ממש לא, הקיו 7 מגיע עם בטרי 1700 מ"א, הבטריה הגרמנית היא 1300 מ"א, זה הרבה פחות!Q7 עם בטריה גרמנית
מכשיר שמרגיש כמו צעצועמה רע בפרו 1?
קיו 7 זה ממש אותו דבר כמו 4*4 רק בלי הבעיות של 4*4, שהן: 1. בטריה שלו היא 1000 מ"א, הגרמנית שלו 1300 מ"א, ו2. הקליטה שלו לא ככ טובהיש לי 4*4 למעלה משנה
מלבד הבטריה שעד היום התעצלתי לקנות גרמנית ולכן נגמרת מאוד מהר
הוא מעולה
מאוד נוח ומעוצב יפה
עם מגן שורד כל נפילה גם מגובה ואפילו לא נכבה
הפלאפון הכשר הכי טוב שראיתי וניסיתי כמה
ממליצה
הQ7 לא מכירה מספיק אבל לדעתי 4*4 עדיף
4*4 נמצא כבר כמעט 3 שנים בשוקקצת סדר
ל-Q7 אין בעיות מקשים (4*4) ולא במסך (זה המגן) ולא ידוע לי על בעיות קליטה נחשב כיום הפלא' הכי טוב בשוק
4*4 יש בחלק מהפלא' בעיות במקשים ויש שמתלוננים על הבטריה (לי יש אותו וחוץ מהמקשים שקצת בעייתיים הכל מצויין)
שניהם כשנה בשוק
חבל ממש שיש לה צרות, תגידי איזה צרות, בטח אפשר לסדר אותן, זה מכשיר הרבה יותר טוב מ4*4לי יש 4*4 וב"ה מרוצה מאד! (עם בטריה גרמנית)
אמא שלי קנתה חודש אחרי את ה Q7 ורק צרות יש לה איתו.
חוץ מ"מרגיש"?מכשיר שמרגיש כמו צעצוע
קיו 7 זה ממש אותו דבר כמו 4*4 רק בלי הבעיות של 4*4, שהן: 1. בטריה שלו היא 1000 מ"א, הגרמנית שלו 1300 מ"א, ו2. הקליטה שלו לא ככ טובה
קיו 7 מגיע עם בטריה 1700, ויש לו מנגנון קליטה חכם, כך שהוא מתגבר על רוב בעיות הקליטה.
הכל מנסיון אישי, יש לי את שניהם בבית ושניהם באותה חברה, ככה שממש רואים את ההבדל
מה השאלה בכלל, זה כמו להשוות שמים וארץ, פגשתי כמה עם פרו 1, חלק מרוצים וחלק ממש ממש לא, קיו 7 זה מכשיר שיש אותו כבר לכל המשפחה שלי וכולם ממש אוהבים ונהנים, אגב אם יש למישהו את הK46 אשמח לקבל חוו"דחוץ מ"מרגיש"?
הוא באמת צעצוע?
יש לו חסרונות?
יודעים להשוות בינו לבין Q7?
המקשים של הQ7 ממש לא נוחיםמה השאלה בכלל, זה כמו להשוות שמים וארץ, פגשתי כמה עם פרו 1, חלק מרוצים וחלק ממש ממש לא, קיו 7 זה מכשיר שיש אותו כבר לכל המשפחה שלי וכולם ממש אוהבים ונהנים, אגב אם יש למישהו את הK46 אשמח לקבל חוו"ד
אז יש כבר את הK46 או אלקטל שהם הרבה יותר טובים מפרו 1 ועם מקשים מאד נוחים וגדוליםהמקשים של הQ7 ממש לא נוחים
לעומת פרו שהם גדולים ומשמעותים
כשר ????????ראיתי מכשיר חדש BRS מה אומרים עליו?
בטריה גרמנית- זה סתם חירטוט!אותו המחיר לשניהם
תעלה תמונהבטריה גרמנית- זה סתם חירטוט!
יש רק סוג אחד מקורי!
כעובד בחנות טלפונים
אשמח לדעת איזה פגמים...כעובד בחנות טלפונים
מכרנו מהסוג הזה בדיוק
ויש בזה לפעמים הרבה פגומים
מה החכמה שזה גרמני אם זה רק 1500 - בכל פלא' רגיל של קיוליקס יש בטריה כזו
בדקתי את שלי עכשיו ואני רואה שזה רק 1300מה החכמה שזה גרמני אם זה רק 1500 - בכל פלא' רגיל של קיוליקס יש בטריה כזו
אני קניתי גרמני של 1800 ואז אני משתמש עם בלוטוס כל היום וזה כמעט ולא נגמר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: