הQ7 טוב בלחצנים שלו יותר מה4*4 וכן למי שמשתמש בכרטיס מיקרו בתוך הפלפון ב4*4 ניתן להכניס כרטיס עד 128 גיג'ה וב: 4*4 ניתן עד 32 ג'יגה [בעצם ניתן עד שישים אבל לא קיים כרטיס בנפח זה אלא של 64]אותו המחיר לשניהם
כמה זמן?הוא הטלפון שהחזיק לי מעמד הכי הרבה זמן
איפה קונים במחיר כזה בלי ניוד בבני ברק?שימו ניתן לקנות את הפלפון Q7 ב 350 ש"ח [גם בלי ניוד קו]
מה שם החנות?מכיר חנות בי-ם שנמכר ב340.
את ה4*4 הוא מוכר ב310
אמיתי? לנו יש ורק צרותוהפלפון שאני ממליץ מאוד זה Q3 זה טוב בהכל.............
יש לQ7 מגן זכוכית שבאמת קצת עדין אך אפשר להחליפו אם נשברהמסך של Q7 הוא שברירי ושמעתי כבר מכמה אנשים שבנפילה הכי קטנה כשיש מגן הפלסטיק של המסך נשבר.
החברה לא עונה בכלל לפניות ששלחתי לה.
אח"כ קניתי לבת שלי את ה Q3 - הבטריה יותר חזקה, המסך יותר חזק, המקשים יותר נוחים, הגירסה תואמת ל Q7 והוא יותר זול....
למיטב ניסיוני לי את פלאפון הנ"ל כמעט שנה והכל עובד תקין בדיוק כמו שהיה כשקניתי אותו...אחרי שנה משיצא Q7
רציתי לשאול שמעתי שמועות 'שהמקשים שלו אחרי חצי שנה קשה ממש ללחוץ עליהם'
זה נכון? שוקל לקנות את המכשיר...
התוכנות של כל הפלפונים הנ"ל מתפתחים עם הזמן . וכל הזמן מתעדכן גירסאות חדשים יכול להיות שזה כבר תוקןבQ3 אי אפשר להכניס ביומן יותר מ10 או 20 אירועים
(אלא"כ הבאג הזה טופל)
והוא באמת טלפון מצוין למי שלא משתמש ביומן
טלפון דפוק ביותר-גם המוכר הודה בכך.אח"כ קניתי לבת שלי את ה Q3 - הבטריה יותר חזקה, המסך יותר חזק, המקשים יותר נוחים, הגירסה תואמת ל Q7 והוא יותר זול....
לנו יש אותו לא הדור 4 מקשים דפוקים בטריה שלא מתמלאת ובאמצע שיחה מנתקת גם מבחינת קליטה לא משהו קיצר לא מומלץטלפון דפוק ביותר-גם המוכר הודה בכך.
Q7-המסך לא שביר, אלא המגן-מניסיון
וכן 4*4 גם מעולה
שתיהם עדיפים על Q3
טלפון דפוק ביותר-גם המוכר הודה בכך.
Q7-המסך לא שביר, אלא המגן-מניסיון
וכן 4*4 גם מעולה
שתיהם עדיפים על Q3
4*4 המקשים איומים והקליטה לא משהולנו יש אותו לא הדור 4 מקשים דפוקים בטריה שלא מתמלאת ובאמצע שיחה מנתקת גם מבחינת קליטה לא משהו קיצר לא מומלץ
יתכן שבדור 4 סודר חלק מה
יש לנו גם 4*4 וגם Q7 ולא אחד וגם Q34*4 המקשים איומים והקליטה לא משהו
Q7 לא המגן נשבר אלא הפלסטיק של המסך ולא אצל מישהו אחד - אני מכיר בסביבה הקרובה שלי כמה כאלו והחברה לא הגיבה כלום.......
לדעתי חודשיים זה לא מספיק לסקירה על טלפוןהQ3 שקניתי הוא מדור 4 (קניתי מחוסר ברירה אחרי שגם ה 4*4 וגם ה Q7 אכזבו) - פועל כבר חודשיים ועובד פצצה!!!
גם ה Q7 הוא רק כמה חודשים בשוק ופחות מה Q3יש לנו גם 4*4 וגם Q7 ולא אחד וגם Q3
בQ7 המקשים יותר טובים וגם הקליטה 4*4 הקליטה לא כ"כ גרועה במקשים כן יש קצת דפקט אך בQ3 הקליטה לא משהו וכן הלאה מהיום הראשון הבטריה בקושי עבדה כנ"ל
לדעתי חודשיים זה לא מספיק לסקירה על טלפון
ואשמח למידע על הפרו למיניהם אם ידוע
הQ7 באזור השנה על הכביש ואתה כתבת שאתה עם Q3 חודשיים לנו יש אותו ולא חודשיים ורק צרות אומנם דור שלוש אך הטלפון עצמו אותו דברגם ה Q7 הוא רק כמה חודשים בשוק ופחות מה Q3
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: