תוכלי לכתוב לי איך בדיוק משרים ובמה?דבר ראשון כדאי לאמץ את השיטה שאביגיל מייזליק הביאה בקטיפה לפני כמה שמן אודות השרית הסלומון במי מלח
הדג מקבל טעם של סלומון טרי אמיתי ולא צריך תיבול חזק בכלל כדי שהוא יצא מדהים.
אחרי ההשריה (שיש לה כמויות מסוימות לפי יחס של מים ומלח)
אני מורחת בסילאן, סויה ומעט גריל דג
אפשר גם להשתמש בתבלין פילדלפיה שנותן טעם מצוין
סליחה, אני רואה שכתבת כבר.תוכלי לכתוב לי איך בדיוק משרים ובמה?
מה הכשרות?באיקאה מוכרים רוטב לדג סלמון טעים ברמות!!
את קונה בקבוק רוטב שופכת על הדג ולתנור(צירפתי קישור)
רוטב לדג
אפשר להעלות כאן?יש את המתכון של בלהה ויסנשטרן ע"ה מהחוברת מתכונים של פסח, יוצא כל כך טעים שאימצנו אותו לכל השנה..
מתאים לסלומון ולמושט כאחד.
המלצה שלי תכיני כמות גדולה ותקפיאי בשקיות חוסך הרבה זמן ומאמץ.
ואז פשוט להפשיר למרוח מהתיבול על הדגים ולהעיף לתנור
יוצא טעים ברמות אחרות!
אין לי כאן אצרף בהמשך.
@think about it
האמת שהשריתי 30 דקות בדיוק,@think about it
לי לא יצא מלוח, כמה זמן השרית? אני משרה רבע שעה - עשרים דקות (אולי תורידי מזמן ההשריה, אבל בטח לא יותר מחצי שעה) ובאמת צריך לזכור להשמיט מלח מהתיבול. (פעם אחת שכחתי יצא מלוח)
עוד דבר - היא כתבה (אביגיל מייזליק) שאח"כ לנגב את זה בלי לשטוף, אני ספציפית כן שטפתי את הדג אח"כ סתם כי לא היה לי כח לנגב ועדיין הדג יצא מעולה ועסיסי, אולי זה גם מפחית מהמליחות.
סלמון מתוק - מתכון פשוט שתמיד עובד אצלנו בבית והילדים או האורחים מתלקקים ומבקשים עוד ועוד:מחפשת להשתדרג עם מתכון מוצלח לסלומון
(עד עכשיו היינו מכינים עם טריאקי / שום ודבש ועל זו הדרך)
כעת אני מארחת ורוצה יותר להשקיע ועל הדרך גם להתחדש עם רעיונות מעניינים
אשמח לשמוע הצעות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: