דיון מה מכינים ביום גשם כזה? (לא מרק)

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
הקציצות שלי ממש קלות ועסיסיות.
בצל קצוץ (בסלייסר)
עוף טחון (ללא תוספות)
מלח
תבלין על האש
ביצה

רך ועסיסי משהו שנחטף לפני שמגישים

ליצור את הכדורים בידיים רטובות
ואפשר לותר על הביצה!!
 

שובי השולמית

משתמש רשום
הקציצות שלי ממש קלות ועסיסיות.
בצל קצוץ (בסלייסר)
עוף טחון (ללא תוספות)
מלח
תבלין על האש
ביצה

רך ועסיסי משהו שנחטף לפני שמגישים

ליצור את הכדורים בידיים רטובות
ואפשר לותר על הביצה!!
אני טוחנת את הבצל ביחד עם הביצה, זה קצת מקציף אותה ולדעתי נותן מרקם יותר אורירי לקציצות
 

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אני שמה פירה תפוחי אדמה/בטטה/גזר. יוצאות קציצות רכות
קציצות מעולם אחר!
 

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
טיגנתי קודם את הבצל
חצי קילו בשר בקר טחון

1 בצל גדול קצוץ דק

2 ביצים M

1/4 כוס פירורי לחם

כפית אבקת מרק עוף - אני לא שמה

כפית פפריקה אדומה מתוקה

כפית תבלין גריל (לא חובה אבל מוסיף)

מעט מלח ופלפל שחור

שן שום כתושה

2 כפות שמן

לשדרוג: 1/4 צרור פטרוזיליה או כוסברה קצוצה דק
 

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
מאדה בצל פלוס עגבניה
מוסיפה 2 ביצה
2 קופסא טונה
רבע כוס קמח מצה / פירורי לחם
כף מיונז
פפריקה מלח פלפל
כוסברה/פטרוזיליה
 

מבריק הפלא

משתמש סופר מעניין
כל המתכונים שיש בגוגל זה סוג אחר ומרקם שונה ונראה אחרת לגמרי
הבעיה שאני ממש לא זוכרת מה היה בקציצות! המתכון נעלם ממש מזמן.
זה התחיל מטיגון של בצל ואז תערובת של עוף עם תיבול אולי גם קמח? לא זוכרת בכלל
יצאו קציצות מדויקות ויפות, מטוגנות וטעימות
לא "יבשות" מבתוכו אלא עסיסיות אפילו שלא בושלו ברוטב
כל מה שראיתי לא מתקרב בכלל לקציצות ההן... והילדים מעקמים את האף
ממש חבל לי זה היה מתכון מעולה !
אצלי הם קוראים לזה קציצות שניצל.
מערבבת טחון עם פירורי לחם/קמח מצה וביצה.
מטגנת קציצות קטנות (אוכלים כנישנוש, אין צורך בסכין)
כמה שאני מכינה הכל נחטף...
 

גאלדא

משתמש רשום
פירה חם
עוף טחון
קוביות בצל
כל הצבעים פלפלים
קוביות קישוא
לאדות ביחד על אש נמוכה
לערבב כל כמה דקות
תבלינים לפי הטעם יוצא ממש מעדן כלום עבודה
 

מיוחדת שכזו!

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
תבשיל שעועית ברוטב
היה פעם בפרוג
הולכת לחפש

עריכה: מצאתי!
זה הסגנון
בסיר רגיל (לא לחץ) שעועית צריכה כ3 שעות מינימום)
אני איישת מבשלת תחילה במים כשעה ואחכ עוד חצי שעה-שעה עם כל התבלינים והרוטב עד שמסמיך- צריך להיזהר מאוד שלא ייכרך. לערבב כל 10 ד רבע שעה..
 
נערך לאחרונה ב:

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אשמח להוראות הכנה מדויקות.
תודה.
שמים בסיר:
1 כוס חלב
1 כפית קקאו
3 כפיות סוכר (או יותר אם אתם אוהבים יותר מתוק)
מביאים לרתיחה.
בינתים מערבבים בכוס 2 כפיות קורנפלור עם מעט חלב קר - עד שהקורנפלור נמס לגמרי.
כשהחלב רותח בסיר יוצקים פנימה את הקורנפלור המומס ומערבבים היטב.
תוך כמה שניה קורה הפלא - החלב מסמיך ונהיה במרקם של פודינג.
 

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
תבשיל שעועית ברוטב
היה פעם בפרוג
הולכת לחפש

עריכה: מצאתי!
זה הסגנון
בסיר רגיל (לא לחץ) שעועית צריכה כ3 שעות מינימום)
אני איישת מבשלת תחילה במים כשעה ואחכ עוד חצי שעה-שעה עם כל התבלינים והרוטב עד שמסמיך- צריך להיזהר מאוד שלא ייכרך. לערבב כל 10 ד רבע שעה..
שבוע שעבר עשיתי להם, השעועית לא התרככה לגמרי, אז קניתי שעועית לבנה מבושלת קפואה, עדיין לא ניסיתי. נראה איך יצא...
 

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
שבוע שעבר עשיתי להם, השעועית לא התרככה לגמרי, אז קניתי שעועית לבנה מבושלת קפואה, עדיין לא ניסיתי. נראה איך יצא...
אני לא מאמינה,
הכנתי את כל הבסיס, אני באה לשפוך את השעועית אני מגלה שזה בית יוסף :(
למה כל המוצרים של פרנפורסט בדץ ורק זה בית יוסף?
 

שירוNET

משתמש רשום
כל המתכונים שיש בגוגל זה סוג אחר ומרקם שונה ונראה אחרת לגמרי
הבעיה שאני ממש לא זוכרת מה היה בקציצות! המתכון נעלם ממש מזמן.
זה התחיל מטיגון של בצל ואז תערובת של עוף עם תיבול אולי גם קמח? לא זוכרת בכלל
יצאו קציצות מדויקות ויפות, מטוגנות וטעימות
לא "יבשות" מבתוכו אלא עסיסיות אפילו שלא בושלו ברוטב
כל מה שראיתי לא מתקרב בכלל לקציצות ההן... והילדים מעקמים את האף
ממש חבל לי זה היה מתכון מעולה !
אולי עם פצפוצי אורז? זה יוצא מעולה ומרקם מקסים, רך ועסיסי.
מצויין גם לקציצות טונה.
 

תמלול זריז

משתמש מקצוען
שבוע שעבר עשיתי להם, השעועית לא התרככה לגמרי, אז קניתי שעועית לבנה מבושלת קפואה, עדיין לא ניסיתי. נראה איך יצא...
בסיר לחץ או בסיר רגיל? בסיר רגיל לא ניסיתי, בסיר לחץ- אפילו שהוא לדעתי לא מאד טוב- מתרכך מאד.
לעכשיו באמת לא רלוונטי כנראה...
בהצלחה!
 

רבקהנ

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
למה בספוילר:p
כדי שאנשים לא יכתבו תגובות כאלו:
(אני למשל הכי אוהבת צולנט במוצש כשהוא כבר קר)

וברצינות, לי אין בעיה אבל אני יודעת שיש אנשים שאוכל לא טרי בשבילם לא יכול להיות טעים. אז למי שזה כן רעיון טוב בשבילו, בבקשה - שיהנה...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה