להרתיח 3/4 כוס חלביש למישהי מתכון של פודינג שוקולד מקורי מקורנפלור?
אני אשמח
שבוע שעבר עשיתי להם, השעועית לא התרככה לגמרי, אז קניתי שעועית לבנה מבושלת קפואה, עדיין לא ניסיתי. נראה איך יצא...
במתכון שלי זה יוצא רך-מתפרק.בסיר לחץ או בסיר רגיל? בסיר רגיל לא ניסיתי, בסיר לחץ- אפילו שהוא לדעתי לא מאד טוב- מתרכך מאד.
לעכשיו באמת לא רלוונטי כנראה...
בהצלחה!
הכנתי עכשיו, יצא מצויין.להרתיח 3/4 כוס חלב
בינתיים להכין בקערה קטנה כף סוכר+כף קורנפלור+חצי כף קקאו
לערבב עם 1/4 כוס חלב (להמיס את כל הגושים)
כשהחלב רותח להנמיך את האש ולשפוך (עדיף דרך מסננת קטנה) את תערובת הקורנפלור לתוך הסיר
לבחוש כל הזמן עד שמסמיך, לשפוך לכוס ולהניח קובית שוקולד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: