המהות היא ההבדל , בנטפרי יש יראת שמיים , ויעשו הכל כדי שאף אחד לא ייכשל בכלום.
באתרוג , יעשו הכל כדי שתהיה מרוצה.
אם יש אתר שאתה ממש צריך , והוא מסוכן , אתה כנראה תהיה יותר מרוצה אם הוא ייפתח לך? נפתח.
בלת"ק
משתמשת גם בנטפרי וגם באתרוג.
אין כמעט הבדל חוץ מתמונות נשים (צנועות) שאתרוג מראה ונטפרי לא.
בגדול נטפרי חסימה חכמה יותר. הסינון תמונות לדוגמא מהיר הרבה יותר מאשר אתרוג. גם הסינון שלהם בתוך אתרים -
אתרוג יותר ימהרו לחסום אתר שלם, נטפרי יסננו חלקים בעיתיים בתוכו, וכו'.
עם נטפרי גם יש מענה אנושי מהיר מאד, יש לו גם הרבה חסרונות כמובן... אבל אין הבדלים ממש מהותיים ביחס לאתרוג.
באתרוג אפשר בלחיצת כפתור לעבור למסלול הכי פתוח, ובשיחת טלפון לעבור לרימון
חברה בעבודה סיפרה לי בעבר שיש לה אתרוג ולא נטפרי , כי היא לא צריכה את כל האתרים שיש בנטפרי , מספיק לה מסלול מאד מצומצם באתרוג. (היא לא ידעה שיש אפשרות לחסום גם בנטפרי , אבל נניח)
לאחרונה, 7 שנים אחרי, שאלתי אותה איזה סינון יש לה והיא הסבירה לי שלפעמים אתרוג ולפעמים רימון, זה תלוי בצרכים של העבודה , וכרגע יש צרכים שדורשים אנטרנט יותר מאפשר.
אגב, הצרכים האלו היו גם לי באותו מקום עבודה, ובערך חודש עבדתי מול התמיכה של נטפרי עד שמצאנו פתרון.
כי זה אתר מסוכן לטענת נטפרי. [אפילו שכל חלק בו הוא בתשלום!!]
============
עוד הבדלים שקצת פגשתי [יש לי אתרוג בעבודה ונטפרי בבית]
- בתוצאות החיפוש באתרוג אני רואה הכל, דפים בעייתיים וטקסטים של תיאור. בלחיצה על הדף הוא ייחסם. התקציר מופיע.
-סינון תמונות אוטומטי (אם לא ביקשתם לבטל) , זה אומר שמלא תמונות מתפספסות לטוב ולמוטב.
בחיפוש אקראי שאני עושה עכשיו אני רואה בהידברות תמונה וגם סרטון של נשים .
בנטפרי לא זוכרת כמה שנים לא פגשתי נשים , וסרטונים בכלל מסוננים באתרוג?
כל זה מחיפוש של כמה דקות. אני בטוחה שאם הייתי גולשת קבוע באתרוג יש יותר הבדלים.
אבל אולי באמת אם אני אישה ופחות קריטי לי תמונות נשים , אין פספוסים מהותיים בסינון.
ולא שנטפרי לא מעצבנים לפעמים . מעצבנים . קשוחים . מסננים.