ממש לא נכוןבאתרוג אפשר בלחיצת כפתור לעבור למסלול הכי פתוח
נכון יש לי אתרוגבחיפוש אקראי שאני עושה עכשיו אני רואה בהידברות תמונה וגם סרטון של נשים .
גם לא על נתיב ולא על שום חסימהשאתרוג זה לא סינון זה הכפשה.
אין דבר כזה בעולם, נטפרי לא משכירים ראוטר, אלא החברה שמספקת לכם אינטרנט, ועליכם לדבר איתה גם כדי לוודא שלא תשלמו סתם, וגם כדי לשאול איך מחזירים אם בכלל צריך להחזיר.יש לי ראוטר של נטפרי
התנתקת מעמותת נטפרי (15 ש"ח בחודש), אבל כנ"ל לא מהספק שעובד איתם.אם עשיתי את זה-
עדכון נטפרי על העזיבה - דרך האיזור האישי > פרטי משתמש > הגדרות סינון > קווי אינטרנט המשוייכים להגדרות > בטל את קו האינטרנט מהחשבון הזה.
התנתקתי מהם?
אוקיאין דבר כזה בעולם, נטפרי לא משכירים ראוטר, אלא החברה שמספקת לכם אינטרנט, ועליכם לדבר איתה גם כדי לוודא שלא תשלמו סתם, וגם כדי לשאול איך מחזירים אם בכלל צריך להחזיר.
התנתקת מעמותת נטפרי (15 ש"ח בחודש), אבל כנ"ל לא מהספק שעובד איתם.
נשמח לשמוע ממך על החסימה.היי
עברתי הבוקר לאתרוג ב"ה
יש לי ראוטר של נטפרי
איך יוצרים איתם קשר כדי להחזיר?
ואיך מתנתקים?
בשעות הספורות שאני נמצאת באתרוגנשמח לשמוע ממך על החסימה.
אכן בוידאו יש להם פספוסים כי הם לא בודקים כל פרייםבדיוק אתמול נתקלתי בתמונות אשה בנטפרי בתוך וידאו שנבדק (!)
יש לי גם טאבלט ומשום מה אני מצליחה להיכנס רק לוויז ולא למייל או לגוגל ,ישנם אתרים שבנטפרי פתוחים (יש לי נטפרי בטאבלט לשם השוואה)
דרך הדפדפןיש לי גם טאבלט ומשום מה אני מצליחה להיכנס רק לוויז ולא למייל או לגוגל ,
איך את עושה את זה? אשמח מאוד כי זה נצרך לי
כן, זה מה שאני עשיתיאם יש לי סטיק יש אפשרות לסים של אתרוג?
וא"כ כמה יעלה לי סינון+100 ג'יגה?
ברעיון אתרוג לא חוסם צאטיםאני קניתי אתרוג היום ומשום מה הקבוצות בצאט של גימל לא נפתח מישהו יודע מה הסיבה ואיך אפשר לסדר את זה?? תודה רבה.
ובנטפרי אפשר בכלל להוריד את הסינון, הלא כן?באתרוג אפשר בלחיצת כפתור לעבור למסלול הכי פתוח, ובשיחת טלפון לעבור לרימון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: