זה מה שאני שואלתאולי לא התקנת אותה
אם ההתקנה היא חובה בהתחברות לסינון של נטפרי
כי אני לא זוכרת מה עשיתי
ולא מוצאת תוכנה כזו במחשב
(גולשת עם סטיק)
זה מה שאני שואלתאולי לא התקנת אותה
אז עכשיו כשאני מקבלת את הסים של אתרוג אני יכולה להתחבר מיד וזהו?ברור שיש אפשרות לגלוש בנטפרי גם בלי התוכנה
זה תוכנה למי שמעונין בהגנה נוספת..
כןאז עכשיו כשאני מקבלת את הסים של אתרוג אני יכולה להתחבר מיד וזהו?
תודה!
כשהייתי צריכה כתבתי בפניות, ענו לי מיד, הסברתי את הצורך וקיבלתי.ולכן בעיני אי אפשר להחשיב את זה כפתרון כי הם מאשרים את זה רק במקרים מיוחדים
זה בעצם וויפרי + נטפרי אניוואר כדי למנוע מכשלותwifree3.
אכן.זה בעצם וויפרי + נטפרי אניוואר כדי למנוע מכשלות
רק מי שעובד וצריך את זה לעבודה נותנים לומידיעה אצל לקוחות שלי שממש התחננו שיאשרו להם בנטפרי את התוכנה ולא אישרו להם
ולכן בעיני אי אפשר להחשיב את זה כפתרון כי הם מאשרים את זה רק במקרים מיוחדים
אני גם עברתי לאתרוג ומחכה לסיםאז עכשיו כשאני מקבלת את הסים של אתרוג אני יכולה להתחבר מיד וזהו?
תודה!
צריך להתקין תעודת אבטחה של אתרוג שנותן בעצם לאתרוג אישור להתחבר ולשלוט בגלישה שלכםאני גם עברתי לאתרוג ומחכה לסים
שלחו לי במייל קישור להתקנה
מישהו יכול להסביר לי למה אני צריכה להתקין על המחשב?
נטפרי בעצמם כותבים בפורום שלהם שרק במקרים מיוחדים אפשר לקבל את זהכשהייתי צריכה כתבתי בפניות, ענו לי מיד, הסברתי את הצורך וקיבלתי.
לא מקרה מיוחד ולא פרוטקציה.
שוב, אתם כותבים בעצמכם שמדובר בתוכנה שדרכה מתחברים ל-VPNאוקי, זו תוכנה שדרכה מתחברים לVPN.
מה הבעיה שקוראים לזה 'תוכנת סינון'? לא הצלחתי להבין...
נטפרי גם קוראים לזה תוכנת סינון.
צפה בקובץ המצורף 1440093
לא חושבת שיש מי שטוען כך.כל מי שטוען שהתוכנה הזו ניתנת לשימוש ביתי מטעה בזדון
לא ניסיתי לפתוח ווטסאפ, ואולי לכן לא מצליחה להבין את ההקבלה ל wifree3.נטפרי בעצמם כותבים בפורום שלהם שרק במקרים מיוחדים אפשר לקבל את זה
בעבר גם היה אפשר לקבל פתיחת וואצאפ בקלות בנטפרי, היום דברים השתנו
חבל שלא קראתם את העמודים הקודמים...לא חושבת שיש מי שטוען כך.
לפחות פה בפורום לא ראיתי.
אבל למה אנשים מהשורה צריכים להתחבר לרשת לא מסוננת כלל?חבל שלא קראתם את העמודים הקודמים...
כתבו כאן שלאתרוג יש סינון על המחשב בנוסף לסינון אצל הספק
ועל זה הגיבו שגם לנטפרי יש תוכנה דומה - אניוואר (למקומות עבודה בהם אי אפשר להתחבר לספק של נטפרי)
ועל זה כתבתי שהתוכנה הזו לא מיועדת למשתמש ביתי ולכן ההשוואה לא נכונה
הצדק עימכם.חבל שלא קראתם את העמודים הקודמים...
כתבו כאן שלאתרוג יש סינון על המחשב בנוסף לסינון אצל הספק
ועל זה הגיבו שגם לנטפרי יש תוכנה דומה - אניוואר (למקומות עבודה בהם אי אפשר להתחבר לספק של נטפרי)
ועל זה כתבתי שהתוכנה הזו לא מיועדת למשתמש ביתי ולכן ההשוואה לא נכונה
בעבר זה מה שעשיתי, דרך נטפריכי יש לנו סמוך לבית רשת פתוחה גלויה. נגיד הם מרשים לי לגלוש דרכם זה יוצא לי יותר זול לשבת על האינטרנט שלהם או שהתוכנה כבר יוצאת יותר יקרה (מעל מחשב אחד) מאשר סינון אצל הספק?
יש כמה מקרים לדוג' -אבל למה אנשים מהשורה צריכים להתחבר לרשת לא מסוננת כלל?
בד"כ זה נפוץ אצל כאלו שעובדות מהבית, לא?
יש לי גם ראוטר וגם סטיק.יש כמה מקרים לדוג' -
א. לקוח של נטפרי שטס לקברי צדיקים באירופה או בפולין ומותקנת אצלו תוכנת וויפרי על המחשב, לפי מה שידוע לי לנטפרי עדיין אין הסכם עם ספקי האינטרנט בארצות הנ"ל
ב. לקוח של נטפרי בקו אינטרנט נייח שרוצה לגלוש גם בנסיעות, זה מחייב אותו לקנות סים וסטיק ולשלם פעמיים - גם על הקו הנייח וגם על הקו הנייד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: