סינונים מה יש לכם לומר על אתרוג?

נחמה למה

משתמש מקצוען
א. מי שאין לו וייפרי יכול ברגע להתחבר לרשת פרוצה
ב. גם מוייפרי אפשר להתפטר בקלות, ולא אכתוב כאן איך מכיוון שכללי הפורום אוסרים זאת
ובאתרוג מי שאין לו תוכנה אלא רק סטיק/ראוטר לא יכול להתחבר לרשת פרוצה?

קולה זירו

משתמש רשום
המהות היא ההבדל , בנטפרי יש יראת שמיים , ויעשו הכל כדי שאף אחד לא ייכשל בכלום.
באתרוג , יעשו הכל כדי שתהיה מרוצה.
אם יש אתר שאתה ממש צריך , והוא מסוכן , אתה כנראה תהיה יותר מרוצה אם הוא ייפתח לך? נפתח.
לא הייתי רוצה להיות בסינון שלוקח על עצמו בעלות על יראת השמים שלי. סינון הוא שירות. וכלקוחה הייתי רוצה לקבל יחס של נותן שירות ולא יחס של מחנך.
כאנשים בוגרים אנחנו משתדלים לבצע את הבחירות שלנו באופן המיטבי כלפי שמיא. גם להשתמש בסינון זו בחירה שלנו.

נעמי ברג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
ווצאפ ווב פתוח באתרוג?

נחמה למה

משתמש מקצוען

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
א. מי שאין לו וייפרי יכול ברגע להתחבר לרשת פרוצה
זה בהחלט סיכון, למי שבוחר לקחת אותו.
ב. גם מוייפרי אפשר להתפטר בקלות, ולא אכתוב כאן איך מכיוון שכללי הפורום אוסרים זאת
לא יודעת כמה קל זה. אישית לא מכירה אף אחד שהצליח/ניסה ובעצמי לא הצלחתי. זה מספיק לי .

כאילו, את משווה קליק רשמי באתר לאפשרות שאני אחפש (באתרים שאני חסומה אליהם) דרך איך לפרוץ את הסינון ?
צודקת, באתרוג אפשר בלחיצה לפתוח את חדרי חרדים, ובנטפרי אפשר לעשות האקינג ולהצליח להוריד את הוויפרי ואז לתפוס באוטובוס פייסבוק. דומה . כמעט . קוקה קולה.

prog

מנהל ראשי
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
עיצוב ואדריכלות פנים
אהבת עולם שים לב שאתה מכפיש ומשמיץ את אתרוג.
מה שכתבת בהודעתך האחרונה אינו נכון, ואתה חשוף לתביעה.
מלפני שנה אתרוג מאושר ע"י בית הדין של ר' ניסים בב"ב יש להם חתימות של הרבנים הגאונים ר' שריאל והרב סילמן שליט"א הנחשבים היום לפוסקי הדור. רק שים לב שלא לזלזל בדעתם ובהבנתם מתוך המוטיבציה להגן על נטפרי.

שני הסינונים נחשבים לסינונים טובים, לכל אחד יש יתרונות וחסרונות כמו בכל מוצר. יעשה כל אחד את הסינון שנראה לו. רק אנא אל תיגררו להשמצות והכפשות על אף סינון.

חיים דיקמן, מנהל פרוג

Rut_a

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai

חגית קרמר

בניית אתרים פופולריים
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
מה הבעיה? פשוט עוברים למסלול אתרוג לעסקים באזור האישי, ואז יש את חדרי חרדים, וגם את כיכר השבת.......
לא נכון, זה חסום.
אני באתרוג לעסקים.

Rut_a

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
לא נכון, זה חסום.
אה, נכון, שכחתי. כבר אמרתי את זה פעם. אני ממציאה שקרים ובודה מליבי עלילות שפלות על אתרוג. רחמנא ליצלן.

***תרגום, למי שלא מבין ציניות: אין לי מטרה לעבוד עליכם סתם. אני משתפת מניסיון. לא רוצים להאמין, אל תאמינו.

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
אה, נכון, שכחתי. כבר אמרתי את זה פעם. אני ממציאה שקרים ובודה מליבי עלילות שפלות על אתרוג. רחמנא ליצלן.

***תרגום, למי שלא מבין ציניות: אין לי מטרה לעבוד עליכם סתם. אני משתפת מניסיון. לא רוצים להאמין, אל תאמינו.
השאלה האם אתם מעודכנים מהשנה האחרונה או מלפני. ומתי הצטרפתם לאתרוג.
מהאנשים שסביבי שנמצאים במסלול הזה, בחדרי סגור.

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
מה הבעיה? פשוט עוברים למסלול אתרוג לעסקים באזור האישי, ואז יש את חדרי חרדים, וגם את כיכר השבת.......
אין לי מטרה לעבוד עליכם סתם. אני משתפת מניסיון. לא רוצים להאמין, אל תאמינו.
אתה פשוט משקר!
לא קשור לא רוצים לאמין אל תאמינו!!
אתה מ-ש-ק-ר!!!!
זה סגור בכל הרמות וגם בעסקי ועזרת נשים!!!!!

אני גם יכולה לכתוב כאן אלף פעמים שפייסבוק פתוח בנטפרי!! ומי שלא רוצה לא חייב לאמין!! - ואז? זה נהפך לאמיתי?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  85  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה