אין שם משתמש
משתמש צעיר
אין אפשרות בנטפרי להוריד את הסינון!ובנטפרי אפשר בכלל להוריד את הסינון, הלא כן?
זו בכל מקרה בחירה של הלקוח.
אין אפשרות בנטפרי להוריד את הסינון!ובנטפרי אפשר בכלל להוריד את הסינון, הלא כן?
זו בכל מקרה בחירה של הלקוח.
א. מי שאין לו וייפרי יכול ברגע להתחבר לרשת פרוצהאין אפשרות בנטפרי להוריד את הסינון!
ובאתרוג מי שאין לו תוכנה אלא רק סטיק/ראוטר לא יכול להתחבר לרשת פרוצה?א. מי שאין לו וייפרי יכול ברגע להתחבר לרשת פרוצה
ב. גם מוייפרי אפשר להתפטר בקלות, ולא אכתוב כאן איך מכיוון שכללי הפורום אוסרים זאת
בדיוק, בנושא הזה נטפרי לא יותר טובה מאתרוג...ובאתרוג מי שאין לו תוכנה אלא רק סטיק/ראוטר לא יכול להתחבר לרשת פרוצה?
איך דיברת איתם?דרך הדפדפן
לא הייתי רוצה להיות בסינון שלוקח על עצמו בעלות על יראת השמים שלי. סינון הוא שירות. וכלקוחה הייתי רוצה לקבל יחס של נותן שירות ולא יחס של מחנך.המהות היא ההבדל , בנטפרי יש יראת שמיים , ויעשו הכל כדי שאף אחד לא ייכשל בכלום.
באתרוג , יעשו הכל כדי שתהיה מרוצה.
אם יש אתר שאתה ממש צריך , והוא מסוכן , אתה כנראה תהיה יותר מרוצה אם הוא ייפתח לך? נפתח.
כמובן שיש, זו לא חתונה קתולית.אין אפשרות בנטפרי להוריד את הסינון!
התכונו כאן למשהו אחר...כמובן שיש, זו לא חתונה קתולית.
א. מי שאין לו וייפרי יכול ברגע להתחבר לרשת פרוצה
ב. גם מוייפרי אפשר להתפטר בקלות, ולא אכתוב כאן איך מכיוון שכללי הפורום אוסרים זאת
כןווצאפ ווב פתוח באתרוג?
זה בהחלט סיכון, למי שבוחר לקחת אותו.א. מי שאין לו וייפרי יכול ברגע להתחבר לרשת פרוצה
לא יודעת כמה קל זה. אישית לא מכירה אף אחד שהצליח/ניסה ובעצמי לא הצלחתי. זה מספיק לי .ב. גם מוייפרי אפשר להתפטר בקלות, ולא אכתוב כאן איך מכיוון שכללי הפורום אוסרים זאת
שקר!!!!!!באתרוג אפשר בלחיצה לפתוח את חדרי חרדים
תלמד אותי איך?באתרוג אפשר בלחיצה לפתוח את חדרי חרדים
שקר!!!!!!
מה הבעיה? פשוט עוברים למסלול אתרוג לעסקים באזור האישי, ואז יש את חדרי חרדים, וגם את כיכר השבת.......תלמד אותי איך?
לא נכון, זה חסום.מה הבעיה? פשוט עוברים למסלול אתרוג לעסקים באזור האישי, ואז יש את חדרי חרדים, וגם את כיכר השבת.......
אה, נכון, שכחתי. כבר אמרתי את זה פעם. אני ממציאה שקרים ובודה מליבי עלילות שפלות על אתרוג. רחמנא ליצלן.לא נכון, זה חסום.
השאלה האם אתם מעודכנים מהשנה האחרונה או מלפני. ומתי הצטרפתם לאתרוג.אה, נכון, שכחתי. כבר אמרתי את זה פעם. אני ממציאה שקרים ובודה מליבי עלילות שפלות על אתרוג. רחמנא ליצלן.
***תרגום, למי שלא מבין ציניות: אין לי מטרה לעבוד עליכם סתם. אני משתפת מניסיון. לא רוצים להאמין, אל תאמינו.
שיחת טלפון קצרה לבזקאין אפשרות בנטפרי להוריד את הסינון!
מה הבעיה? פשוט עוברים למסלול אתרוג לעסקים באזור האישי, ואז יש את חדרי חרדים, וגם את כיכר השבת.......
אתה פשוט משקר!אין לי מטרה לעבוד עליכם סתם. אני משתפת מניסיון. לא רוצים להאמין, אל תאמינו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: