תודה צדיק!באיזור אישי עם הקוד שתקבל מאתרוג.
תודה צדיק!באיזור אישי עם הקוד שתקבל מאתרוג.
באיזור אישי עם הקוד שתקבל מאתרוג.
נכון
כתוב שאפשר להתקין ללא שיחה עם נציג ואז הם דורשים שם משתמש וקוד שאקבל מנציג השירות....
תודהנכון
ההתקנה בפועל זה בשירות עצמי
אבל לפתוח מנוי זה מול נציג אשמח לעזור לך עם זה באישי.
למה אתה מתכוון באישי?
ואיזה אתרים חוץ מפינטרסט כלולים בזה, ז״א איזה אתרים הם לא מצליחים לסנן וכשמבקשים לפתוח הם חייבים לפתוח לגמרי?אתרים שביקשתי שיפתחו לי פתחו עד הסוף
אני ניסיתי ביום ראשון לחצי שעה דרך עזרת נשיםמי שיכולה לפרט על 'עזרת נשים' באתרוג
אשמח
Events- נראה שזה בלי סינון בכללואיזה אתרים חוץ מפינטרסט כלולים בזה, ז״א איזה אתרים הם לא מצליחים לסנן וכשמבקשים לפתוח הם חייבים לפתוח לגמרי?
גם בנטפריאז אם אני מבינה-
פינטרסט נפתח רק בנתיב, כן?
אני רוצה סים.אני יעשה קצת סדר בענין לטובת כולם
למי שיש אינטרנט ביתי ניתן לניד את התשתית ישירות לאתרוג הניוד מבוצע מרחוק תוך כמה דקות.. והמחיר יוצא כולל הסינון ב99 שח לחודש ואין צורך בשום תוכנה חוץ מזה..
ראוטר יש אופציה לשכור ב20 שח לחודש או לקנות באופן פרטי..
יש עוד אופציה לעשות סים של אתרוג שמגיע עם סינון מובנה על הסים מצרף לכם את המחירון
וחוץ מזה יש אופציה לעשות תוכנה שמסננת על המחשב דרכי המחיר זה 35 לחודש במקום 55 דרך החברה
מי שמעונין להתיעץ או להזמין מוזמן בשמחה .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: