בחדרי סגורבחדרי חרדים פתוח באתרוג וזה באישור בדץ בני ברק???
בחדרי כן
כיכר סגור
מה קורה עם יוטיוב?בחדרי סגור
יש סרטונים שנפתחים כמו הרצאות קליפים של מוזיקה ואז נפתחים בצד דברים דומיםמה קורה עם יוטיוב?
סגור לגמרי או מסונן?
למשל סרטונים של מתכונים פתוחים כמו בנטפרי?יש סרטונים שנפתחים כמו הרצאות קליפים של מוזיקה ואז נפתחים בצד דברים דומים
לא ראיתי שנפתח שם משהו בעייתי...
הרוב מסונן היום הגשתי בקשה שיפתחו לי סרטון ולא פתחו....
זה מעלה גדולה אבל גם חסרון, תוכנה בדרך כלל מאוד מכבידה על המחשב ועושה הרבה באגים.במחשבים ניידים זה ממש מעלה.
כי אין את הבעיה של גלישה מרשתות אחרות לא חסומות.
מעניין, זה משהו חדש?לא מדויק.
בנתיב יש אפשרות של שרת כשר- שמי שרוצה שגם הרשת תהיה מסוננת הוא מתחבר לרשת דרכם וזה דורם שרק מחשב שיש עליו נתיב יכול לגלוש ברשת הזאת.
יכול להיות באופן כללי המחשבים אצלנו חזקים...זה מעלה גדולה אבל גם חסרון, תוכנה בדרך כלל מאוד מכבידה על המחשב ועושה הרבה באגים.
אין באגים בשחזור מידע וכו'?יכול להיות באופן כללי המחשבים אצלנו חזקים...
אז פחות מורגש.
לשם השוואה, התוכנה של נטפרי - wifree מוחקת את כל נקודות השחזור בעת ההתקנהאין באגים בשחזור מידע וכו'?
לא נתקלתי.אין באגים בשחזור מידע וכו'?
לא.זה מעלה גדולה אבל גם חסרון, תוכנה בדרך כלל מאוד מכבידה על המחשב ועושה הרבה באגים.
מעניין, זה משהו חדש?
הנושא של האשכול הוא - מה יש לכם לומר על אתרוגלא.
וזה עובד טוב.
באופן כללי המשתמשים בפרוג פחות מכירים את נתיב משום מה , באמת משום מה, נתיב הייתה החלוצה, יש לה הרבה משתמשים אבל פה בקושי קיימת בתודעה.
חבל שהם לא מביאים לפה גם עובדים כמו אתרוג. לדעתי זה חבל כי בהחלט יש להם פתרונות להציע.
סתם ככה אינ לא חושבת שסינון אחד ספציפי מתאים לכולם
יש פה שלוש סינונים איכותיים, כל אחד צריך לבדוק מה הסינון שהכי מתאים לו ספציפית
לא זוכרת מה היה שהצטרפתי, זה היה לפני הרבה שניםכבר אין באתרוג רמות סינון?
עזרת נשים פותחת תמונותמי שיכולה לפרט על 'עזרת נשים' באתרוג
אשמח
איפה רואים איך אני מוגדרת?צודקת.
איך יכול להיות שנפתח אצלך פינטרסט?
אך את מוגדרת באזור האישי?
אתר שסגור את שולחת פניה והרובוט חוזר אליך עם תשובה אוטומטית , במידה וזה אתר כשר את מאשרת והוא יפתחאתרים נטרליים, פתוחים באתרוג או לא?
ואם הם סגורים, כמה זמן לוקח לפתוח אותם (במידה ואין בהם בעיה...)?
ומה עם קבצי דרייב?
לא, רק למי שיש את הפלאפון שמוגדר במערכתלכל אחד יש אפשרות אם הוא רוצה לפתוח את "עזרת נשים"?
אתרי חדשות את יכולה לבחור - כל רגע, JDN, המחדש, קול חי ועוד כמה בסגנוןאני אשמח לשמוע מאתרגיות
איזה אתרי חדשות פתוח?
האם יוטיוב פתוח מסונן? או בכלל לא פתוח?
תודה מראש
אני הגדרתי שבכלל לא, יש אפשרות להגדיר חלקייוטיוב פתוח חלקי או בלל לא?
תראי עניתי 2 ציטוטים קודםאיזה אתרי חדשות פתוח?
מענה מהיר מאד 24 שעותגם מבחינת שירות לקוחות שהייתי צריכה להתקשר כל פעם
אצלי לא פתוח(היה לי אתרוג לעסקים וכיכר השבת פתוח שם חופשי
לאהאם כיכר השבת ו'בחדרי' פתוח באתרוג?
כשאת פותחת בלי עזרת נשים הרבה מהתמונות חסומותבאתרוג- פינטרסט פתוח רק בעזרת נשים?
ויש חסימה על התמונות?
יש צאטיש שירות לקוחות גם בהתכתבות או רק טלפוני?
אני לא עובדת בנתיב כך שאין סיבה שאפתח כזה אשכולהנושא של האשכול הוא - מה יש לכם לומר על אתרוג
רוצים לספר על החוויה שלכם בנתיב? פתחו אשכול חדש, כמה קל...
24 שעות זה נצח!מענה מהיר מאד 24 שעות
זו הבעיה ברב הסינונים!24 שעות זה נצח!
וואי וואי מה היה קודם?? (אני בנתיב רק שנתיים)זה השתנה בשנתיים החארונות מאז הסינון החכם
הכוונה מענה בכל שעות היממה24 שעות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: