ואת התוכנה ההיא? יש לאתרוג?וויפרי ותוכנת אתרוג זה לא אותו דבר. וויפרי לא מסנן, אלא מונע ממך להתחבר לרשת שהיא לא נטפרי.
תוכנת אתרוג מסננת כל חיבור שתתחבר אליו.
יש באתרוג פרינטרס, העליתי צילום מסך פה באחת ההודעותאז אם אני מבינה-
פינטרסט נפתח רק בנתיב, כן?
המחיר כולל סינוןאני רוצה סים.
במודעה שלך כתוב ש40GB זה 50 ש"ח.
זה אומר סים+חסימה?
כמה עולה לקנות את הסים בפעם הראשונה? והאם יש משלוח לבית?
אשמח שתצור איתי קשר בפרטי, אני מעונינת לעבור.המחיר כולל סינון
ניתן לקבל את הסים עד הבית
עלות סים חד פעמי 50 ש"ח
זה לא נושא האשכולבזמנו דובר ע"כ שהסינון מתבצע ע"י גויים הודים, פתאום מופיעות תגובות על סינון ע"י גברים חרדים,
מצטרף לבקשה, בוודאי זה נחמד שאפשר לגלוש מכל ווייפיי ברחוב בצורה מסוננת, אבל לא הייתי משלם על זה. (כי יש לי סטיק משלי) לכן אעדיף לקבל סתם תכנה שתחסום חיבורי ווייפיי זרים מלבד המסוננים (לא דווקא אתרוג, גם נטפרי ונתיב).ואת התוכנה ההיא? יש לאתרוג?
אין את התכנה הזאת לא באתרוג ולא בנתיב.מצטרף לבקשה, בוודאי זה נחמד שאפשר לגלוש מכל ווייפיי ברחוב בצורה מסוננת, אבל לא הייתי משלם על זה. (כי יש לי סטיק משלי) לכן אעדיף לקבל סתם תכנה שתחסום חיבורי ווייפיי זרים מלבד המסוננים (לא דווקא אתרוג, גם נטפרי ונתיב).
בוויפרי החדש הוא מתחבר באופן אוטומטי לVPNוויפרי ותוכנת אתרוג זה לא אותו דבר. וויפרי לא מסנן, אלא מונע ממך להתחבר לרשת שהיא לא נטפרי.
אפשר פשוט להתקין את החסימה על המחשב. ואז יהיה מסונן מכל רשת שתתחברומצטרף לבקשה, בוודאי זה נחמד שאפשר לגלוש מכל ווייפיי ברחוב בצורה מסוננת, אבל לא הייתי משלם על זה. (כי יש לי סטיק משלי) לכן אעדיף לקבל סתם תכנה שתחסום חיבורי ווייפיי זרים מלבד המסוננים (לא דווקא אתרוג, גם נטפרי ונתיב).
גמני.לממליצים על נתיב, אשמח להסבר איך אתם מסתדרים עם החסימה הזו , יש לי אותה בעבודה וזה אחד הסיוטים.
הרבה אתרים חסומים סתם. בלי סיבה. וצריך לשלוח בקשה שיפתחו אותם.
זה ממש מכביד על העבודה.
לעומת זאת אתרים שברור לי שראויים להחסם או יותר נכון תמונות מסויימות שלא הייתי מצפה לראות במחשב עם חסימה פתוחים חופשי.
אנחנו אנשים מבוגרים, ידוע לנו כבר שהדבר היחיד בחיים שכולו ורוד זה מרשמלו, חוץ ממנו כל דבר הוא מורכב, בטח סינון אינטרנט.שלא הכל וורוד באתרוג
זה יכול לנבוע משתי סיבות:מה שנראה לי מוזר בכל האשכול הזה שבנטפרי אין ויכוחים על עובדות מה פתוח ומה חסום, ובאתרוג יש כאן הרבה סתירות מה פתוח ומה סגור ונראה שזה בגלל הגמישות שלהם כל אחד מקבל סינון אחר.
לפני כשנה אתרוג שינו את הסינון שלהם, ואפשרו למשתמשים שרצו להישאר בקודם, לדעתי הרבה מהבלבול נובע מזה.אני בנטפרי והייתי לפני הרבה שנים ברימון אז אין לי מושג איך זה עובד באתרוג.
מי שמעניין אותו התחום של דעות והשקפות הוא יכול להיחשף לדעות של כפירה ואני לא מדבר על 'כפירה חרדית'אפשר פירוט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: