תספרי לי מה עלה בידיך? מה הם מציעיםטוב, אברר מולם
תודה!
אני גם רוצה לעבור אליהם מנטפרי
תספרי לי מה עלה בידיך? מה הם מציעיםטוב, אברר מולם
תודה!
כנ"ל אניתספרי לי מה עלה בידיך? מה הם מציעים
אני גם רוצה לעבור אליהם מנטפרי
כששאלתי אותם אמרו לי שזה מאד דומהמה ההבדלים בין נטפרי אתרוג?
כנראה החסימה שם יותר הגיוניתמה ההבדלים בין נטפרי אתרוג?
שאלה
אם יש לי ראוטר של בזק שעליו יש את ההתקנה של נטפרי
אני אצטרך סטיק נפרד למחשב?
צירפתי מחירון בהודעה קודמת.כמה עולה חודש אתרוג
על סטיק?
אם יש לך בבית נקודה של בזק גם אם אין על זה קו פעיל ניתן להקים על זה קו אינטרנט ביתימה זה ראוטר
אני בורה בענין
צריך חיבור לקו טלפון? כי אין לי בבית שום קו שום תשתית
הייאני יעשה קצת סדר בענין לטובת כולם
למי שיש אינטרנט ביתי ניתן לניד את התשתית ישירות לאתרוג הניוד מבוצע מרחוק תוך כמה דקות.. והמחיר יוצא כולל הסינון ב99 שח לחודש ואין צורך בשום תוכנה חוץ מזה..
ראוטר יש אופציה לשכור ב20 שח לחודש או לקנות באופן פרטי..
יש עוד אופציה לעשות סים של אתרוג שמגיע עם סינון מובנה על הסים מצרף לכם את המחירון
וחוץ מזה יש אופציה לעשות תוכנה שמסננת על המחשב דרכי המחיר זה 35 לחודש במקום 55 דרך החברה
מי שמעונין להתיעץ או להזמין מוזמן בשמחה .
יש לך ב019 עם נטפרי ב93 לחודש כולל ראוטרהיי
יש לי ראוטר שנטפרי הביאו לי
אמרו לי שיצא לי -
תשתית+ספק+שכירות ראוטר ב119 ש"ח
(100 ג' )
או סיבים 200 ג' באותו מחיר
יש אפשרות למשהו יותר זול?
מה נטפרי?יש לך ב019 עם נטפרי ב93 לחודש כולל ראוטר
+ 15 שקל לנטפרי התכוונת?יש לך ב019 עם נטפרי ב93 לחודש כולל ראוטר
בגדול ההבדל הבוטה ביותר ביניהם שלנטפרי אין גוף של בדץ מוכר כמו בית דין בדץ בני ברק של ר' נסים קרליץ בראשות הרה"ג הרב סילמן שליטא שעומד מאחוריהם.מה ההבדלים בין נטפרי אתרוג?
ואו חידשת לי, תודה ענקית בשם כל הקוראיםבגדול ההבדל הבוטה ביותר ביניהם שלנטפרי אין גוף של בדץ מוכר כמו בית דין בדץ בני ברק של ר' נסים קרליץ בראשות הרה"ג הרב סילמן שליטא שעומד מאחוריהם.
ברמת הסינון שניהם מסננים ברמה הרמטית לבית שמור חרדי.
גם במתחם נשים לא נפתח פינטרסט?חוצמזה שפינטרסט לא נפתח בכלל, למרות שביקשתי.
בנטפרי זה גם ככה.נקודה נוספת - נסענו לנופש ולקחתי איתי את המחשב (נייד) וגיליתי שאין לי חסימה על המחשב כלל!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: