רציני?לא מדויק.
בנוה יעקב דירת 3 עולה באזור 1.6
יותר זול ממודיעין עילית? לא נשמע לי הגיוני
אלא אם כן דירה זנוחה בבנין עם שכנים בעייתיים
רציני?לא מדויק.
בנוה יעקב דירת 3 עולה באזור 1.6
וכן רוצה לגור ליד אנשים שמוכנים לשלם בבית שמש מליון וחצי יותר מדימונה?......עברתי קצת ביד 2 וזה אכן ברור שהר נוף הרבה יותר יקר
אם כי לדעתי אנשים שמוכנים לשלם על דירה בהר נוף מיליון וחצי ש"ח יותר מעל דירה בבית שמש לא רוצה לגור לידם...
ובבקשה לא להיעלב...
באופן כללי אז על תגורי בירושלים, כי כל האנשים שם שילמו כמה מיליונים יותר בשביל לגור שם ולא בבית שמש, או בכל מקום אחר.עברתי קצת ביד 2 וזה אכן ברור שהר נוף הרבה יותר יקר
אם כי לדעתי אנשים שמוכנים לשלם על דירה בהר נוף מיליון וחצי ש"ח יותר מעל דירה בבית שמש לא רוצה לגור לידם...
ובבקשה לא להיעלב...
סתם סנוביזם מיותר.הר נוף זה ליגה
מה ההשוואה בכלל לבית שמש?
המחיר עולה כל הזמן ועתיד לעלות עוד. (עכשיו קצת ירד במלחמה אבל חוזר לעלות).בבית שמש 4 חדרים 2.1. חדשה מהנילון עם מרפסת!!
לרוב האנשים ההבדל בין בית שמש לירושלים, אינו זניח בכלל (וכמובן אני לא משווה דירה פח בירושלים לדירה מעולה בבית שמש, אלא דירה עם נתונים זהים בין בית שמש להר נוף)יש הבדל קטן. קטנטן. ממש פצפון בין דימונה לבית שמש לירושלים.
סליחה שאני אומרת את זה, - אבל גם בעוד 10 שנים, זה כמו לומר את אותו הדבר על תל אביב לעומת חולון,(שהיא גם עיר ממש יפה ומתוחזקת..)סתם סנוביזם מיותר.
היום זה עדיין תקף, עוד 10 שנים כבר לא.
החברה של הר נוף גרים בדירות בנות 200 ומשוויצים בזה
וגם הם היו נחשבים פעם שכונה לא שווה ולא במרכז...
סבי עבר לאחרונה מהר נוף לבית שמש ולא מפסיק להודות לה' על האומץ לעשות את המעבר
מדירה גדולה אבל ישנה, בשכונה עתיקה אי שם שבזמני העומס לוקח שעה להגיע למרכז העיר
עבר לרמה ד', דירה מהממת, חדשה, גדולה ויפה, בלב מרכז חרדי שוקק חיים.
העתיד של המרכז החרדי הוא בבית שמש. י-ם וב"ב מיצו את עצמן בגדול (מלבד כמה דירות פה ושם במתחרדים).
יש תכנונים בבית שמש לרמה ט"ו ואפילו יותר, ויש שטחים פנויים כמעט לאינסוף.
עתידה בית שמש שתמתח עד קרית גת.
בית שמשים, עופו על עצמכם. יש לכם על מה.
אני אהיה קצת ישירה, אבל מאמינה שיהיו כאלה שיסכימו איתי:סתם סנוביזם מיותר.
היום זה עדיין תקף, עוד 10 שנים כבר לא.
החברה של הר נוף גרים בדירות בנות 200 ומשוויצים בזה
וגם הם היו נחשבים פעם שכונה לא שווה ולא במרכז...
סבי עבר לאחרונה מהר נוף לבית שמש ולא מפסיק להודות לה' על האומץ לעשות את המעבר
מדירה גדולה אבל ישנה, בשכונה עתיקה אי שם שבזמני העומס לוקח שעה להגיע למרכז העיר
עבר לרמה ד', דירה מהממת, חדשה, גדולה ויפה, בלב מרכז חרדי שוקק חיים.
העתיד של המרכז החרדי הוא בבית שמש. י-ם וב"ב מיצו את עצמן בגדול (מלבד כמה דירות פה ושם במתחרדים).
יש תכנונים בבית שמש לרמה ט"ו ואפילו יותר, ויש שטחים פנויים כמעט לאינסוף.
עתידה בית שמש שתמתח עד קרית גת.
בית שמשים, עופו על עצמכם. יש לכם על מה.
(וסליחה @שימיshim על ההתקפה פשוט הרגיז אותי ההתנשאות הלא מוצדקת. למרות שאני תושבת י-ם אני רואה את העתיד בבית שמש. אין בי-ם דירות לצעירים יותר. ולא צריך לתת רגשות של נחיתות למי שלא גר בסביון. סליחה, בהר נוף.)
נתונים ללפני 3 שנים... לא רלוונטי בכלל ומנותק מהמציאות!לא מדויק.
בנוה יעקב דירת 3 עולה באזור 1.6 ובפסגת זאב 1.5
אין סיבה להכליל.וראינו והצצנו ברמה ד', מה שהולך שם בעניין - מרחיק מאוד.
לא נכוןויכול להיות שיש בניינים ייחודיים ויוצאי דופן (מכירים כאלה?) אבל מידיעה אין בניין ברמה שאין בו מחיר למשתכן. (פרט לרמה א' וב')
בואי נדבר באחוזים..לא נכון
וגם הר נוף והרבה מירושלים מעורבת
אין לי מושג באחוזיםבואי נדבר באחוזים..
וגם זה שכונות מסויימות מאוד.
תשאלי כל מתווך - זו המציאות.אבל לומר שאין כמעט בניינים בכל רמות ג וד בלי מחיר למשתכן זה פשוט לא נכון
נכון אבל סוג אחד של עירוב. ברור שגם שם יש בעיות ועדיין זה "הבעייתיים" של הר נוף.וספציפית שאלו על הר נוף אז ציינתי שגם בהר נוף האוכלוסיה מאד מעורבת.
אז המתווך שיקר עליכםתשאלי כל מתווך - זו המציאות.
את מכירה בניין כזה? בבקשה.אז המתווך שיקר עליכם
זה פשוט לא נכון
פשוט מנותקאני אהיה קצת ישירה, אבל מאמינה שיהיו כאלה שיסכימו איתי:
ומה שמפיל אותה זה עירבוב המשפחות בעקבות מחיר למשתכן.
אנחנו, שהדבר הכי חשוב לנו זה איכות השכנים/השכונה לא נגיע לעולם לכזה מקום
וראינו והצצנו ברמה ד', מה שהולך שם בעניין - מרחיק מאוד.
מה שלא כן ברוב השכונות הירושלמיות משפחות איכותיות ורמה סוציואקונומית תואמת
ולא משפחה 'יוקרתית' מול משפחת רווחה...
ויכול להיות שיש בניינים ייחודיים ויוצאי דופן (מכירים כאלה?) אבל מידיעה אין בניין ברמה שאין בו מחיר למשתכן. (פרט לרמה א' וב')
אני לא משם, וידוע לי על לפחות כמה פרוייקטים (כל אחד כמה בניינים) שהם בלי מחיר למשתכן- ככה שבוודאי יש עוד.את מכירה בניין כזה? בבקשה.
ואת מוכנה לבדוק בעצמך לפני שאת שוללת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: