דרוש מידע מה יותר יקר דירה בהר נוף או ברמב"ש ג' / ד'?

מצב
הנושא נעול.

א מרים

משתמש פעיל
המדינה טוענת אחרת:
צפה בקובץ המצורף 1504515
אין כאן פילוח של איזו אוכלוסיה חרדית יצאה לב"ש.
שאלתי גם את בעלי- (בוגר חברון) ואמר שזכור לו ששניים מחבריו גרים בב"ש (בחברון יש כמאתיים בחורים בועד).

בעל בעמיו

משתמש פעיל
שאלתי גם את בעלי- (בוגר חברון) ואמר שזכור לו ששניים מחבריו גרים בב"ש (בחברון יש כמאתיים בחורים בועד).
א. שיצור איתי קשר, אקשר איתו עם עוד כמה מאות מחבריו.
אגב, לישיבת חברון יש כאן פרויקט מגורים, ברח' מרים הנביאה בג'2 [לא שכולם שם בוגרי הישיבה, אבל יש בזה אמירה של הישיבה].
ב. כמה מחבריו לועד גרו בירושלים? זה הדיון.

א מרים

משתמש פעיל
א. שיצור איתי קשר, אקשר איתו עם עוד כמה מאות מחבריו.
ב. כמה מחבריו לועד גרו בירושלים? זה הדיון.
אם יצטברו בב"ש 800 בוגרי חברון זה כלום...
אם אתה שואל כמה מחבריו לועד גרו בי-ם.... אז מי שמכיר את הישיבה יודע שרוב בוגריה ותלמידיה מקורם מי-ם.

בר לבב

משתמש צעיר

לא שאני חושב ש"חברון" מענינת מישהו יותר מידי כמו שבוגריה ונשותיהם בטוחים...
אבל בכל אופן באזור שלי יש המון חברונער'ס יותר משאר ישיבות בפורפורציה.
מה ששוב מוכיח את טענתי הקודמת באשכול שלנושאי ונותני האשכול אין מושג על העיר ב"ש

בעל בעמיו

משתמש פעיל
בועד ממוצע בחברון יש 70% ירושלמים ורובם נשארים לגור בירושלים. אלא אם כן הם מתחתנים עם בני ברקית ואז הם גרים בבני ברק...
מעביר כעת בראש את מכרי בוגרי ישיבת חברון, ומגלה שהם מפוזרים בכל הארץ.
כנראה שה70% ירושלמים מתחתנים גם עם חיפאיות...
בכל אופן ישיבת חברון אינה הנידון, והיא אפילו לא מיקרוקוסמוס, היא פסיק בעולם התורה, שעשרות אלפים מבוגריו היגרו ומהגרים מירושלים, בני ברק, חיפה, רכסים, זכרון יעקב ועוד לבית שמש.

א מרים

משתמש פעיל
סליחה שהעליתי את הנושא ששמו חברון... לא זכרתי שתמיד הוא יגרור תגובות שרובן בסגנון:
ושוב, בעיני לא כ"כ חשוב איפה החברונע'ס גרים...
מעביר כעת בראש את מכרי בוגרי ישיבת חברון, ומגלה שהם מפוזרים בכל הארץ.
כנראה שה70% ירושלמים מתחתנים גם עם חיפאיות...
בכל אופן ישיבת חברון אינה הנידון, והיא אפילו לא מיקרוקוסמוס, היא פסיק בעולם התורה, שעשרות אלפים מבוגריו היגרו ומהגרים מירושלים, בני ברק, חיפה, רכסים, זכרון יעקב ועוד לבית שמש.

אני כתבתי על היכרות אישית, אולי חברים של בעלי מסתירים את העובדה שהם גרים בב"ש.
כעת אחרי שהשתכנעתי שב"ש מפוצצת ליטאים ובמרחק 12 דק' נסיעה מהמרכז נשקול מחדש את עניין המגורים שם.

חסידישער יוד

משתמש צעיר
ובתוך בית שמש עצמה אפשר להגיע גם כן לעשרות דקות נסיעה...
זה לא מה שהיה פעם ! י-ם כניסה עד רמת בית שמש ד 4 זה 45 דקות פעם היה עד בית שמש 25דק זה נפך לעיר בפני עצמו ללא קשר לי-ם או עיר אחרת.. מי שרוצה לגור שם ה+ זה עשוי ל2023 מבחינת 1) מדרכות ענקיות 2) רחוב ענק
3) המון פארקים גדולים וקטנים כל כמה מטר4) שבילי אופנים
5)המון טבע 6)מבני מסחר 7) דירות גדולות ורוב אם מחסן וחניה 8) משפחות צעירות ומכל הסוגים 9) עיר/שכנות כמו עיר חרדית לגמרה ועוד ועוד ועוד

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה