תתעוררו! ארגון הבריאות העולמי משקר, מסלף, מביא נתוני פייק! זה שהוא משחיל לפעמים את המשפט שיש גם חולים לא מאומתים, לא מצדיק את הפשע !
נא לא להתכחש, הנתונים המוגזמים של ארגון הבריאות העולמי פורסמו על ידי כל העיתונים, הפוליטיקאים ומקבלי ההחלטות.
תראו איך ראש שממשלה לקח את הנתון המוגזם והמופקע של בין 2- ל4 אחוז שפרסם ארגון הבריאות העולמי, הנה ציטוט של נתניהו באחד מהנאומים שלו (ב20.03):
"זאת מגפה אמיתית, ידידתי אנגלה מרקל העריכה שבגרמניה בין 60 ל-70 אחוז מכלל האוכלוסיה ידבקו בנגיף הקורונה. מדובר, אם היא צודקת, בכ-50 מיליון בני אדם. "כיוון ששיעור התמותה הוא בין 2 ל-4 אחוזים, מדובר במספרים גדולים מאוד".
הדברים מדברים בעד עצמם ! אתם רואים איך שבתחילת המגיפה כולם הבינו שהתמותה כל כך גדולה, המערכת פעלה לפי הנתונים המוגזמים והמופקעים האלה. נכון שהיום מבינים שזה היה הטעיה, אבל ארגון הבריאות העולמי ממשיך לסלף !
זה פשע בלתי נסלח מצד ארגון הבריאות העולמי לפרסם נתון של בין 2 ל4 אחוז נתון שאין לו שום משמעות, טפשי וחסר אחריות.
משל למה הדבר דומה: רופא אבחן שתי חולים עם דלקת ריאות ואחד מהם ל"ע מת. הרופא מחליט לפרסם שחמישים אחוז מהחולים בדלקת ריאות מת... למה? כי הוא אבחן שתי חולים ואחד מהם מת.
אז ככה, או שהרופא הזה פושע נאלח או שהוא טיפש.
נראה לי שארגון הבריאות העולמילא טיפשים ויודעים טוב טוב מה שהם עושים לכל העולם, מי שחושב שאין כאן כוונת מכוון טועה ומטעה.
א. זה פשע בלתי נסלח שאתה ממשיך להפיץ כאן שטויותיך בלי שום פיקוח.
הדחף הבלתי נלאה שלך להטיף אותן לציבור,
שעה שגרונם של המשיבים כבר ניחר זה מכבר,
מעורר חשד כבד על המניעים.
מה כל כך בוער?!
אנחנו סבורים שהמחלה מסוכנת מאד.
אתה משוכנע שלא.
אמרת את זה לפחות פעם אחת.
גמרנו.
או שאולי כבודו מנסה לרמוס בכל הכח את האמון במערכת הבריאות,
ברפואה הקונבנציונאלית,
ולשווק לנו אחר כך טיפות של הרב ממעלות תרשיחא,
שזה יעזור לנו להכל.
תודה מראש,
אין לי מזומן כרגע.
ב. בכל טענותיך הפופוליסטיות אתה מסרב להתחשב בנתון אחד זמין ופשוט מאד -
אחוז החולים מכלל הנבדקים.
לדבריך, במדינה נדבקו בערך 10 אחוז מהאוכלוסייה, תקן אותי אם אני טועה בדעתך הקדושה.
אתה מנצל את המורכבות של המספרים כדי להפריח טיעון הזוי כל כך לאויר הפתוח (והמזוהם).
הרי מכלל הבדיקות שנעשו בימים האחרונים (=מדגם סימפטומטיים), פחות מאחוז חיוביים.
מה שאומר שבשבועות האחרונים נדבקו פחות מאחוז מכלל הסימפטומטיים.
כלומר, לטענתך אחוז הא-סימפטומטיים שנדבקו גבוה מאחוז הסימפטומטיים פי כמה וכמה/
כולם נדבקו בפורים עצמו והבריאו מזמן.
מסתבר שלדעתך חציל סגול צומח על עצי תפוזים כשהוא ארוז כבר בתוך קופסת שימורים,
ואחוז הג'ינג'ים באוכלוסייה גבוה פי שמונה מאחוז הערבים.
כעת תורנו כמובן לנסות להוכיח שפני הדברים שונים.
יפה.