אם זה מה שחסכו ב4/5 שנים בלי שכירות, זוג כזה יכול להתחייב למשכנתא של אפי' מיליון ש"ח פלוס מינוס,רוצה לשמוע מה הגיוני להוציא על הוצאות דיור לזוג שהתחיל את החיים עם 80K והגדיל לבד ל300K...
לא רלוונטי, הורים שקבלו דירה לחתונה לא רכשו ניסיון להחלטות האלו, ח"ו לזלזל בעצותיהם ולפגוע, אבל כרגע זה דור אחר...מה הורים מנחים את ילדיהם? עד איפה זה נורמלי ויותר מזה זה התאבדות??
אפשר להקפיץ??
רוצה לשמוע מה הגיוני להוציא על הוצאות דיור לזוג שהתחיל את החיים עם 80K והגדיל לבד ל300K...
לא מתכוונת שתכתבו לי עכשיו זה שזה תלוי באלף גורמים.
אני מעוניינת לשמעקול שפוי והגיוני שרואה למרחוק (כלומר- ילדים שנולדים, הוצאות שגדלות, חתונות וכו')
מה קורה בחתך רוחב בריא אצל אנ"ש.-
האם יש איזה סכום שמקובל שעד כאן- תחום שבת? כלומר לא יותר מזה נקח משכנתא?
מה הורים מנחים את ילדיהם? עד איפה זה נורמלי ויותר מזה זה התאבדות??
יש מה להשקיע בעסקים עם 100k הון עצמי ונניח + 100k משכנתא?וכן המשכנתא לעסקים גבוהה וקצרה הרבה יותר מאשר לדיור..
משכנתא לעסקים זה ל10 שנים בלבד@סופר שיין + ליידיס וכן המשכנתא לעסקים גבוהה וקצרה הרבה יותר מאשר לדיור..
והריביות?משכנתא לעסקים זה ל10 שנים בלבד
והלוואה מסחרית זה ל5 שנים
בד"כ גבוהות יותר, וודאי למי שזה ההשקעה הראשונה שלו.והריביות?
ברור.בד"כ גבוהות יותר, וודאי למי שזה ההשקעה הראשונה שלו.
זה אומר של 7 נפשות האמורות אני צריך 11,200 שקלים מידי חודש, לפני הוצאות חינוך, משכנתא, ארנונה, שונות, חוגים וכו' וכו'
אמאאאא, טאטע....
תלוי מה ההכנסותוהריביות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: