אתה יכול להסביר לי למה צריך יותר מזה ל14 נפשות, כשמתוכם 4מתחת גיל 10, 1 לא רוצה להתבשר, 1 בכלל ישן, וכולם ללא יוצא מן הכלל שבעים אחרי חלות בשפע, דגים, סלטים, מרק עשיר+ לאקשין ושקדי מרק?פה נשברתי
אתה יכול להסביר לי למה צריך יותר מזה ל14 נפשות, כשמתוכם 4מתחת גיל 10, 1 לא רוצה להתבשר, 1 בכלל ישן, וכולם ללא יוצא מן הכלל שבעים אחרי חלות בשפע, דגים, סלטים, מרק עשיר+ לאקשין ושקדי מרק?פה נשברתי
אני אנסה אסביר לךאתה יכול להסביר לי למה צריך יותר מזה ל14 נפשות, כשמתוכם 4מתחת גיל 10, 1 לא רוצה להתבשר, 1 בכלל ישן, וכולם ללא יוצא מן הכלל שבעים אחרי חלות בשפע, דגים, סלטים, מרק עשיר+ לאקשין ושקדי מרק?
אם החלות עלו 15 ש"ח, אז גם חלות לא היו בשפע.אתה יכול להסביר לי למה צריך יותר מזה ל14 נפשות, כשמתוכם 4מתחת גיל 10, 1 לא רוצה להתבשר, 1 בכלל ישן, וכולם ללא יוצא מן הכלל שבעים אחרי חלות בשפע, דגים, סלטים, מרק עשיר+ לאקשין ושקדי מרק?
איך שתיה 10 שחטוב, אז בסוף יצא יותר, כי בעלי קנה סלומון במקום עוד 2 קלופסים. בערך 530 שקל
ו200 שקל- עוף שלם- למרק ולעוף- 60
בשר 70שקל שמספיק לחודש בערך- 17.5
חלות בבית- 15 שקל
ירקות 60
ביצים 30
שתיה 10
חטיפים 10
שימורים 30
אז זה 250 בערך לא 200
למה, אמרה שהכינה.אם החלות עלו 15 ש"ח, אז גם חלות לא היו בשפע.
שני מגשים כרעיים- 120אשריכם, הוצאות קטנות..
לי עולה מזון לשבוע ל 1000 ש"ח
ל-8 נפשות.
איך מסתדרים בפחות?
זה לא סעודת שבת קלאסית למשפחה.
רק כדי לאזן, אצלנו אם אין אורחים בליל שבת אני בכלל לא מכינה מנה עיקרית. אף אחד לא מסוגל לאכול מזה אחרי דגים+ סלטים+ חלות+ מרק עוף (הייתי מכינה שנים והיו עושים לי טובה שלימה שאוכלים, עד שהפסקתי).אתה יכול להסביר לי למה צריך יותר מזה ל14 נפשות, כשמתוכם 4מתחת גיל 10, 1 לא רוצה להתבשר, 1 בכלל ישן, וכולם ללא יוצא מן הכלל שבעים אחרי חלות בשפע, דגים, סלטים, מרק עשיר+ לאקשין ושקדי מרק?
ככה גדלתירק כדי לאזן, אצלנו אם אין אורחים בליל שבת אני בכלל לא מכינה מנה עיקרית. אף אחד לא מסוגל לאכול מזה אחרי דגים+ סלטים+ חלות+ מרק עוף (הייתי מכינה שנים והיו עושים לי טובה שלימה שאוכלים, עד שהפסקתי).
כנראה שזה תלוי בהרגלי אכילה של משפחות, אני קוראת פה לפעמים תיאורים של מה נשים מכינות ולא מצליחה להבין מי מסוגל להשתלט על כאלה כמויות של אוכל
השאלה לא מדוייקתמהי ההוצאה הנורמלית לנפש במשפחה בת 10 נפשות (גדולים וקטנים. סמינרים ויסודי. חוגים וחינוך וכו' וכו'. הכל)
משפחה שיש הכנסות סבירות ולא חיים בצמצום, אבל לא פזרנים. מה שצריך קונים, בלי חובות. וגם טיפה יותר. אבל טיפה....
האם היום 1800 ש"ח לנפש זה סביר, או שזה עולה יותר ??
זה בהחלט סביר.מהי ההוצאה הנורמלית לנפש במשפחה בת 10 נפשות (גדולים וקטנים. סמינרים ויסודי. חוגים וחינוך וכו' וכו'. הכל)
משפחה שיש הכנסות סבירות ולא חיים בצמצום, אבל לא פזרנים. מה שצריך קונים, בלי חובות. וגם טיפה יותר. אבל טיפה....
האם היום 1800 ש"ח לנפש זה סביר, או שזה עולה יותר ??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: