מה הייתם רוצים לשאול את ראש העיר שלכם?

מצב
הנושא נעול.

nc

משתמש סופר מקצוען
בבני ברק- מחסור חמור בגינות ומתנ"סים.
ילדים משחיתים רכוש ציבורי בגלל חוסר תעסוקה ומקום לפרוק את המרץ.

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
נכתב ע"י תקוה;1863707:
מה אכפת לכם מהקופות צדקה?
למה זה עושה לכם כזו גרדת?

בדיוק בגלל שזה מגרד.
אין שום דבר נגדם אלא המיקום שלהם . זה מחויב המציאות להיתקל בהם ולקרוע חולצות?
מספיק המדרכות לא נוחות ולא רחבות מספיק אז להוסיף עוד מחסומים ומכשולות?

במבה נוגט

משתמש סופר מקצוען
ירושלים: חניה! חניה! חניה!
הן מצד נהגים - לפעמים יש לנו רכב וזה סיוט למצוא חניה.
אבל בעיקר מצד הולכי הרגל - המדרכות מלאות ברכבים חונים, א"א ללכת עם עגלה! אינספור פעמים אני יורדת לכביש סואן ביותר עם עגלה + ילד שנותן יד כי אין לי שום ברירה אחרת!
וגם מעונות! אני בת מזל שמצאתי מעון במרחק רבע שעה מהבית. המעון שנפתח השנה בגני גאולה מפוצץ!!! עם רשימת המתנה של 300 ילדים. איפה הייתם עד היום? ומה הלאה?

מרגלית ויסברג

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י חפץ חיים;1863871:
בית שמש:
דרושה עירייה...

כמה נכון, ככה עצוב!!!

אם אתחיל לפרט אגמור אולי עוד שבוע, אז טוב שאני לא צריכה לעשות את זה עכשיו:mad:

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י חנון;1863585:
בב"ב הקוים עוברים את כל רבי עקיבא חזון איש נחמיה עזרא השומר ומקיפים את רוב העיר
בירושלים התחבורה עוברת רק בבר אילן ובעלזא, למה שלא יעשה סיבוב דרך שמואל הנביא ויחזקאל? או שיתחיל מכיכר זוועהיל שמואל הנביא ויסתובב באיזור תמיר וימשיך לבר אילן
גם בזמנים שהיה רק קו 400 בב"ב הוא עשה את כל האיסוף ובירושלים רק מתחנה מרכזית
למה???

דווקא לזה אני מתנגדת.
אנחנו ממש לא רוצים שגאולה תיראה כמו רבי עקיבא, מבחינת הפקקים הבלתי נסבלים.
אם רוצים איכות חיים, צריך להוציא את הקווים הבינעירוניים עד כמה שאפשר מהשכונות.
כן, גם לי אין תחנה ליד הבית ואני נסחבת לפעמים עם ילדים עייפים 10 דק' מהתחנה.
אבל זה עדיף ממאות אוטובוסים אימתניים ומפוייחים שידהרו לנו במלכי ישראל לאורך כל שעות היממה.

גיטי 123

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י תקוה;1863707:
מה אכפת לכם מהקופות צדקה?
למה זה עושה לכם כזו גרדת?

הילדים שלי חטפו מכות מהשפיץ של קופסת הפלדה הזו מידי הרבה פעמים.
הן מולחמות לכל תמרור, עמוד, ותחנה,
ותמיד השפיצים בולטים ומסוכנים.

ב"ה, לאחרונה מצאו פתרון, והלבישו על עמודי הבטיחות עמודים גבוהים יותר עם קופה בתוכם. הרבה יותר הגיוני.
אבל מה הועיל הפתרון אם הקופות הישנות עומדות על תילן?

זלפה

משתמש רשום
ירושלמית-

1. מצטרפת לתלונה על תחנות ה'טיפת חלב'. זה נראה שהעיריה לא הפנימה שהתושבים התרבו. מספר התחנות ומספר האחיות נותר כשהיה.
קחו למשל את אזור רוממה. מדי שנה מתווספים לשם כמאה זו"צ לפחות. ורובם נשארים לגור באזור כמה שנים, וב"ה נולדים ילדים.
כשאני רוצה לקבוע תור לטיפת חלב אני מקבלת תור רק לאחרי שלושה חדשים!!
ואחרי זה יתלוננו שיש הרבה מובטלים... בבקשה שהחברות הממשלתיות והרשויות יגדילו את מספרי העובדים. כולם ירוויחו.

2. אם אפשר לחוקק חוק עירוני לפיו -חובה!! לסלק פסולת שנשארת אחרי בניה. אם קיים חוק כזה, בבקשה שיאכפו אותו.

3. מדרגות בין רחובות, במיוחד אם מדובר ברחובות מקבילים שאין גישה קלה לרכב ביניהם, כמו: בין סורוצקין לדובר שלום, בין זכרון יעקב לפנים מאירות, וזה באזור שלי, אבל גם בגבעת שאול ובמקומות נוספים, בבקשה לדאוג שיהיו מדרגות מתוחזקות שישימו תאורה טובה בלילה, ועדיפות כמובן לבניית שיפוע שיתאים גם לעגלות.

4. מצטרפת למה שנכתב כאן:
נכתב ע"י רותי קפלר;1863450:
זו אחת השאלות שלי עצמי.
בכל אזור התעשיה ברוממה, העירייה חילקה אישורי בניה ברוחב לב. יזמים הקימו ומקימים שם מפלצות בטון של 9 קומות ויותר. מדובר באלפי דירות חדשות. איפה יהיו בתי ספר לכל הילדים האלה? חיידרים? גני ילדים? בתי כנסת? גינות? השתגעו שם בעירייה? איך מאשרים בנייה כל כך צפופה בלי שום שטחי ציבור סבירים? איך בתי הספר הצפופים בצפון ובמרכז העיר אמורים לאכלס את כל הילדות שיגורו בדירות האלה? איך התשתיות הקורסות של גאולה מדרום ומטרסדורף מצפון אמורות להכיל את המאסה העצומה הזו של הדיירים? למה לא מקצים הקצאות נרחבות לצרכי ציבור, בלי הנחות ובלי הקלות?
הבדיחה אצלינו היא שעוד מעט יצטרכו מדרכות של שתי קומות. אין ולא יהיה מקום באזור של מנחת יצחק - ירמיהו - שמגר, למשפחות ברוכות הילדים בהמוניהם.
אני רק מנסה לחשוב על כמות האוטובוסים שיצטרכו בשביל להסיע את הילדים שיגורו שם למוסדות...

5. אני לא יודעת למי זה קשור, אבל כדאי להפוך את רחוב מלכי ישראל בקטע שבין הטורים לכיכר השבת, לנת"צ בלי כניסה לכלי רכב פרטיים.

צברית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
נכתב ע"י זלפה;1864030:
י

5. אני לא יודעת למי זה קשור, אבל כדאי להפוך את רחוב מלכי ישראל בקטע שבין הטורים לכיכר השבת, לנת"צ בלי כניסה לכלי רכב פרטיים.

זה לא ראלי,
תושבי גאולה בעלי הרכבים צריכים להגיע הבייתה.

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י זלפה;1864030:

חלק ממנו כבר מנות"ץ, לא? מיעקב מאיר ועד כיכר השבת, זה נת"צ בשעות היום.

פרוזה

משתמש סופר מקצוען
למה באיזור גאולה אין ספריה עירונית נורמלית כמו בכל שנות העיר???
וגינות גינות גינות, אין לכם מקום, תמקסמו את הקיים ותחליפו מתקנים לאטרקטיבים יותר כמו בכל הפרויקטים החדשים.
ההזנחה הסביבתית היא איומה ונוראה. פיגומים ברזלים חלודים, למה אני צריכה לראות את זה מהחלון שלי?
ומבנים נורמליים לגני ילדים. זה הזוי שכל הגנים העירוניים בסביבתי הן בתוך דירות.
כמובן, ירושלים

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י זלפה;1864030:
ירושלמית-

1. מצטרפת לתלונה על תחנות ה'טיפת חלב'. זה נראה שהעיריה לא הפנימה שהתושבים התרבו. מספר התחנות ומספר האחיות נותר כשהיה.

מספר התחנות לא נותר - אלא קטן... התחנה באבישר נסגרה וכולנו סולקנו משם לכל מיני תחנות אחרות.

אבל כל זה סימפטום לדבר אחד: אישורי בניה לאלפי יח"ד, שניתנים בלי שהעיריה מקפידה על בניית תשתיות מתאימות ביחס הולם.
מתנובה, למשל, היה צריך להפקיע בניין שלם לטעמי, ולהקצות אותו לצרכי ציבור. (לא, הפס דשא הקטן שעוד רגע הם ישימו עליו שלט 'לדיירים בלבד', לא נחשב צרכי ציבור).
בניין שלם שבו יהיו טיפות חלב + גנים + מעון + בתי כנסת + ספריה אזורית + מתנ"ס.

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י פרוזה;1864062:
למה באיזור גאולה אין ספריה עירונית נורמלית כמו בכל שנות העיר???

כדי שתלכי חצי שעה לספריה ברוממה וככה תעשי ספורט! העירייה דואגת לבריאותך ואת מקטרת! :D

פרוזה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י רותי קפלר;1864072:
כדי שתלכי חצי שעה לספריה ברוממה וככה תעשי ספורט! העירייה דואגת לבריאותך ואת מקטרת! :D

על הספורט המפוקפק הזה כבר שילמתי בקנסות שלא מצאתי את הזמן להחזיר...

לו יצוייר

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י רותי קפלר;1864069:
מספר התחנות לא נותר - אלא קטן... התחנה באבישר נסגרה וכולנו סולקנו משם לכל מיני תחנות אחרות.

אבל כל זה סימפטום לדבר אחד: אישורי בניה לאלפי יח"ד, שניתנים בלי שהעיריה מקפידה על בניית תשתיות מתאימות ביחס הולם.
מתנובה, למשל, היה צריך להפקיע בניין שלם לטעמי, ולהקצות אותו לצרכי ציבור. (לא, הפס דשא הקטן שעוד רגע הם ישימו עליו שלט 'לדיירים בלבד', לא נחשב צרכי ציבור).
בניין שלם שבו יהיו טיפות חלב + גנים + מעון + בתי כנסת + ספריה אזורית + מתנ"ס.
ואם בתנובה עסקינן, אולי תסבירי לי איך נותנים לפרוייקט שלם לבנות עד הס"מ האחרון שצמוד למדרכה, ככה שנשארה מדרכה ממש צרה בסמוך לפרוייקט. והמדרכה הזו כאמור אמורה להספיק להמון המון תושבים.

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י לו יצוייר;1864086:
ואם בתנובה עסקינן, אולי תסבירי לי איך נותנים לפרוייקט שלם לבנות עד הס"מ האחרון שצמוד למדרכה, ככה שנשארה מדרכה ממש צרה בסמוך לפרוייקט. והמדרכה הזו כאמור אמורה להספיק להמון המון תושבים.

איך? זה פשוט. $$$
$$$
$$$

לו יצוייר

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י רותי קפלר;1864088:
איך? זה פשוט. $$$
$$$
$$$
כן. את זה אני יודעת. יש לי עוד כל מיני סיפורי מתח בנוגע ל-$$$ האלה, מעדות אישית נורא.
אם זה יעניין אותך.
(לא, לא אני הבאתי את ה$$$...:))

Ayalam

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י רותי קפלר;1864069:

פתחו טיפת חלב במקומה ברחוב צפת,
פתוחה פעם בשבוע עד 4:30
הייתי מבקשת שיפתחו פעמים נוספות אחה"צ
למה אמהות עובדות צריכות לחכות חצי שנה לתור?

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י רותי קפלר;1864088:
איך? זה פשוט. $$$
$$$
$$$

וזו הסיבה שאין ספריות, טיפת חלב, וגינות בכל הסביבה...
אה - זה לא רק הכסף זה גם - כל דאלים גבר...

nc

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י במבה נוגט;1863897:
ירושלים: חניה! חניה! חניה!
הן מצד נהגים - לפעמים יש לנו רכב וזה סיוט למצוא חניה.
אבל בעיקר מצד הולכי הרגל - המדרכות מלאות ברכבים חונים, א"א ללכת עם עגלה! אינספור פעמים אני יורדת לכביש סואן ביותר עם עגלה + ילד שנותן יד כי אין לי שום ברירה אחרת!
וגם מעונות! אני בת מזל שמצאתי מעון במרחק רבע שעה מהבית. המעון שנפתח השנה בגני גאולה מפוצץ!!! עם רשימת המתנה של 300 ילדים. איפה הייתם עד היום? ומה הלאה?

מעון זו יוזמה של אנשים פרטיים. לא אחריות של העירייה.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה