מה הייתם רוצים לשאול את ראש העיר שלכם?

מצב
הנושא נעול.

צברית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
נכתב ע"י רותי קפלר;1864069:
אבל כל זה סימפטום לדבר אחד: אישורי בניה לאלפי יח"ד, שניתנים בלי שהעיריה מקפידה על בניית תשתיות מתאימות ביחס הולם.
מתנובה, למשל, היה צריך להפקיע בניין שלם לטעמי, ולהקצות אותו לצרכי ציבור. (לא, הפס דשא הקטן שעוד רגע הם ישימו עליו שלט 'לדיירים בלבד', לא נחשב צרכי ציבור).
בניין שלם שבו יהיו טיפות חלב + גנים + מעון + בתי כנסת + ספריה אזורית + מתנ"ס.

בכדורי יש הקצאה לטיפת חלב,
ונראה לי שגם לגנים- אבל זה לא בטוחה.

לגבי חניות בפרויקטים זה טענה לא נכונה, חוץ מהחניות של הדיירים בד"כ יש הקצאה גם לחניות מסחר- כשבונים שטחי מסחר. הבעיה היא עם בעלי הרכבים שלא רוצים לשלם אז מחליטים לחנות על המדרכה וכו כדי לחסוך.

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י צברית;1864108:

לגבי חניות בפרויקטים זה טענה לא נכונה, חוץ מהחניות של הדיירים בד"כ יש הקצאה גם לחניות מסחר- כשבונים שטחי מסחר. הבעיה היא עם בעלי הרכבים שלא רוצים לשלם אז מחליטים לחנות על המדרכה וכו כדי לחסוך.

גם בפסגת הצפון היתה הקצאה לטיפת חלב - היתה ואיננה
וברמת הצפון - היתה ספריה, היתה ואיננה...
אל תפתחו ציפיות

nc

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י צברית;1864108:

זה טריקים שקיימים רק בבניה לחרדים. דירות חדשות הולכות היום עם חניה. נקודה.
הקבלנים שבונים לחרדים יודעים בע"פ דין תורה זה לא כך ומרשים לעצמם למכור חניות בתשלום נפרד.

צברית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
נכתב ע"י גולדס;1864113:
גם בפסגת הצפון היתה הקצאה לטיפת חלב - היתה ואיננה
וברמת הצפון - היתה ספריה, היתה ואיננה...
אל תפתחו ציפיות

מה עשו עם השטחים המוקצים?

זלפה

משתמש רשום
נכתב ע"י צברית;1864049:
זה לא ראלי,
תושבי גאולה בעלי הרכבים צריכים להגיע הבייתה.

שבעלי הרכבים יגיעו לביתם מכיוון הטורים או לחילופין מכיוון בר אילן.
למה לחסום את כל הכביש הפקוק?
לענ"ד עם הזמן ממילא יהפכו את הקטע בין יעקב מאיר לכיכר השבת למדרחוב.

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
נכתב ע"י פרוזה;1864062:
למה באיזור גאולה אין ספריה עירונית נורמלית

אולי הספריה שאני מכירה לא מאוד 'נורמלית' אבל עמוסת ספרים להכביר.- כדאי להכיר!
קיימים שם ממיטב הספרים . גם מה שכבר לא מוכרים עשור.

חנה4

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י nc;1864104:
מעון זו יוזמה של אנשים פרטיים. לא אחריות של העירייה.

זה נכון ולא נכון.
התקשרתי למשרד הכלכלה לברר על פתיחת מעון חדש פרטי.
אמרו שאין בעיה, אבל בגלל שיש ביקוש גדול לפתיחת מעונות הם מאשרים בעיקר מעונות שהרשויות פותחים.
אז בבקשה, שהעיריה תבקש לפתוח, יענו לה לפני שיענו לפרטיים שרוצים לפתוח.

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י צברית;1864123:
מה עשו עם השטחים המוקצים?

שטח הטיפת חלב - הפך לבנק זמן

שטח הספריה - הוקצה להרחבת בית כנסת, בשעה שברדיוס של ה200 מטר יש 3-4 בתי כנסיות...

במבה נוגט

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י nc;1864104:
מעון זו יוזמה של אנשים פרטיים. לא אחריות של העירייה.
סליחה מראש אבל: פחחחחחחחח
כל אדם פרטי שמנסה לברר על אפשרות של לפתוח מעון מהר מאוד מגיעות ציפורים קטנות שלוחשות לו שאוי לו ואבוי לנפשו אם הוא יעז חלילה להתחרות ב****
לא יקבל שטח, לא יקבל אישורים, לא יקבל סמל מהתמ"ת. אלא אם יעבור שבעה מדורי גהינום.
כן, בעירייה מסתובבים מאפיונרים ואם שם המשפחה שלך הוא לא X ולא Y יתקעו לך מקלות בגלגלים איפה שרק תפנה.
ואם האנשים הנ"ל היו בעצמם פותחים מספר מספיק של מעונות - מילא. אבל מצוקת המעונות הולכת וגדלה וכמוה גם אזלת היד של כל הנוגעים בדבר.

sm05276

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קודם כל הייתי מודה על השיפור בניקיון ובמצב המדרכות ליד החנויות, סו"ס אפשר לעבור במדרכה ולא לרדת כל הזמן לכביש כי החנות ליד הוציאה 10 סטנדים למדרכות.

אבל - קריטי, המצב של הגינות.
הייתה גינה חמודה ברח' רד"ק. היום יש שם 2 פסלים של ברווזים ועוד משהו אחד לא ברור. והילדים רובצים שם איכשהו.
אז נכון שנבנתה גינה חדשה אחת באזור. אבל צריך לזכור כמה רחובות היא אמורה לאכלס וגם לאיזה גילאים.
(ואיך שאלה אותי יום אחד ירושלמית חמודה כשהיא חזרה מהגינה המדוברת? "בבני ברק יש רק גינה אחת?")

בני ברק

מקופלת

משתמש מקצוען
נכתב ע"י חמדה;1863549:
לא נשמע שאת מקומית כאן. מזמינה אותך אותך לחלון ביתי. אולי תתרשמי קצת אחרת...
עד לקדנציה שלפני הנוכחית היו בורות ניקוז לכל אורך חזו"א. תראי לי היום בור ניקוז אחד...
תנסי לעבור את הצומת של חזו"א- דסלר- ישמח משה, חזו"א- נחמיה, ר"ע ירושלים והיד נטויה, לצערי. השטפונות זה משהו בלתי ניתן לתיאור. וזה דבר שלא היה. ואם זה היה (כפי דברייך), לא הגיע הזמן לטפל בזה? נראה לך תקני שלא ניתן לחצות כבישים מרכזיים בעיר בגלל שיש גשם 5 דקות ברצף??
ולגבי מדרכות שלמות- אשמח שתפני אותי לרחוב שכזה. אני לא מכירה, לצערי...
שימי לב שכל ההתקפות מדברות על אותו הדבר, אז אולי יש דברים בגו? אולי??

בני ברקית בני ברקית...:)
אני באמת לא נותנת קרדיט לקדנציה הנוכחית אלא לזו שלפניה. היא שיפרה את בורות הניקוז במורה משמעותית! אז את אומרת שחסמו בורות? מוזר... לא מעודכנת לגמרי בכל העיר אבל דוג' שעולה לי - כהנמו/ ר' עקיבא/ שרת וכו' היתה שם בעבר סכנת טביעה והיום 10 דקות אחרי גשם יש שלוליות...
ומדרכות שלמות? אפילו בעזה של ב"ב (סליחה על הביטוי...)- דון יוסף , ריצפו בשנים האחרונות , אז אני לא מכירה כל סמטה וכל רחוב בפרדס כץ, אבל רוב הרחובות מרוצפים .

ההתקפות? כי הכניסו לנו טוב לראש שבני ברק היא עיר הזבל...

הפחים לדוג'- בהרבה מקומות (לא בכל מקום זה אפשרי) הכניסו פחים טמונים
ושוב- בהשוואה לירושלים- צפרדעים משנות הטורקים שמסריחים 100 מטר מהם...

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י sm05276;1864266:
קודם כל הייתי מודה על השיפור בניקיון ובמצב המדרכות ליד החנויות, סו"ס אפשר לעבור במדרכה ולא לרדת כל הזמן לכביש כי החנות ליד הוציאה 10 סטנדים למדרכות.

אבל - קריטי, המצב של הגינות.
הייתה גינה חמודה ברח' רד"ק. היום יש שם 2 פסלים של ברווזים ועוד משהו אחד לא ברור. והילדים רובצים שם איכשהו.
אז נכון שנבנתה גינה חדשה אחת באזור. אבל צריך לזכור כמה רחובות היא אמורה לאכלס וגם לאיזה גילאים.
(ואיך שאלה אותי יום אחד ירושלמית חמודה כשהיא חזרה מהגינה המדוברת? "בבני ברק יש רק גינה אחת?")

בני ברק

על איזו גינה חדשה את מדברת? איפה?

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
קראתי היום בעיתון שמתכננים לשווק את רמה ה-1 וה-2 לחילונים,
אז מה ההבדל בתכנון?
לחילונים מתכננים גם מרכז תרבות, קאנטרי קלאב, ופארק משחקים ועוד...

והשאלה שלי למה אצל חרדים זה מחוץ לתכנון?

וככה אין לנו בשכונות החרדיות: טיפות חלב, וספריות, ואולמות, וכיתות גן נורמליות, וגינות בגודל מתאים לאוכלוסיית הילדים, ומשחקיות וכו' וכו'...

אנחנו הילדים החורגים שצריכים להגיד תודה על המדרכות השבורות, על מכלי האשפה שעולים על גדותיהם במרכז המדרכה, על התחבורה המקרטעת, ועל כל שאר צרכים נורמלים שתושבים המשלמים ארנונה מלאה (ללא כל הנחה!) זקוקים להם, בדין ולא בחסד.

אגב, תעשו טובה תוציאו את התחבורה הבין עירונית מהשכונות, אבל תספקו אוטובוסים ...

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י sm05276;1864271:
העליה השניה.
צינוק לכל אזור סוקולוב, הרב שך.

אהה
חשבתי מתחם אוסם...
ורציתי לעורר תשומת לב שמתחם אוסם זה שפ"פ (שטח פרטי פתוח) והגינה שייכת רק לתושבים, ואנחנו משלמים עליה נקיון וביטוח מכספינו הפרטי.

חולי

משתמש סופר מקצוען
ראשית, המצב בבני ברק אכן משתפר רק שעדיין צריך שיפור.
דווקא בקרית הרצוג חדשו את רוב הגינות, ויש מבחר של גינות.
וכן הייתי שמחה, שיעשירו את התוכניות המסובסדות גם בכמות וגם באיכות, שיעשו מופעים יותר רציניים לנשים. ולא יעשו רק פעמיים בשנה ומעט כרטיסים לכל דבר.
שיפעילו ספריה עירונית גם לחרדים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה