מה הייתם רוצים לשאול את ראש העיר שלכם?

מצב
הנושא נעול.

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י מקופלת;1864267:
בני ברקית בני ברקית...:)
אני באמת לא נותנת קרדיט לקדנציה הנוכחית אלא לזו שלפניה. היא שיפרה את בורות הניקוז במורה משמעותית! אז את אומרת שחסמו בורות? מוזר... לא מעודכנת לגמרי בכל העיר אבל דוג' שעולה לי - כהנמו/ ר' עקיבא/ שרת וכו' היתה שם בעבר סכנת טביעה והיום 10 דקות אחרי גשם יש שלוליות...
ומדרכות שלמות? אפילו בעזה של ב"ב (סליחה על הביטוי...)- דון יוסף , ריצפו בשנים האחרונות , אז אני לא מכירה כל סמטה וכל רחוב בפרדס כץ, אבל רוב הרחובות מרוצפים .

ההתקפות? כי הכניסו לנו טוב לראש שבני ברק היא עיר הזבל...

הפחים לדוג'- בהרבה מקומות (לא בכל מקום זה אפשרי) הכניסו פחים טמונים
ושוב- בהשוואה לירושלים- צפרדעים משנות הטורקים שמסריחים 100 מטר מהם...
לא דברתי על הפחים. דברתי על בורות הניקוז. אל תסתמכי עלי. צאי לרחובה של עיר ותספרי בעצמך את הבורות שברח' חזו"א, בשעה שכל הרחובות הסמוכים מתנקזים לשם. מעניין לכמה בורות תגיעי. אפרופו דון יוסף- תבדקי מה קורה שם בגשמים...
לא דברתי על פרדס כץ. לכי לרח' ר"ע, לחזו"א, להרב שךותסתכלי על הכביש והמדרכה. ספרי לי על תוצאות המחקר.

mn

משתמש פעיל
בירושלים -יתכן שהדברים כבר נכתבו אבל הם חשובים: בכל האזורים בהם יש בניה חדשה , נשארו כבישים צרים ומדרכות צרות ולדוגמא ברזידנס בית וגן הצרו כביש שהיה פתוח לנסיעה והיום בנו שם מאות יחידות דיור והכביש נהיה צר יותר - זה אבסורד.
ברחוב בליליוס מתחם כדורי - מדרכות צרות וכביש צר שכיום קשה לעבור בו כאשר עומד אוטובוס בתחנה , מה יהיה כאשר לכל דייר יהיה רכב בבניינים אלו?
אזור שמגר לכיוון שרי ישראל כ"כ פקוק, היה הגיוני להפקיע משני הצדדים נתיב נוסף לתחבורה בינתיים נראה כי הכביש נשאר על מתכונתו .
כמובן תנובה ומנחת יצחק - מול הסמינר יש כניסה לחניון הבנינים, כיום בשעות ההסעות לסמינר אין אפשרות מעבר בכביש, נהגים יודעים שב8:30 וב14:50 , במשך 10 דקות חסום עם הסעות, איך יכנסו מאות מכוניות לחניון בלי נתיב נוסף?.
נושא נוסף הוא התחבורה הציבורית: בשכונה מחכים לאוטובוס בממוצע 7 דקות האוטובוס מוביל לכביש מול הרכבת- רצים בכביש בין המכוניות , מדלגים על גדרות הברזל כדי לא להפסיד את הרכבת(גם אנשים בני 80 +) לרכבת מחכים בממוצע 7 דקות, מגיעים לתחנה מרכזית ורצים לאוטובוס נוסף (נניח לאזור מנחת יצחק) גם לאוטובוס זה מחכים בממוצע 7 דקות = ס"ה המתנה בלבד לתחבורה ציבורית מקרית יובל למנחת יצחק- 21 דקות כמובן זה לא כולל את זמן הנסיעה . למה חושבים שזה טוב? לעלות ולרדת 3 פעמים, לחצות כבישים בגשם וברוח , עם שקיות של קניות. זה רק מועיל לספורט יומי ( רק שלא יבקשו תשלום - מס כושר)
צריך לשים לב שהנתיב של הרכבת הקלה ריק לחלוטין לפחות 5 דקות כאשר מסביבו כולם נמצאים בפקקים.
למה לא לשים על נתיב זה אוטובוסים ישירים מהשכונות שיעברו כל 2 דקות , ויהיו בנוחות של רכבת שעולים מ-4 דלתות ומעבירים כרטיס במכשירים פנימיים ולא ממתינים לנוסעים 10 דקות העלאת נוסעים עם תשלום לנהג שלא נוסע עד שכולם משלמים.
הנוחות של נסיעה באוטובוס היא גם בנושא הרב קו שניתן לשלם עבור כמה ילדים בכרטיס אחד וברכבת אם עולים עם 5 ילדים צריך 5 רבקו שבתוך כל אחד אפשר למלא מינימום 10 נסיעות , עשו חשבון עם כמה כסף צריך לצאת מן הבית ולנהל ספר זיכרונות כמה נסיעות נשארו בכל כרטיס.

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
עוד בעיה גדולה בבני ברק
זה החוסר בדוחות חניה
מקום אחד קופץ יש ברגע זה
למשל בזבוטינסקי אהרונוביץ ישנם המון מכוניות שחונות בתחנות על המדרכות בשולי הכבישים
כשאין שם אפשרות לחניה כלל
ולכן כל רחוב זבוטינסקי מגהה ועד אבוחצירא תקועים רוב שעות היום
למה אין פקחים שיעברו שיתנו דוחות?
הנהגים של האוטובוסים מתעצבנים ו8אומרים גם
שאם היו נותנים דוחות לא היו חונים שם
וכיום שאין דוחות (והדבר היחיד שהמשטרה עוברת שם זה בשביל לבדוק ת. ז. של ערבים)
מצב הרכבים שם מזעזע

חוה ש

משתמש מקצוען
לפני שמתולננים...

לא שאין תלונות על נקיון בעיר, כל עיר שהיא...
אבל אותי מוציא מדעתי שילדים (כולל ילדים נשואים...) באופן הכי טבעי זורקים עטיפות לרחוב, למה למען ה' הולכים ברחוב ורואים עטיפות של אוכל בכל פסיעה? חד פעמי משומש, ועוד כיד הדמיון הטובה על זורקיהם???
אז לפני שמתלוננים שלא מספיק נקי. תלמדו את עצמכם ואת ילדיכם - מקום הפסולת בפח!!! וכבר לפחות 85% מהבעיה מאחוריכם.

עדיאל

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
בני ברק:
1. אין לי תלונות על נקיון העיר, באזור שלי אוספים פחים ומנקים רחובות מדי יום. אלא שעל העיריה להכביר בפעילות הסברתית וחינוכית במוסדות החינוך על השמירה על הנקיון, ואולי להוסיף פחי רחוב בכל קרן זוית.
2. ספריות שכונתיות, צו השעה!
3. בטיחות בדרכים. ילדי בני ברק לא מחונכים לזהירות בדרכים כלל. מדי הולכי ברחובה של עיר, נעתקת נשמתי מדי רגע מעוד ילד שפרץ לכביש, גורר בעקבותיו חריקות בלמים אימתניות. צריך להשקיע בפעילות חינוכית של זהירות בדרכים, אצל מבוגרים ואצל ילדים. מבצעים נושאי פרסים, וכו' וכו'.
4. בני ברק, כמדומני, היא שיאנית התח"צ ממנה ואליה. והמצב על הכבישים הופך להיות זוועתי בהחלט. חייבים לקדם פתרון תחבורתי הולם כפי שיש בכל הערים המתקדמים בעולם. מסוף תח"צ מחוץ לעיר, ושאטלים (מרווחים וענקיים, נכנסים עם עגלות ומזוודות) מהירים משם לכל חלקי העיר. רחובות העיר הצרים אינם כשירים ואינם מיועדים לקליטת המוני אוטובוסים.

רייזי 36

משתמש מקצוען
נכתב ע"י wald;1864284:
אהה
חשבתי מתחם אוסם...
ורציתי לעורר תשומת לב שמתחם אוסם זה שפ"פ (שטח פרטי פתוח) והגינה שייכת רק לתושבים, ואנחנו משלמים עליה נקיון וביטוח מכספינו הפרטי.
שפ"פ אמור להיות פתוח לציבור ולא רק לדירי הבנינים למרות שהם משלמים עליו ביטוח וניקיון (זה מכח הסכם בין העיריה לקבלן שמחייב את הרוכשים, הרווח של הקבלן הוא שהוא מקבל אישור ליותר דירות)

אספרה

כל מה שצריך כדי שמילים שהשמעתם יגיעו אל הדף
מנוי פרימיום
נכתב ע"י תקוה;1864142:
אולי הספריה שאני מכירה לא מאוד 'נורמלית' אבל עמוסת ספרים להכביר.- כדאי להכיר!
קיימים שם ממיטב הספרים . גם מה שכבר לא מוכרים עשור.

אשמח להכיר.
איפה זה?

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י פוסטר;1864376:
מה זה ספריה ציבורית?

תשאלי את הילדים הלא חורגים...

ביננו, בחלק מהדברים גם אנחנו אשמים,
למשל רק בציבור החרדי אנשים משתלטים על חדרי אשפה והופכים אותם למחסן פרטי.
כשעגלות האשפה "מריחות" ברחוב...
(אם אני הייתי בעירייה, הייתי מפקיעה אותם חזרה)

אם תהיה ספריה, ברור שהקיצונים יעלו אותה באש... וכו'.

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י mig;1864391:
(אם אני הייתי בעירייה, הייתי מפקיעה אותם חזרה)

העניין הוא שאין בבית שמש עירייה, הם אוחזים עדיין בשיטות העבודה של מעברת הר טוב!!!
חוץ מלאסוף זבל אין כלום, לא אכיפה, לא פיתוח ולא טיפוח. (אולי רק לתושבי 2 רחובות ברמה א')

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
אני תמיד אמרתי שברקת טוב ליהודים.
רק ראש עיר חילוני יכול לנהל עיר, ולא מפחד מכל מיני פלגים.

חוה ש

משתמש מקצוען
נכתב ע"י איש שמח;1864422:
אני תמיד אמרתי שברקת טוב ליהודים.
רק ראש עיר חילוני יכול לנהל עיר, ולא מפחד מכל מיני פלגים.

באמת???

מה הוא מסדר? דואג שלא ישרפו כל יום פחים בגאולה? שלא יתקעו שם שעות בגלל הפגנות?
שיעשו איזה פעילויות תרבות לפחות ברמה של 25% מהציבור הכללי בעיר?

במה ראית שקידם את ירושלים? מאד מעניין לשמוע!

wrkusrprf

משתמש צעיר
בעיריית ב"ב לא יעי]פו את הקופות צדקה, כי כמה אנשים שמסתובבים שם הם קשורים בקשרים ישירים לקופות צדקה שונות
אני אומרת מידיעה

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י חוה ש;1864430:
באמת???

עצם זה שהוא חילוני כבר נותן לו יותר יכולת להילחם בפלגים האלימים האלו.
שנית עצם זה שיש ראש עיר חילוני זה תמרור לכל היהדות החדית שיראו מה קורה אם הם לא מתאחדים.
שלישית, באמת איכפת לו מהעיר והוא עובד בחינם (יש לו שקל משכורת), העניין שבגלל שהוא חילוני אז הוא פועל לטובת האג'נדה שלו, שאיתה אינני מסכים, אבל אני יודע להעריך אותו כאדם מקצוען שבא לעבוד.

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י חוה ש;1864430:
באמת???

ראש העיר, לכאורה, לא אשם שיש אנשים ששורפים פחים. אשמים בזה אבא ואמא שלהם שלא חינכו אותם שזה פויה לשרוף פחים מתחת בתים של אנשים אחרים.

ובקשה אישית מנהמת הלב - אנא אל תיכנסו לפוליטיקה כלל וכלל באשכול זה, כיוון שיש בו הרבה חומר שחשוב לי, ובפרוג מסתובבים מנהלים רבים שידם קלה וטיפקסם משובחת וכל כולם מוכנים ומזומנים למחוק כל אשכול שגולש מעט ולהעבירו לתהום הנשיה.

yudb

משתמש סופר מקצוען
בני ברק.
אז קודם כל, דברים כל הזמן משתפרים!

ומה שטעון שיפור---
ספרייה עירונית חרדית,
מתנסים עם פעילויות לנשים (לי אישית מאוד חסר!!).
בורות ניקוז
יתושים
מדרכות לא ישרות.

תודה רבה!

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
נכתב ע"י רותי קפלר;1864462:
ראש העיר, לכאורה, לא אשם שיש אנשים ששורפים פחים. אשמים בזה אבא ואמא שלהם שלא חינכו אותם שזה פויה לשרוף פחים מתחת בתים של אנשים אחרים.

ובקשה אישית מנהמת הלב - אנא אל תיכנסו לפוליטיקה כלל וכלל באשכול זה, כיוון שיש בו הרבה חומר שחשוב לי, ובפרוג מסתובבים מנהלים רבים שידם קלה וטיפקסם משובחת וכל כולם מוכנים ומזומנים למחוק כל אשכול שגולש מעט ולהעבירו לתהום הנשיה.

אני רואה שהצלחת לצנזר מה שלא התאים לך...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה