נכתב ע"י יהודית0;1864259:לא מקצועי, לא מהימן.
מה לא מקצועי ומה לא מהימן?
נכתב ע"י יהודית0;1864259:לא מקצועי, לא מהימן.
לא דברתי על הפחים. דברתי על בורות הניקוז. אל תסתמכי עלי. צאי לרחובה של עיר ותספרי בעצמך את הבורות שברח' חזו"א, בשעה שכל הרחובות הסמוכים מתנקזים לשם. מעניין לכמה בורות תגיעי. אפרופו דון יוסף- תבדקי מה קורה שם בגשמים...נכתב ע"י מקופלת;1864267:בני ברקית בני ברקית...
אני באמת לא נותנת קרדיט לקדנציה הנוכחית אלא לזו שלפניה. היא שיפרה את בורות הניקוז במורה משמעותית! אז את אומרת שחסמו בורות? מוזר... לא מעודכנת לגמרי בכל העיר אבל דוג' שעולה לי - כהנמו/ ר' עקיבא/ שרת וכו' היתה שם בעבר סכנת טביעה והיום 10 דקות אחרי גשם יש שלוליות...
ומדרכות שלמות? אפילו בעזה של ב"ב (סליחה על הביטוי...)- דון יוסף , ריצפו בשנים האחרונות , אז אני לא מכירה כל סמטה וכל רחוב בפרדס כץ, אבל רוב הרחובות מרוצפים .
ההתקפות? כי הכניסו לנו טוב לראש שבני ברק היא עיר הזבל...
הפחים לדוג'- בהרבה מקומות (לא בכל מקום זה אפשרי) הכניסו פחים טמונים
ושוב- בהשוואה לירושלים- צפרדעים משנות הטורקים שמסריחים 100 מטר מהם...
שפ"פ אמור להיות פתוח לציבור ולא רק לדירי הבנינים למרות שהם משלמים עליו ביטוח וניקיון (זה מכח הסכם בין העיריה לקבלן שמחייב את הרוכשים, הרווח של הקבלן הוא שהוא מקבל אישור ליותר דירות)נכתב ע"י wald;1864284:אהה
חשבתי מתחם אוסם...
ורציתי לעורר תשומת לב שמתחם אוסם זה שפ"פ (שטח פרטי פתוח) והגינה שייכת רק לתושבים, ואנחנו משלמים עליה נקיון וביטוח מכספינו הפרטי.
נכתב ע"י תקוה;1864142:אולי הספריה שאני מכירה לא מאוד 'נורמלית' אבל עמוסת ספרים להכביר.- כדאי להכיר!
קיימים שם ממיטב הספרים . גם מה שכבר לא מוכרים עשור.
נכתב ע"י פוסטר;1864376:מה זה ספריה ציבורית?
נכתב ע"י mig;1864391:(אם אני הייתי בעירייה, הייתי מפקיעה אותם חזרה)
נכתב ע"י איש שמח;1864422:אני תמיד אמרתי שברקת טוב ליהודים.
רק ראש עיר חילוני יכול לנהל עיר, ולא מפחד מכל מיני פלגים.
עצם זה שהוא חילוני כבר נותן לו יותר יכולת להילחם בפלגים האלימים האלו.נכתב ע"י חוה ש;1864430:באמת???
מה הוא מסדר? דואג שלא ישרפו כל יום פחים בגאולה? שלא יתקעו שם שעות בגלל הפגנות?
שיעשו איזה פעילויות תרבות לפחות ברמה של 25% מהציבור הכללי בעיר?
במה ראית שקידם את ירושלים? מאד מעניין לשמוע!
נכתב ע"י חוה ש;1864430:באמת???
מה הוא מסדר? דואג שלא ישרפו כל יום פחים בגאולה? שלא יתקעו שם שעות בגלל הפגנות?
שיעשו איזה פעילויות תרבות לפחות ברמה של 25% מהציבור הכללי בעיר?
במה ראית שקידם את ירושלים? מאד מעניין לשמוע!
נכתב ע"י רותי קפלר;1864298:מה לא מקצועי ומה לא מהימן?
נכתב ע"י רותי קפלר;1864462:ראש העיר, לכאורה, לא אשם שיש אנשים ששורפים פחים. אשמים בזה אבא ואמא שלהם שלא חינכו אותם שזה פויה לשרוף פחים מתחת בתים של אנשים אחרים.
ובקשה אישית מנהמת הלב - אנא אל תיכנסו לפוליטיקה כלל וכלל באשכול זה, כיוון שיש בו הרבה חומר שחשוב לי, ובפרוג מסתובבים מנהלים רבים שידם קלה וטיפקסם משובחת וכל כולם מוכנים ומזומנים למחוק כל אשכול שגולש מעט ולהעבירו לתהום הנשיה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: