מה הייתם רוצים לשאול את ראש העיר שלכם?

מצב
הנושא נעול.

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ירושלים: אחד מהדברים המפריעים לי ביותר זה 'הצפרדעים', זה לא שייך שעיר מתוקנת ו'מודרנית' תשתמש לאשפה בסוג כזה של מכלים גדושים עד אין סוף, וזו היא תפאורת הרחוב, והטיול בשבת מלווה בריחות מצחינים. (וככל הידוע לי משמש רק לשכונות חרדיות)
בנוסף מה שציינו: תחבורה ציבורית מתוקנת (תדירות גבוהה יותר - לא שייך שממוצע המתנה לאוטובוס הוא 20 דקות), בתי כנסת מכובדים, בתי ספר מרווחים שתואמים את התרבות האוכלוסייה, ולא כל שנה 'מופתעים' שאין מקום לכיתה שנוספה.

maty

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
בעניין הנקיון בבני ברק,
כאחת שחזרה לגור בבני ברק אחרי 7 שנים,
הופתעתי בהחלט מרמת הנקיון,
במקום מגורי הקודם, לכלוך יכל לעמוד שנה בפינה אחת...
המצב בבני ברק מצוין מבחינת ניקיון - של העירייה, גרוע מבחינת חינוך התושבים - ילדים ומבוגרים...
ואולי תוספת פחים תעזור?

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
נכתב ע"י מוטי קליינר;1863401:
מודיעין עילית:
למה אין לי שום תלונה???

הייתי ממליצה לך אפשרות לבקש פגישה אישית עם ראש העיר כדי לאמר לו תודה על כל מה שהוא פועל למען העיר.

שושי מביתר

משתמש מקצוען
עוד אחד על ביתר
למה העיריה לא מחייבת את הקבלנים בשמירה על הפועלים הערבים
למה מחכים?????????????

יחשבאף

משתמש מקצוען
בני ברק:
אני גרה בקרית הרצוג ועובדת ברחוב הלח"י.
המצב של רחוב המכבים מפינת אברבנאל ועד לאם המושבות קטסטרופלי, מכוניות חונות על המדרכה, צמחיה בולטת בכל מקום, כל בוקר אני צריכה לרדת לאמצע הכביש.
המכבים פינת הירקון יש כל פעם שלולית נוראית שלוקח לה שבוע ימים להתייבש!!!
רחוב הלח"י עצמו נראה נורא וזה כרוך גם בחילול השם גדול כי זה אזור תעשיה מלא בחנויות ומשרדים שמסתובבים שם הרבה אנשים שלא מאנ"ש ונראה שלאף אחד לא אכפת מהמראה של הרחוב.
המון זבל בכל מקום, מדרכות שבורות, צמחיה בולטת וכו'.
רק לרחובות שבמרכז העיר דואגים? בגלל שזה בקצה אז לאף אחד לא אכפת?
ושאלה כללית לגבי אזורים רבים בעיר: אנשים שחונים על המדרכה, אני מתחננת בפני העירייה שתעשה משהו בנידון.
לא פעם ולא פעמיים הייתי צריכה לרדת לכביש עם עגלה ועוד ארבעה ילדים רק בגלל שלמישהו היה יותר נח לחנות על המדרכה ולחסום את כל המעבר!!!

miri

מירי הס- אמנית ציור
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
ביתר
למהמרשים כל כך הרבה יחדות דיור ואין מספיק פיקוח על בניה ללא אישורים שהיא מסוכנת ותוספת הדיירים המופרעת לכל בנין גורמת להרבה עוגמת נפש

לו יצוייר

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י רותי קפלר;1863450:
זו אחת השאלות שלי עצמי.
בכל אזור התעשיה ברוממה, העירייה חילקה אישורי בניה ברוחב לב. יזמים הקימו ומקימים שם מפלצות בטון של 9 קומות ויותר. מדובר באלפי דירות חדשות. איפה יהיו בתי ספר לכל הילדים האלה? חיידרים? גני ילדים? בתי כנסת? גינות? השתגעו שם בעירייה? איך מאשרים בנייה כל כך צפופה בלי שום שטחי ציבור סבירים? איך בתי הספר הצפופים בצפון ובמרכז העיר אמורים לאכלס את כל הילדות שיגורו בדירות האלה? איך התשתיות הקורסות של גאולה מדרום ומטרסדורף מצפון אמורות להכיל את המאסה העצומה הזו של הדיירים? למה לא מקצים הקצאות נרחבות לצרכי ציבור, בלי הנחות ובלי הקלות?
אין לי אלא להצטרף לשאלה הזו. תוסיפי למה שכתבת גם את העובדה שבכל מפלצת כזו יש שטחי מסחר בתחתית הבנין, אין מקומות חניה לכל אלו שמגיעים, ואין מקום ללכת על המדרכה. הרכבים חונים באופן זמני בסמטאות, כמו למשל ברח' חירם- למי שמכיר. הסמטה הזו היא מעבר להמון אנשים וילדים שהולכים לבית הספר, אין בה אפילו מדרכה, ועל אותו שטח מצומצם, יש רכבים חונים בלי סוף, רכבים שמנסים לעשות פרסה, ילדים שמשתחלים בין הרכבים, ולא יודעת מה עוד. סכנת נפשות.

בת הכפר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לפי דעתי צריך פקח סמוי,
וכמה חבל שזה לא אני ,הייתי נותנת דו"ח דווקא ברחובות צדדיים,
רכב שחונה על המדרכה ברחוב צדדי מסכן את הולכי הרגל פי כמה -מכיון שהולך הרגל יורד לכביש ,בד"כ זה אישה עם עגלה וילדים והרכבים נוסעים בפרעות ברחובות צדדיים,

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
נכתב ע"י היכל הקודש;1863425:
1.שיעיפו כבר את הקופות הצדקה מהעיר, בכל מטר יש קופת צדקה לא מוגזם.

מה אכפת לכם מהקופות צדקה?
למה זה עושה לכם כזו גרדת?

yochi000

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
ירושלים:
1. גינות שעשועים-
אין מחשבה על גינות לילדים. בכל האיזור בו אני גרה אין גינה אחת לרפואה. הייתה גינה סבירה ברח׳ שטראוס, ואותה גם פירקו וצריך המון משאבים, כוח וקשרים וזמן בשביל להשפיע על אי מי לחדש אותה. למה זה ככה?
אני שוקלת לעבור לערי פיתוח רק בגלל הסעיף הזה!
2. מחירי הדירות. נכון שלנציג עירוני אין שליטה, אבל כן אפשר להגביל את הבניה המאסיבית של דירות יוקרה ודירות רפאים, בדירות יותר עממיות לעמך.
3. מעונות - כמה מעונות יש במרכז העיר לחרדים? בודדים...

חנה4

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י yochi000;1863710:
ירושלים:
1. גינות שעשועים-
אין מחשבה על גינות לילדים. בכל האיזור בו אני גרה אין גינה אחת לרפואה. הייתה גינה סבירה ברח׳ שטראוס, ואותה גם פירקו וצריך המון משאבים, כוח וקשרים וזמן בשביל להשפיע על אי מי לחדש אותה. למה זה ככה?
אני שוקלת לעבור לערי פיתוח רק בגלל הסעיף הזה!
2. מחירי הדירות. נכון שלנציג עירוני אין שליטה, אבל כן אפשר להגביל את הבניה המאסיבית של דירות יוקרה ודירות רפאים, בדירות יותר עממיות לעמך.
3. מעונות - כמה מעונות יש במרכז העיר לחרדים? בודדים...

אני גרה בשמואל הנביא - יחזקאל, ויש בטווח של 5 דקות הליכה 6 גינות מצויינות, בואו לבקר.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י מירי קוגלמן;1863550:
ביתר

מישו עושה הרבה כסף מ"אגרת שמירה".
המון כסף.

גם במודיעין עלית....
למה בשער הצהוב שבכניסה לעיר בכלל לא בודקין מי נכנס ומי יוצא.
וחמותי וחמי שבאים מחו"ל ונכנסים בלילה מוצאים שער פתוח ושומר ישן.....

"אם ה' לא ישמור עיר..."

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י chanak4;1863731:
אני גרה בשמואל הנביא - יחזקאל, ויש בטווח של 5 דקות הליכה 6 גינות מצויינות, בואו לבקר.

נכון, באיזור הזה יש הכי הרבה גינות
באיזור גאולה יש גינונת ברח' עובדיה ועוד אחד ביוסף בן מתתיהו
את הגינה בשטראוס עקרו לפני שנה + והבטיחו [?] גינה משודרגת שעוד אין
למה עוקרים לפני שיש תקציב/תכנון לגינה העתידית???

אבי דן

משתמש צעיר
פורסם במקור על ידי היכל הקודש צפה בהודעה

1.שיעיפו כבר את הקופות הצדקה מהעיר, בכל מטר יש קופת צדקה לא מוגזם.
מה אכפת לכם מהקופות צדקה?
למה זה עושה לכם כזו גרדת?
זה נראה כמו עזה כל הבלגן של הקופות

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
נכתב ע"י hbecker;1863755:
גם במודיעין עלית....
למה בשער הצהוב שבכניסה לעיר בכלל לא בודקין מי נכנס ומי יוצא.
וחמותי וחמי שבאים מחו"ל ונכנסים בלילה מוצאים שער פתוח ושומר ישן.....

"אם ה' לא ישמור עיר..."

אם נתחיל לרשום תלונות על העיריה שלנו אז... יגמר המקום באתר :rolleyes:
כל עוד לא זה מה שהיא בקשה הבה נשתוק פן...

Ayalam

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ירושלים-
1. חסר גינות במרכז העיר.
2. מיקום תחנות אוטובוס בסמוך לרמזור גורם לפקקים.

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
ירושלמית-
תחבורת פנים בשכונות. במחיר זול יותר.

manof1

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
גני עיריה בנות...... שיהיה במרחקים יותר הגיוניים מהבית
בני ברק

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בני ברק -
השגעון הזה שבי"ס נווה מאיר לא מקבל בנות ממתחם אוסם הקרוב אליו ביותר אלא רק מאזורים מרוחקים יותר.
ומתחם אוסם צריכים לשלוח את הבנות לבי"ס רמת אהרון כי הוא מזקין.
רמת אהרון ורמת אלחנן ממקומים במרחק של רחוב אחד, שני בתי ספר מזקינים - שיחברו אותם לאחד וזהו.

זה קשור לעיריה בכלל?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה