מה הייתם רוצים לשאול את ראש העיר שלכם?

מצב
הנושא נעול.

בר מרום

משתמש רשום
אותי מטריד נורא בבני ברק, המדרכות הצרות (צרורות...) והעצים שיוצאים מהחצרות שחוסמים חצי מהן.

שלוומי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
בני ברק-קרית הרצוג
הכיכרות, בניגוד להרים אחרות, ריקות, חבל שאין בהם פרחים, רק סתם אדמה זנוחה (וזהו, אין תרוץ, השמיטה כבר מאחורינו)

אסתי 25

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
ביתר-
יש מצב לעשות גם דברים טובים שאין בהם יח"צ?

לאה ולדמן

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בני ברק:
בבקשה שלא יחנקו את שלומילה לסגור ב-11 אפס אפס.
הרבה פעמים אנחנו מתכננים לקנות משהו ומתאכזבים לגלות שכבר סגור.

...Naomi

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
בני ברק-
להגביל את מספר קופות הצדקה המותרות בסמ"ר.

שושי מביתר

משתמש מקצוען
ביתר
למה אין פינוי אשפה בערבי שבתות, זה ממש מעצבן לצאת מהבית המצוחצח לפח המלא על גדותיו.
ולמה אין יותר תאורה בלילה בגינות ופארקים, לא נעים לעבור בהם.

אסתי-בראון

להיות אמא מחוברת
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
בני ברק
למה יש בורות ביוב שעולים באופן קבוע בזמני עומס (מוצאי שבתות וחגים)?
צלצלתי לשאלות שגם אני רציתי לשאול ונשאלו לפני.

נשמח אם תעלי את התשובות לאחר פרסומן, לטובת אלה שאינם קוראים את העיתון.

חני 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
ביתר

למה כשהולכים ברחוב צריך לסתום את האף כל 40-50 מטר? למה אי אפשר לרוקן פעמיים ביום את הפחים? אה? על מה בדיוק משלמים הון תועפות של ארנונה?

למה המתנ"ס ברחוב בנדר נראה כמו (אין לי מילה, באמת). ההזנחה שם מזעזעת ברמות קשות.
(נ.ב. כששלחתי מייל לעיריה בנידון לא קיבלתי תשובה)

מה עם ספריה בגבעה B?

צברית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ירושלמית...

תוספת של מעונות/משפחתונים, ותוספת שעות לאחראית האזורית שתועיל בטובה לקבל יותר מ3 שעות בשבוע, בכלל הייתי ממליצה לרענן שם את הצוות- מידי נעים להם שם.

לאסוף זבל לפנות בוקר/מאוחר בלילה, ולא שכל פעם בשעה 8 כשאני ממהרת לאירוע אני צריכה להיתקע בפקק של 10 דקות ויותר כי ברחובות איפה שאני גרה משאית זבל חוסמת את הרחוב... והיא עוצרת בכל פח :/

שיפוצי רחובות הם דבר מבורך אבל כשכ"כ מתוח בטחונית זה ממש מפחיד לעבור ליד קבוצת ערבים עם מכשירי עבודה כבדים וטרקטורים. (שיביאו מאבטח/עובדים יהודים/לדחות את השיפוץ)

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
בני ברק-
למה כשתאגיד המים, החשמל, מחלקת התברואה או כל רשות אחרת מחליטה לחפור באדמה, להרוס מדרכות ולתכנן תוכניות חדשות, למה למען ה' א"א לתאם את הכול יחד? קורה מצב אבסורד שבחודש ימים אותה מדרכה יכולה להחפר ולהסגר מחדש לפחות 3 פעמים, וכל פעם זה רעש, בלגן, לכלוך, סיכון של הולכי רגל וכו'... והמון כסף שנשפך לשווא.

Chagit Weksler

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
בירושלים-
-פתרון לפקקים המטורפים כל בוקר מקניון רמות עד הר חוצבים (נראה את ראש העיר הנחמד שלנו, שתוקע בחלק התקוע הזה את הספורטק, נוסע כל בוקר שעה וחצי, בעצם איזה נוסע, עומד שעה וחצי בפקק כל בוקר בדרך שאמורה לקחת 5-10 דקות)

קטיפתית

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
ירושלים
1. תחנות אוטובוס הומות אדם כמו בציר בר אילן ירמיהו בעלז שרי ישראל
למה שלא יהיה גג על שטח רחב כמו בכניסה לעיר
למה בגשם או בשמש אנשים נאלצים לסבול?
2. למה באזורים החרדיים הצגים הדיגיטליים בתחנות אינם פעילים?
3. ברזיות מים בתחנות הומות, ולא רק בגנים משמימים.
4. למה האולם הרב תכליתי במתנ"ס החדש ברמות עדיין לא מוקצה לטובת הציבור החרדי? ושעות הפעילות שלו הינם רק עד 7 בערב?
5. מחירי המקוואות העירוניות צריכים לרדת [ראו מחירוני ב"ב ומודיעין עילית]

ביתר
התח"צ כה מפותחת, רק חסר קו למירון בסופ"ש בל"ג בעומר ובבין הזמנים (אפי' לאופקים וקרית גת כבר יש קו כזה)

בני ברק
1. תחנות כנ"ל.
2. נושא נדוש, אבל לשחרר את היציאה מהעיר ע"י יציאה נוספת או כל פתרון אחר.
3. פינת החי צריכה להראות כמו שנראה בכל מקום אחר, נעימה מטופחת וכו'

maty

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
בני ברק -
5 דק' אחרי שמתחיל גשם - לא ניתן לחצות 80% מהכבישים.

ביקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ירושלים -
מותר לי להתמקד בשכונה שלי?
מה יהיה עם שכונת מערב גבעת שאול.
זו שכונה ישנה נושנה, עם תשתיות נוראיות ממש. אין מדרכות בכבישים. עליות וירידות חדות ומפחידות, הילדים צועדים והנשמה פורחת מרוב פחד, רחובות עם נתיב צר שלא מותאמים לנסיעת שני כלי רכבים, אבל אף אחד לא הגדיר אותם כחד סטריים. משאירה לכם לדמיין מה קורה כששני רכבים מגיעים אחד מול השני, והילדים נצמדים לגדרות הבתים)
זה אזור שהיה אזור תעשיה - ובשנים האחרונות, צובר תאוצה והיום הוא מלא בבנינים גבוהי קומות, מאות משפחות מרובות ילדים, ואין הרחובות הצרים מתאימים לדייריהם.
בקיצור, מצפים שהעירייה תתאים את התשתיות לאישורים, כלומר, אם אישרתם לבנות בנין של 70 דיירים, חובה שהגישה אליו תתאים לדייריו!
תודה ובהצלחה!

esti_h

משתמש רשום
למה לא מטפלים בשטפונות, יום של גשם אין מצב לעבור כבישים רגלית בלי להירטב עד הברך? הילדים הקטנים והגדולים יוצאים בבוקר מצוידים והמים עולה מעל המגף!!!!
כל שנה אני מתקשרת למוקד 106 מוסרת בדיוק את האזורים ע"י הבית שלי והם עם התשובות
הקבועות הענין יטופל.....

בבני ברק

שוירץ

עימוד ועיצוב
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עימוד ספרים
עימוד ספרים
בני ברק-
שאלה ממש אישית-
ברחוב ראב''ד היתה גינה חמודה וחביבה שהתאימה לגילאים שונים
אך היה לה חיסרון אחד - היא היתה מלאה בחול.
יום אחד התבשרו תושבי הסביבה שמפרקים את הגינה ובמקומה יוקם מתחם
ענק של משחקים, מעין פארק, התושבים שמחו מאד מאד.
אחרי טררם גדול ותקופת מה הופיעה הגינה החדשה -
פשוט בושה וחרפה - 4 מתקנים לילדים שבין גיל חצי שנה לשנה וחצי.
אפילו נדנדה אין שם לעשרות הזאטוטים שנתלים על כל זיז ופיסה צבעונית.
העיקר יש שלט ענק שמודיע שכאן הקימה עיריית ב''ב את גינת ראב''ד.
וזו שאלתי -
למה?
אגב הרחוב כולו נקרא רחוב הפחים ואין אפשרות ללכת עם עגלה על המדרכה.

סטודיו מיתר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אין לי מה לשאול אף ראש עיר כי כל פוליטיקאי יענה תשובה פלקטית וצפויה מראש ,

ראש עיר למשל - תמיד, אבל תמיד! יאמר שהנושא בטיפול ויש התקדמות בלה בלה ...

היכל הקודש

משתמש מקצוען
בני ברק

1.שיעיפו כבר את הקופות הצדקה מהעיר, בכל מטר יש קופת צדקה לא מוגזם.

2.שינקו את העיר, כי זה כבר הופך להיות עיר מאוד מלוכלכת.

3.שיאפשרו לחניות להוציא סחורה לרחוב אך ורק בערבי חגים.

4.שלא ישימו בכל צומת אפשרי רמזור, הפקקים בבני ברק לפעמים יותר גרועים מתל אביב.

5.שישקיעו קצת בחינוך של הילדים ושילמדו אותם שמסוכן לקפוץ לכביש בלי להביט לכל הכיוונים, בעצם את זה צריך ללמד גם את המבוגרים.

וגם תגידו בני ברקים לא נמאס לכם לראות בכל שתי רחובות ''קופיקס'':D נראה לי זה הדבר הכי טוב שיש בבני ברק בשנים האחרונות, ואני לא מצדיק את הבחורים שהולכים עם זה על הרחובות ועושים חילול השם נורא, [אני מצדיק את המחירים שלהם], כי האוכל בשוק דומה לכלב כך אמרו חז''ל.

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י ביקי;1863404:
בקיצור, מצפים שהעירייה תתאים את התשתיות לאישורים, כלומר, אם אישרתם לבנות בנין של 70 דיירים, חובה שהגישה אליו תתאים לדייריו!
תודה ובהצלחה!

זו אחת השאלות שלי עצמי.
בכל אזור התעשיה ברוממה, העירייה חילקה אישורי בניה ברוחב לב. יזמים הקימו ומקימים שם מפלצות בטון של 9 קומות ויותר. מדובר באלפי דירות חדשות. איפה יהיו בתי ספר לכל הילדים האלה? חיידרים? גני ילדים? בתי כנסת? גינות? השתגעו שם בעירייה? איך מאשרים בנייה כל כך צפופה בלי שום שטחי ציבור סבירים? איך בתי הספר הצפופים בצפון ובמרכז העיר אמורים לאכלס את כל הילדות שיגורו בדירות האלה? איך התשתיות הקורסות של גאולה מדרום ומטרסדורף מצפון אמורות להכיל את המאסה העצומה הזו של הדיירים? למה לא מקצים הקצאות נרחבות לצרכי ציבור, בלי הנחות ובלי הקלות?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה