תבורך רחמים! תודה רבה!ביצוע מדהים ומרגש של רשימת שינדלר בשני צ'לו
לא יודע למה נעלם מפה הכפתור ללחוץ לך תודה.
תבורך רחמים! תודה רבה!ביצוע מדהים ומרגש של רשימת שינדלר בשני צ'לו
לחן גאוני של ג'ון וויליאמס. מפליא איך הוא יצר צלילים שנשמעים מאוד יהודיים (והוא לא יהודי). גאוני.ביצוע מדהים ומרגש של רשימת שינדלר בשני צ'לו
של מי זה?והנה אחד עצוב.
לא הייתי אומר מרגש אבל בהחלט עצוב.
אותי בכל אופן זה מביא לדיכאון.
והוא רחום...והנה גם שיר מרגש אחד
"Hallelujah" של Leonard Cohen
2CELLOS - Hallelujah [OFFICIAL VIDEO]
http://www.facebook.com/2Cellos http://www.instagram.com/2cellosofficialThe new album Let There Be Cello is out now! https://2CELLOS.lnk.to/LetThereBeCelloA...www.youtube.com
איך קוראים למנגינה הזאתלדעתי השיר המרגש המרגש והנוגה ביותר זה אחד השירים של יאני,
כשאני שומע את השיר הזה (באוזניות כמובן) אני מרגיש כזה מין געגועים שאי אפשר לתאר,
זה מוריד לי את כל העצבים ועושה לי טוב (לפי שעה)
הלב פשוט נמס!
שם הקובץ נמצא כאן, רק צריך להוריד אותו כדי לראות.איך קוראים למנגינה הזאת
ויש למישהו תוים שלה לכינור?
אני לא יודעאיך קוראים למנגינה הזאת
ויש למישהו תוים שלה לכינור?
לא, זה לא נמצא כאן!שם הקובץ נמצא כאן, רק צריך להוריד אותו כדי לראות.
גם של יאני.של מי זה?
הנה אינסטרומנטלייש שיר יפה במנגינה עצובה
שיר ישראלי ישן בשם "היו לילות"
אם מישהו יכול להעלות א"ז בשירת גברים או אינסטרומנטלי
נשמח מאד
הנה קישור נוסף לשמוע גרסה מאוד חלקית של היצירה הזו, אבל היא עדיין עצובה מאוד. ממליץ לשמוע את המקורית למי שרוצה לשמוע משהו עצוב באמת (לגבי הקישור המצוטט, אני מדבר על שמיעה מדקה 1:54 עד 6:07. יצירה עצובה מאוד מאוד).הנה קישור.
@אסתי !! , אם לדעתך זה לא מתאים כאן, אז כמובן אפשר למחוק.
Star Wars March At The Jedi Temple & Execute Order 66- John Williams Music Soundtrack
What was your favourite part? Leave a comment down below! :-)www.youtube.com
ככל שעובר הזמן אני יותר מתפעל כמה המנגינות שלו באמת חסרות תקדים בלי פרופורציה לשום מנגינה אחרת.לדעתי השיר המרגש המרגש והנוגה ביותר זה אחד השירים של יאני,
כשאני שומע את השיר הזה (באוזניות כמובן) אני מרגיש כזה מין געגועים שאי אפשר לתאר,
זה מוריד לי את כל העצבים ועושה לי טוב (לפי שעה)
הלב פשוט נמס!
נכון,סתם דרך אגב,
לפעמים המוזיקה מרטיטה את המאזין בגלל הטיימינג שבו היא נשמעה, ולאו דווקא בגלל הלחן.
לכן מי שרואה סרט עם יצירה נוגה, יתכן וההרגשה הנוגה מגיעה מהעלילה,
אבל אחרי זמן אם שומעים את היצירה בלי לראות את הסרט, יש תחושה שהלחן עצמו עצוב ומרטיט, כי הוא מעורר את הרגש שהיה אז
אין לי הרשאה שם אשמח אם תוכל לכתוב בשמי
שהמנגינה הכי עצובה בעיני היא של יאני עד הרגע האחרון
זה שיר שכאילו מעביר אותך את כל התחושות האפשריות של העצב...
והנה אותו שיר מהופעה אחרת.ציטוט הודעה פרטית מ @ESTI.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: