לגבי מה התגובה?לענ"ד זה אמנם מרגש ויפה, אבל מוקד הנושא הוא עצוב ונוגה..
התכוונתי לאלו. המוקד הוא יצירה עצובה. לא רק יפה ומרגשת. עצובה ונוגה. היתה לי בעיה עם הציטוט קודם.עוד משהו יפה,
היצירה של מלך האריות.
התכוונתי לאלו. המוקד הוא יצירה עצובה. לא רק יפה ומרגשת. עצובה ונוגה. היתה לי בעיה עם הציטוט קודם.
למה? פותח האשכול התכוון לשירים שמדברים, כאלה שהם מעבר למנגינה סתמית, וזה עונה פיקס על הדרישות!
שלום וברכה!
זקוקה ליצירה עוצמתית. כזו שמעבירה ים רגש איתה, שישתוללו בה הויבראטויים ושתתסיס את הנשמה.
מדברים, מעבר למנגינה סתמית.. נכון, אבל עצובים, לא סתם אלא סופר עצובים. לב נשבר. זו הכותרת.למה? פותח האשכול התכוון לשירים שמדברים, כאלה שהם מעבר למנגינה סתמית, וזה עונה פיקס על הדרישות!
חבר'ה, בבקשה, מקצועיות.מכניסי רחמים-חיים בנט
אוקי, מצאתי את זה ביוטיוב, שמעתי שוב, והפעם רק את המנגינה בלי הוידאו.ב"ה חזרתי בתשובה מאז. אני עונה מבחינה מקצועית: הפסקול במלחמת הכוכבים בחלק השלישי: יש סצנה ארוכה ואיומה שבה כמעט משמידים את הג'דיי. ג'ון וויליאמס המלחין, עשה שם עבודה רצינית (לא אתפלא אם ידו של המלחין השני, היהודי גם היתה ביצירת המופת). מנגינה נוראית, סוחטת רגש, קורעת לצופה את הלב (טנשן של הכינורות, ירידה איטית וממושכת בסולם, תשדורת של עצב ושברון לב). מרגשת ועצובה שלא שמעתי כזו מעולם בתור יצירה. מעולם.
אבל תכלס יותר מהכל- מגילת איכה. פשוט למות.
תנחש מה??הטיטאניק
המלחין של רשימת שינדלר, הוא אותו מלחין של היצירה שדיברתי עליה-ג'ון וויליאמס. הוא המלחין של כל סדרת מלחמת הכוכבים (היה שם עוד אחד יהודי שנפטר בשנים האחרונות, לא ההוא של טיטניק).אין לי כח לעבור על כל האשכול לראות אם כתבו את זה או לא
אבל לדעתי ללא שום צל של ספק המנגינה הכי מרטיטה ועצובה היא 'רשימת שינדלר' בביצוע כינור כמובן
תנחש מה??
המלחין של זה היה יהודי.... ג'יימס הורנר. שיזכה לתיקון.
יש את השיר הזה (שהוא הרבה יותר עוצמתי בגירסתו המקורית, אבל יש שם שירת נשים)
יצירה עצובה בחלקה. מה זה ומי הקלידן?
כל נדרי בעיבוד למקהלה של אלי יפהיצירה עצובה בחלקה. מה זה ומי הקלידן?
יש לך תווים של איכה?מגילת איכה,
הדבר היחיד שגורם לי לבכות
לענ"ד מערכות הטעמים שיש לנו הם בעצם דומים מאוד לנוימות, אז מה שנצרך זה לדעת מה הסולם שלך, ובאיכה בוחרים סולם עצוב מאוד, ואז פשוט לנגן לפי כללי ה'נוימות', שבעברית נקראות טעמים. הטעמים שונים במידת מה מהנוימות.יש לך תווים של איכה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: