לערבב ולתמור?המתכון שלי:
5 ביצים
כוס סוכר
4-5 שמנת חמוצה (יותר אוהבת מגבינה)
4 כפות פודינג
4 כפות קמח תפו"א
אופציונאלי: כחצי מיכל שמנת מתוקה
כןלערבב ולתמור?
קצפת לא מוקצפת? נוזלית?
@חני גרינשטייןאם לא מאוחר מדי:
2.5 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כוס שמן או 100 גר' חמאה רכה מאד
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
לערבב, לחלק ל2 תבניות אינגליש קייק
לאפות על 180 עד להזהבה כ15ד'
להכניס לקערה:
500 גר גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
1/2 כוס חלב
2 ביצים גדולות
1 פודינג (אני משתמשת בריבת חלב)
2/3 כוס סוכר (לערבב קודם בנפרד עם הפודינג)
לאפות עוד 15 דקות בתנור
לא להתפתות לאפות יותר, אפילו שזה נראה לא אפוי.
זה מתמצק במקרר.
בינתיים עד שחני תענה,@חני גרינשטיין
רוצה להכין עכשיו את המתכון,
הוא נראה מעולה.
2 שאלות:
1. 1 פודינג -הכוונה חבילה שלמה?
2. אפיה סה"כ של השכבת גבינה רק רבע שעה בחום 180?
כן לשתי השאלות.@חני גרינשטיין
רוצה להכין עכשיו את המתכון,
הוא נראה מעולה.
2 שאלות:
1. 1 פודינג -הכוונה חבילה שלמה?
2. אפיה סה"כ של השכבת גבינה רק רבע שעה בחום 180?
הכפלתי פי 1.5 בתבנית גדולה, צריך לאפות יותר זמן?אם לא מאוחר מדי:
2.5 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כוס שמן או 100 גר' חמאה רכה מאד
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
לערבב, לחלק ל2 תבניות אינגליש קייק
לאפות על 180 עד להזהבה כ15ד'
להכניס לקערה:
500 גר גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
1/2 כוס חלב
2 ביצים גדולות
1 פודינג (אני משתמשת בריבת חלב)
2/3 כוס סוכר (לערבב קודם בנפרד עם הפודינג)
לאפות עוד 15 דקות בתנור
לא להתפתות לאפות יותר, אפילו שזה נראה לא אפוי.
זה מתמצק במקרר.
סליחה שלא ראיתי קודם.הכפלתי פי 1.5 בתבנית גדולה, צריך לאפות יותר זמן?
את ממלאה את התבנית עד הסוף?גם כשהכפלתי כמויות, חילקתי לתבניות אינגליש קייק.
את השכבה הראשונה מסובך לערבב עם כף, אני שמה שקית חד"פ על היד ומערבבת ככהאיזו עוגת גבינה טובה בהקפאה?
עוגת גבינה בשלוש שכבות:
1)2 כוסות קמח
חצי כוס סוכר
כפית אבקת אפייה
כף וחצי קקאו
בין חצי לשלושת רבעי כוס שמן
כשהתערובת פירורית, לשטח בתבנית (בינונית) ולאפות 10דק ב180
2) מספיק רק לנגב את הקערה
900 גר גבינה
שקית פודינג וניל
כוס סוכר
5 ביצים
(מיקסר יד)
לשפוך על הבסיס ולאפות 45 דק ב180
3) 2 שמנת חמוצה
6 כפות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2 כפיות קפה
לאפות 10 דק ב180
לא. אני מחלקת למס' התבניות לפי מספר ההכפלות...את ממלאה את התבנית עד הסוף?
איזה מרקם יותא לזה אחרי אפיה של 15 דקות?
הכנתי עכשיו, מריח מעולה (לפס אחד הוספתי זילופי ריבת חלב)אם לא מאוחר מדי:
2.5 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כוס שמן או 100 גר' חמאה רכה מאד
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
לערבב, לחלק ל2 תבניות אינגליש קייק
לאפות על 180 עד להזהבה כ15ד'
להכניס לקערה:
500 גר גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
1/2 כוס חלב
2 ביצים גדולות
1 פודינג (אני משתמשת בריבת חלב)
2/3 כוס סוכר (לערבב קודם בנפרד עם הפודינג)
לאפות עוד 15 דקות בתנור
לא להתפתות לאפות יותר, אפילו שזה נראה לא אפוי.
זה מתמצק במקרר.
@חני גרינשטיין תודה על המתכון.. נראה לך יהיה מוצלח להוסיף ריבת חלב? אם כן כמה היית מוסיפה?(כי אין לי כרגע אינסטנט פודינג ריבת חלב)אם לא מאוחר מדי:
2.5 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כוס שמן או 100 גר' חמאה רכה מאד
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
לערבב, לחלק ל2 תבניות אינגליש קייק
לאפות על 180 עד להזהבה כ15ד'
להכניס לקערה:
500 גר גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
1/2 כוס חלב
2 ביצים גדולות
1 פודינג (אני משתמשת בריבת חלב)
2/3 כוס סוכר (לערבב קודם בנפרד עם הפודינג)
לאפות עוד 15 דקות בתנור
לא להתפתות לאפות יותר, אפילו שזה נראה לא אפוי.
זה מתמצק במקרר.
את יכולה לשים אינסטנט רגיל.@חני גרינשטיין תודה על המתכון.. נראה לך יהיה מוצלח להוסיף ריבת חלב? אם כן כמה היית מוסיפה?(כי אין לי כרגע אינסטנט פודינג ריבת חלב)
תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קנ
א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ: