עד שמתקרר.הכנתי עכשיו, מריח מעולה (לפס אחד הוספתי זילופי ריבת חלב)
כמה זמן להשאיר להתייצבות בתנור?
בערך שעה.
עד שמתקרר.הכנתי עכשיו, מריח מעולה (לפס אחד הוספתי זילופי ריבת חלב)
כמה זמן להשאיר להתייצבות בתנור?
עוגה מעולה!!עד שמתקרר.
בערך שעה.
חני, סליחה שאני משגעת אותךאם לא מאוחר מדי:
2.5 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כוס שמן או 100 גר' חמאה רכה מאד
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
לערבב, לחלק ל2 תבניות אינגליש קייק
לאפות על 180 עד להזהבה כ15ד'
להכניס לקערה:
500 גר גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
1/2 כוס חלב
2 ביצים גדולות
1 פודינג (אני משתמשת בריבת חלב)
2/3 כוס סוכר (לערבב קודם בנפרד עם הפודינג)
לאפות עוד 15 דקות בתנור
לא להתפתות לאפות יותר, אפילו שזה נראה לא אפוי.
זה מתמצק במקרר.
לא ניסיתי.חני, סליחה שאני משגעת אותך
אבל הכנתי שבוע שעבר והיה ממש מוצלח
הייתי רוצה להכין כמות כפולה ולהקפיא-מה אומרת? זה מתאים להקפאה?
במה ציפית?אם לא מאוחר מדי:
2.5 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כוס שמן או 100 גר' חמאה רכה מאד
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
לערבב, לחלק ל2 תבניות אינגליש קייק
לאפות על 180 עד להזהבה כ15ד'
להכניס לקערה:
500 גר גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
1/2 כוס חלב
2 ביצים גדולות
1 פודינג (אני משתמשת בריבת חלב)
2/3 כוס סוכר (לערבב קודם בנפרד עם הפודינג)
לאפות עוד 15 דקות בתנור
לא להתפתות לאפות יותר, אפילו שזה נראה לא אפוי.
זה מתמצק במקרר.
אני מקשקשת ריבת חלב מלמעלה.במה ציפית?
סליחה שלא ראיתי קודם.
אין לי נסיון של העוגה הזו בתבנית גדולה.
גם כשהכפלתי כמויות, חילקתי לתבניות אינגליש קייק.
אני משערת שצריך קצת יותר זמן
אולי עשרים דקות במקום 15.
מצפים - את מתכוונת לריבת חלב?מחסהאם כשמצפים את העוגה לאחר האפיה צריך להכ
יס לתנור?
שמחה לשמוע.חני גרינשטיין זו הפכה להיות העוגה הקבועה שלנו
תודות!
כוסות מדידה או כוסות ח''פ?2.5 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כוס שמן או 100 גר' חמאה רכה מאד
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
לערבב, לחלק ל2 תבניות אינגליש קייק
לאפות על 180 עד להזהבה כ15ד'
להכניס לקערה:
500 גר גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
1/2 כוס חלב
2 ביצים גדולות
1 פודינג (אני משתמשת בריבת חלב)
2/3 כוס סוכר (לערבב קודם בנפרד עם הפודינג)
לאפות עוד 15 דקות בתנור
לא להתפתות לאפות יותר, אפילו שזה נראה לא אפוי.
זה מתמצק במקרר.
ח"פכוסות מדידה או כוסות ח''פ?
גם אני הכנתי לראשונה השבת ויצא נפלא!!@חני גרינשטיין היקרה,
בשיטוטים פה ביום שישי ניתקלתי באשכול הזה,
והלכתי לי להכין את העוגה הזו,
ואני מכינה המון עוגות גבינה,
אבל כזו קלה ופשוטה (ולא מאד משמינה) עם תוצאה כזו מדהימה עוד לא ניתקלתי!
עפו עליה פה!!
המון תודה!
(משום מה השכבה של הבצק יצאה די עבה, פעם הבאה אפחית)
כבר מזמן שמתי עין על המתכונים שלך, הקישקע לצ'ונט כל שבוע.......
תודה רבה!
ח"פ קר או חם?
אפשרי בתבנית עגולה?אם לא מאוחר מדי:
2.5 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כוס שמן או 100 גר' חמאה רכה מאד
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
לערבב, לחלק ל2 תבניות אינגליש קייק
לאפות על 180 עד להזהבה כ15ד'
להכניס לקערה:
500 גר גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
1/2 כוס חלב
2 ביצים גדולות
1 פודינג (אני משתמשת בריבת חלב)
2/3 כוס סוכר (לערבב קודם בנפרד עם הפודינג)
לאפות עוד 15 דקות בתנור
לא להתפתות לאפות יותר, אפילו שזה נראה לא אפוי.
זה מתמצק במקרר.
כן. קטנה.אפשרי בתבנית עגולה?
מכמות של 2 אנגליש קייק זה עגולה אחת?כן. קטנה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: