בלת"ק חלקיאני חושב שאם מדברים כל כך הרבה על קרינה של אנטנות
אז נראה לי שלמיקרוגל למשל יש קרינה בכמות של שתי אנטנות ואת זה מכניסים לגוף
אני רוצה להבהיר משהו ברור שמתפספס, עד ליום זה אין מחקר אחד שהוכיח קשר בין קרינה לא מייננת (ההגדרה של קרינה סלולארית) אתם יכולים לקרוא כאן לא מזלזל אבל לדעתי הנושא יצא מכלל פורפורציהאחת ממשפחתי רוצה לעבור דירה כי עשו אנטנה רצינית של כמה חברות..
יש למישהו מידע בענין אם יש לה ממה לחשוש מקרינה..מחפשת מידע בענין
התכונתי לזה שמכניסים אוכל שמחממים במיקרוגל לגוףבלת"ק חלקי
מעניין.
מעולם לא אכלתי מיקרוגל
יש מחקרים, בטח.אני רוצה להבהיר משהו ברור שמתפספס, עד ליום זה אין מחקר אחד שהוכיח קשר בין קרינה לא מייננת (ההגדרה של קרינה סלולארית) אתם יכולים לקרוא כאן לא מזלזל אבל לדעתי הנושא יצא מכלל פורפורציה
זה (מה שכתבתי)התכונתי
התכבמתי לזה שמכניסים אוכל שמחממים במיקרוגל לגוף
שמעצם שמו של המיקרוגל זה גלי מיקרו של קרינה שאני הבנתי שאין הרבה דברים שיותר מזיקים ומסרטנים מזה
(אם צריך הסבר של יותר מרחל בתך הקטנה תבקשו אולי יהיה לי זמן לחפש מקורות)
ממש מעניין שאתה טוען דברים ללא ביסוס קרא את הקישור שצירפתי לפני שאתה מגיב האמירה המשונה שלך שבטח כי אנשים נזהרים מופקעת, אולי (הצעה שלי) אנשים נזהרים בגלל אנשים (כמוך) שמפיצים מידע ללא מקור.יש מחקרים, בטח.
אני רוצה רק לצטט מויקפדיה (יותר נכון מהמכלול, אותו דבר) פעמים רבות, קיים פער גדול בין התוצאות והמסקנות של מחקרים מדעיים לבין דרך הצגתם בכתבות חדשותיות בכלי התקשורת. מחקרים המוצאים השפעות בריאותיות מהקרינה זוכים לכיסוי רב בתקשורת גם אם הם לא התפרסמו בכתב עת מדעי ואפילו לא תורגמו לאנגלית. הם מקבלים בעיתונות פרשנות מוגזמת ומשמעויות רבות מעבר לממצאים במחקר. לעומת זאת, מחקרים המוצאים חוסר מתאם בין קרינה למחלות כמו סרטן אינם זוכים לחשיפה תקשורתית. מסיבה זו, רוב האוכלוסייה מודעת רק לקיומם של מחקרים שניתן לפרשם ככאלה שמצאו קשר בין קרינת טלפונים סלולריים לסרטן, על אף שמרבית המחקרים שנעשו בנושא לא מצאו כל קשר כזה.יש המון בדיקות שמבצעים,
בתדירות גבוה,
כדי לוודא שלא תהיה קרינה חזקה מדי
העלולה לגרום למחלות ח"ו.
לא פתחתי את הקישור.ממש מעניין שאתה טוען דברים ללא ביסוס קרא את הקישור שצירפתי לפני שאתה מגיב האמירה המשונה שלך שבטח כי אנשים נזהרים מופקעת, אולי 0הצעה שלי) אנשים נזהרים בגלל אנשים (כמוך) שמפיצים מידע ללא מקור.
ואני עניתי שזה שעירית ביתר חוששת לא אומר שהיה מחקר שהוכיח, אלא אומר שאנשים שמפיצים פייק הצליחו להפחיד גם אותהלא פתחתי את הקישור.
רק עניתי להצהרתך כי
"עד ליום זה אין מחקר אחד שהוכיח קשר בין קרינה לא מייננת"
בגלל שבדיוק השבוע ראיתי שעיריית ביתר כן פרסמה...
על אף שמרבית המחקרים שנעשו בנושא לא מצאו כל קשר כזה
אז יש כאלה שכן מצאו קשר...
לא הבנתי, אשמח למקורות מה הקשר בין הקרינה (שהיא כידוע גל ולא חומר) לאוכל אתה מחמם והאוכל סופג קרינה (ספק מסוכנת !!! ראה כאן) שפוגעת ועוזבת ואז כשאתה מכניס אותו לגוף הוא כבר נקי ממנה!!התכונתי
התכונתי לזה שמכניסים אוכל שמחממים במיקרוגל לגוף
שמעצם שמו של המיקרוגל זה גלי מיקרו של קרינה שאני הבנתי שאין הרבה דברים שיותר מזיקים ומסרטנים מזה
(אם צריך הסבר של יותר מרחל בתך הקטנה תבקשו אולי יהיה לי זמן לחפש מקורות)
ההיגיון מתחיל בכסף ומסתיים בכסףההיגיון אומר שאם זה היה מסוכן אז לא היו שמים את האנטנות ליד בניינים- לא?
מה שיוצא מהסרטון, כי גם מטען שסתם תקוע בקיר ללא שימוש מוציא קרינה!!!אחת ולתמיד: הניסוי שיראה לכם כמה מסוכן לישון עם הטלפון לצד הגוף
פעם אחת ולתמיד, כדאי שתראו את זה וגם תזהירו את כל מי שעוד לא יודע: הסרטון הזה הוא ההוכחה לכך שאסור ב...www.hidabroot.org
אמנם אין כאן הוכחה שהקרינה מסוכנת אלא רק שיש קרינה מהפלאפון.
ומסתבר שיותר ממה שיש מהאנטנה.
יתכן והיא לא מסוכנת, אין לי מושג.
בכל מקרה מבלוטות' אין קרינה, אז מי שחושש מוזמן לקנות אוזניה.
גם אין מחקר שאומר שעגבניה לא מזיקה בוודאות.אני רוצה להאמין שזה נכון. אבל על מה זה מבוסס?
עוד לא ראיתי שום מחקר שאומר שזה בוודאות לא מזיק.
אכן הסרטון מראה שיש "קרינה" מהפלאפון, אבל היא קרינה בלתי מייננת, שעד היום לא יצא שום מחקר שאומר שהיא מסוכנת.אחת ולתמיד: הניסוי שיראה לכם כמה מסוכן לישון עם הטלפון לצד הגוף
פעם אחת ולתמיד, כדאי שתראו את זה וגם תזהירו את כל מי שעוד לא יודע: הסרטון הזה הוא ההוכחה לכך שאסור ב...www.hidabroot.org
אמנם אין כאן הוכחה שהקרינה מסוכנת אלא רק שיש קרינה מהפלאפון.
ומסתבר שיותר ממה שיש מהאנטנה.
יתכן והיא לא מסוכנת, אין לי מושג.
שויין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: