כן, צריך רישיון תיווך .צריך אישור מיוחד כדי להיות מתווך?
בקשה לקבלת רישיון תיווך ורישום בפנקס המתווכים
שירות זה מאפשר לקבל רישיון תיווך ולהירשם בפנקס המתווכים.
www.gov.il
כן, צריך רישיון תיווך .צריך אישור מיוחד כדי להיות מתווך?
אתה צודק לחלוטין! מתווך שלא עובד בשביל האינטרס שלך זה לא רק בעייתי, זה רמאות. זה כמו כל בעל מקצוע אחר שלא מבצע את התפקיד שלו כראוי, ובכל זאת דורש תשלום.הטענה הכי משמעותית נגד מתווכי הדירות לא הודגשה כאן מספיק אין בעיה שאדם יגבה על שירות איקס כסף שנראה לו הוגן ומי שלא רוצה לא יקנה דרכו, הבעיה היא שאתה משלם לאדם כ"כ הרבה כסף והוא לא עובד לטובת האינטרס הפרטי שלך אלא לחתימת העיסקה בכל מחיר וסתם דוגמא קחו סוכן פנסיוני שמקבל כסף לפי פוליסות לא יעלה בדעתו לקחת כסף מהאנשים שחותמים דרכו
ולכאורה הפתרון הוא יועץ נדל"ן שמקבל לפי כמות דירות שמראה או כל מנגנון אחר הגיוני.
ניכר הכאב שלך, משתתף באמת בצערך.-לא קראתי את האשכול עד כאן רק את ההודעה הנ''ל-
חולק עליך ובגדול!!!
רוב המתווכים הם נכלים ושקרנים שרואים רק כסף!!!
אני לא מזמן קניתי דירה והמוכר רצה מחיר מסוים ומאוד רציתי לסגור את הדירה
רק רציתי שיוריד משהו במחיר
המתווך שהמוכר נתן לו בלעדיות כי המתווך הבטיח לו שימכור בסכום גבוה לא רצה בשום אופן לדבר עם המוכר כלום
ניסיתי להגיד לו שהוא בגיל שלו ויש לו יותר שפה איתו ותגיד לו שאני רציני ומוכן לסגור היום חוזה בכך וכך...
אך הוא עמד על שלו ואמר התפקיד שלי זה להביא לך את הדירה אתה רוצה תדבר איתו...
בסוף אני זה שניהלתי משא ומתן קשוח... והצלחתי בס''ד
אבל יש לציין שבעמלת תיווך הוא לא היה בטלן ודאג שממש אחרי שסגרנו חוזה טרטר לי את המח שמיד אני יביא לו את ה2+מע''מ (עשרות אלפ''ש)
אני באמת לא מבין מה צריך את המתווכים האלו שעושקים אותנו!!!
אני רוצה לציין שלפני שקניתי את הדירה החדשה אז מכרתי את הדירה הישנה שלי בלי תיווך
פרסמתי מודעה במקומן אצלינו בעלות של 60 ש''ח. התקשרו בערך 30 אנשים 6 באו לראות והשביעי סגר
הרווח היה של שתינו כי אני מכרתי את הדירה בכמה עשרות אלפ''ש כי המוכר היה שווה לו לשלם קצת יותר כי כמעט כל הדירות בעירינו הם עם תיווך וגם הקונה יצא לו בסוף יותר זול בכמה עשרות אלפ''ש
אבל הרגשתי קצת מצפון שלא פירנסתי עוד איזה מתווך במשכורת שנתית (מה שרובינו מרויחים בשנה שלמה)
הלוואי שהיו מבטלים את כל המושג הזה 'תיווך' לפחות בערים החרדיות
נ.ב זה היה מוריד 2% במצוקת הדיור החרדי שקיימת
נפגשתי עם כמה מתווכים בחיי...ניכר הכאב שלך, משתתף באמת בצערך.
שאלת תם, איך קבעת מזה רוב?
ל’היימיש’ע יונגרמן’ צריך לטרטר את המוח כדי שהוא יקיים את ההלכה של ’ביומו תתן שכרו’?אבל יש לציין שבעמלת תיווך הוא לא היה בטלן ודאג שממש אחרי שסגרנו חוזה טרטר לי את המח שמיד אני יביא לו את ה2+מע''מ (עשרות אלפ''ש)
דורש פתיחת אשכול חדשכמה מהכותבים קילסו את השכר לשדכנים שהוא צנוע והגיוני לעומת שכר מתווכים.
המצב הקשה של רווקים ורווקות מבוגרים כמעט ללא הצעות מוכיח להפך.
ששכר השדכנים לא מתגמל.
והלוואי שיעלה ויוכפל שכר השדכנים.
לפחות לאזור 20,000 מכל צד. כך שידרבן עוד ועוד אנשים להכנס לתחום ולהושיע את הרווקים.
וכמדומה שבעיתון משפחה בעבר ציטטו בשם אחד הגדולים על הצורך הדחוף להכפיל ולשלש את שכר השדכנים. וזה פשוט ומתבקש.
ממש לאדורש פתיחת אשכול חדש
לא צריך לפרסם, מי שרציני לקנות שיעשה מנוי לישא ברכה או דירומט.אני חושב שגם מוכר לא מעוניין לתת בלעדיות למתווך
אלא שהמוכר לא מוכן לפרסם כמה שבועות בעיתון
שיעלה לו מאות שקלים בודדים...
צריך לעשות הסכם שהקונה ישלם את הפרסומים למוכר ובזה סיימנו עם המתווכים
מה המיוחדות של חכם שלא נמצא בפרוג ?העברתי חלק מהשרשור לאדם חכם שלא נמצא בפרוג, ולהלן תגובתו:
אתה לא חייב לקנות את הדירה הספיציפית.אם תקראו טוב את כל התגובות הבעיה היא אחת
כשאני הולך למתווך ומבקש ממנו תיווך כלומר תמכור לי משלך הכסף מגיע לו ביושר.
אבל רוב המתלוננים הם שכשאני רוצה דירה מסוימת!! ולא יכול לקנות בלי המתווך כי צד המוכר לא משלם! אז הוא לקח מתווך. אבל אני לא רוצה את המתווך
כלומר:
אני מסתדר לבד, אבל היות והממוכר לקח מתווך אני צריך לשם את הבחירות שלו!! (מוכר)
הכי הגיוני הוא שאם המוכר לקח תיווך הוא (המוכר) ישלם את התיווך ולא הקונה
או שהפוך אם מוכר לא לקח תיווך אבל הקונה בא דרך תיווך אז הקונה ישלם תיווך
כל אחד ישלם את הבחירות שלו ולא את הבחירות של השני!!
אתה לא חייב לקנות את הדירה הספיציפית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: