כשזה לא יזיז מבפנים, באמת!! הוא ירגיש את זה , ובזאת זה ייגמר!!אני לא יכול לומר שהבכי לא מזיז. הוא מזיז ועוד איך,
אבל זו עבודה פנימית!!!
כשזה לא יזיז מבפנים, באמת!! הוא ירגיש את זה , ובזאת זה ייגמר!!אני לא יכול לומר שהבכי לא מזיז. הוא מזיז ועוד איך,
אז כל עוד זה מזיז מבפנים זה לא יעבוד?כשזה לא יזיז מבפנים, באמת!! הוא ירגיש את זה , ובזאת זה ייגמר!!
אבל זו עבודה פנימית!!!
תלוי למה הוא רגיל?? אם הוא רגיל לחשכה מוחלטת אז אפשר....אני גם מסתפק אם לסגור את הדלת לחלוטין או לא.
לא יודע למה לקרוא "רגיל", כי הרי עד עכשיו הוא כן התעורר כל שעה בערך, והוא ישן בחשכה מוחלטת.תלוי למה הוא רגיל?? אם הוא רגיל לחשכה מוחלטת אז אפשר....
זה מעורר רחמים רק אם אתם יודעים שיש סיבה, ואם אני אומר לך שהוא בוכה סתאאאאם בשביל לשאוב אתכם אליו, אז לא קשור פה רחמים.זה באמת מעורר רחמים. מה לעשות?
אז אין לו פחד מחושך, אז למה לא לסגור?והוא ישן בחשכה מוחלטת.
בתכל'ס כואב לו שאנחנו לא נמצאים איתו, ועל זה בהחלט שייך רחמים.זה מעורר רחמים רק אם אתם יודעים שיש סיבה, ואם אני אומר לך שהוא בוכה סתאאאאם בשביל לשאוב אתכם אליו, אז לא קשור פה רחמים.
הרחמים זה ההתעלמות כרגע!
לא יודע, אולי זה חלק מהסיבה שהוא בוכה מאוד כל פעם שהוא מתעורר? כי הוא מפחד מהחושך?אז אין לו פחד מחושך, אז למה לא לסגור?
כואב זו לא ההגדרה אין לו את העומק הרגשי שיש לכם, הוא רוצה עכשיו אבא ואמא מסיבותיו התינוקיות - וזה לא הזמן, זה יש ביום!!בתכל'ס כואב לו שאנחנו לא נמצאים איתו, ועל זה בהחלט שייך רחמים.
כמו הורה יציב ושקול, אבא ואמא הם אף פעם לא רובוטים!!!אגב, לבוא אליו כמו רובוט,
אז תשאיר טיפונת פתוח..... זה לא כזה קריטי ....לא יודע, אולי זה חלק מהסיבה שהוא בוכה מאוד כל פעם שהוא מתעורר? כי הוא מפחד מהחושך?
למשל עכשיו כשאני מנסה את זה, אני רואה שהוא בוכה יחסית קצת פחות כשאני משאיר את הדלת פתוחה.
כן, אני כמובן לא מתכוון רובוט ממש, אלא בלי לתת לו שום צומי. רק לומר לו לילה טוב, להשכיב אותו ולצאת. או שאפשר גם לתת לו נשיקה וכדו'?אבא ואמא הם אף פעם לא רובוטים!!!
עדיף לא להתעכב מידי, ואם יש לו מוצץ ומה שהוא צריך לכאורה אין צורך להיכנס בכלל.כן, אני כמובן לא מתכוון רובוט ממש, אלא בלי לתת לו שום צומי. רק לומר לו לילה טוב, להשכיב אותו ולצאת. או שאפשר גם לתת לו נשיקה וכדו'.
אז לא לנסות בהדרגה, ולעשות רווחי כניסות גדולים יותר ויותר?עדיף לא להתעכב מידי, ואם יש לו מוצץ ומה שהוא צריך לכאורה אין צורך להיכנס בכלל.
כן משהו כזה.ולעשות רווחי כניסות גדולים יותר ויותר?
כן. ב"ה לא נראה שיש לו משהו חיצוני, סתם בכי מתוך הרגל שהוא ישן עם אמא.שללתם כאב או משהו מציק אחר?
אז עם ראש בריא ויציב , בע''ה תצליחו!!כן. ב"ה לא נראה שיש לו משהו חיצוני, סתם בכי מתוך הרגל שהוא ישן עם אמא.
הוא יירגע בע''הבתכל'ס הוא אמור להירדם בסוף מתוך הבכי?
ממש תודה!הוא יירגע בע''ה
וירדם מתוך ידיעה שיש לו הורים דואגים ואוהבים בחוץ שיודעים היטב מה טוב לו!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: