התייעצות לכל המדופלמים בנושא בכי תינוקות

• פותח הנושא stars
  • פורסם בתאריך

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אני גם מסתפק אם לסגור את הדלת לחלוטין או לא.

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
זה מעורר רחמים רק אם אתם יודעים שיש סיבה, ואם אני אומר לך שהוא בוכה סתאאאאם בשביל לשאוב אתכם אליו, אז לא קשור פה רחמים.
הרחמים זה ההתעלמות כרגע!
בתכל'ס כואב לו שאנחנו לא נמצאים איתו, ועל זה בהחלט שייך רחמים.

אגב, לבוא אליו כמו רובוט, או שאפשר לתת לו צומי כל פעם?

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אז אין לו פחד מחושך, אז למה לא לסגור?
לא יודע, אולי זה חלק מהסיבה שהוא בוכה מאוד כל פעם שהוא מתעורר? כי הוא מפחד מהחושך?
למשל עכשיו כשאני מנסה את זה, אני רואה שהוא בוכה יחסית קצת פחות כשאני משאיר את הדלת פתוחה.

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
בתכל'ס כואב לו שאנחנו לא נמצאים איתו, ועל זה בהחלט שייך רחמים.
כואב זו לא ההגדרה אין לו את העומק הרגשי שיש לכם, הוא רוצה עכשיו אבא ואמא מסיבותיו התינוקיות - וזה לא הזמן, זה יש ביום!!
אגב, לבוא אליו כמו רובוט,
כמו הורה יציב ושקול, אבא ואמא הם אף פעם לא רובוטים!!!

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
לא יודע, אולי זה חלק מהסיבה שהוא בוכה מאוד כל פעם שהוא מתעורר? כי הוא מפחד מהחושך?
למשל עכשיו כשאני מנסה את זה, אני רואה שהוא בוכה יחסית קצת פחות כשאני משאיר את הדלת פתוחה.
אז תשאיר טיפונת פתוח..... זה לא כזה קריטי ....

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
כן, אני כמובן לא מתכוון רובוט ממש, אלא בלי לתת לו שום צומי. רק לומר לו לילה טוב, להשכיב אותו ולצאת. או שאפשר גם לתת לו נשיקה וכדו'.
עדיף לא להתעכב מידי, ואם יש לו מוצץ ומה שהוא צריך לכאורה אין צורך להיכנס בכלל.

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
בתכל'ס הוא אמור להירדם בסוף מתוך הבכי? בתקווה שהוא לא ייצא מהלול או יזרוק את המוצץ והשמיכה החוצה... :(

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
הוא יירגע בע''ה
וירדם מתוך ידיעה שיש לו הורים דואגים ואוהבים בחוץ שיודעים היטב מה טוב לו!!!
ממש תודה!
קשה קשה קשה..... אבל מנסים......
מנסה לא להיכנס אליו. מקווה שהוא יצליח להירדם גם בלי מוצץ ושמיכה, במידה והוא זרק את זה החוצה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה