זה לא אף אחד מאלו....הייתי בודקת אם יש סיבה שהוא לא מספיק עייף!
אולי ישן צהרים מאוחר מדי או הרבה מדי,
אולי מקבל משהו מעורר בארוחת ערב? שוקו? שוקולד?
יש כאלה שהקפאין הזה מאוד מפריע להם לישון
בערך אחת לשעה.אם זה התעוררויות תכופות
זה לא אף אחד מאלו....הייתי בודקת אם יש סיבה שהוא לא מספיק עייף!
אולי ישן צהרים מאוחר מדי או הרבה מדי,
אולי מקבל משהו מעורר בארוחת ערב? שוקו? שוקולד?
יש כאלה שהקפאין הזה מאוד מפריע להם לישון
בערך אחת לשעה.אם זה התעוררויות תכופות
זה מיועד ליוצאי פולין.יש לי תמיד פחד פולני חבוי שמשהו נורא חלילה קרה
אם כך השאלה באשכול מופנית גם לאמא שלך: איך מחנכים את הילד הזה?!אמא שלי חינכה אותי מגיל 0
תנאים עושים רק מתחת לחופה.
אם הילד רוצה שאבא או אמא יהיו לידו, שיחפש לעצמו הורים מובטלים, עשירים, ומחפשי תעסוקה.
אתה יכול להתייעץ עם אמא של הילדים,איך מחנכים את הילד הזה?!
יפה!אתה יכול להתייעץ עם אמא של הילדים,
גם היא חינכה אותם ככה ברוך השם.
הבן שלי בן כמעט שנתיים אבל מאז שמבין (כבר לא זוכרת ממתי) וביקש רק את אמא, קמתי פעם פעמים אמרתי- אמא ישנה עכשיו, נשיקה חיבוק ולילה טוב. עכשיו אבא מטפל בך (לא קם בחמש ומתנדב בשמחה)כמעט תמיד הוא רוצה רק את אמא.
יכול להיות שהחינוך הזה עובד תוך 3-4 ימים רק כשהילד בן 7 חודשים? כי עכשיו הוא הרבה יותר גדול, ואולי לכן קשה יותר לחנך אותו?...אתה יכול להתייעץ עם אמא של הילדים,
גם היא חינכה אותם ככה ברוך השם.
בלי קשר לבכי או לכל דבר אחר -יפה!
שוין, את זה הילד בן העשרים חודש לא מבין עדיין... או שיש דרך אחרת להסביר לו, וזו בעצם השאלה שלי...בלי קשר לבכי או לכל דבר אחר -
ילדים לא עושים תנאים עם ההורים שלהם.
כשילד/ה עושה פרצוף, אני אומרת לו
משא ומתן אני מנהלת במשרד כבר מעל עשור,
רוצה לנהל משא ומתן?
תתקשר לורדה תקבע תור למחר בבוקר למשרד, שם אנהל איתך מו''מ
בבית אין מקום למו''מ.
יש מצב בהחלט שהוא היה שמח לחפש לעצמו הורים כאלה אבל בהתחשב בזה שהורים זה נתון שלא ניתן לשינוי, וגם ילדים, אנחנו ננסה למצוא פשרה שמחה וטובה על בסיס של המון המון אהבה.אז אמא דואגת שהילד לא יבכה
כי אמא צריכה לישון!!!!
אבא צריך לקום ב5 בבוקר ללמוד, לא מרשה לו לקום לילדים.
אמא שלי חינכה אותי מגיל 0
תנאים עושים רק מתחת לחופה.
אם הילד רוצה שאבא או אמא יהיו לידו, שיחפש לעצמו הורים מובטלים, עשירים, ומחפשי תעסוקה.
חס ושלום.יכול להיות שהחינוך הזה עובד תוך 3-4 ימים רק כשהילד בן 7 חודשים? כי עכשיו הוא הרבה יותר גדול, ואולי לכן קשה יותר לחנך אותו?...
זה חלק מהטקטיקות שאנו נוקטים בהם כעת. כבר למעלה משבועיים...הבן שלי בן כמעט שנתיים אבל מאז שמבין (כבר לא זוכרת ממתי) וביקש רק את אמא, קמתי פעם פעמים אמרתי- אמא ישנה עכשיו, נשיקה חיבוק ולילה טוב. עכשיו אבא מטפל בך (לא קם בחמש ומתנדב בשמחה)
בעלי היה שוכב לידו בלי לדבר איתו מילה רק עכשיו לילה... ישנים... ותוך כמה דק' היה מתיאש ונרדם...
אין בעיה. אני לא דן כעת על חינוך שמאפשר בכי. אני דן כעת על חינוך שלא מאפשר בכי.חס ושלום.
חינוך הוא לא רק איך לגרום לילד לא לבכות,
בכי זה סוג של סחיטה רגשית, וככל שהילד גדל הפוטנציאל לסחיטה רגשית גדל....
ולכן אין גיל לחינוך
מגיל 0 עד הטבעת.
ילד מבין מגיל יום,שיש דרך אחרת להסביר לו, וזו בעצם השאלה שלי
אין ספק. את זה אנחנו רואים גם אצל אמו של רבי יהושע בן חנניה.ילד מבין מגיל יום,
כאשר נולד ילדי הראשון, חמי הגיע לבקר בביתנו -
התרגשנו מאד, חמי לא יהודי של ביקורים, אדם ת''ח מוכר
הכנו לו ארוחת ערב מפוארת,
והוא הוציא מכיסו דף ישן ומקומט, ואמר לנו -
את המילים הללו הקריא לי אבי שליט''א [כיום זצוק''ל] ביום שנולד הילד הראשון שלנו,
ואת המילים הללו אמר לו אבא שלו זצוק''ל ביום שנולד הילד הראשון -
והוא הקריא לנו מילים של אחד מגדולי המשגיחים,
שילד מבין, ושומע, וקולט,
כבר בחדר לידה.
ומכאן המסר - אין תחילת גיל לחינוך, ויש תאריך פג תוקף וזהו יום החתונה.
אם אתה מדבר ככה בגיל 20 חודשים,אבל מה לעשות שהילד כבר בן עשרים חודשים, ולא קל לחנך אותו כמו שמחנכים ילד בן 0?...
אנחנו מנסים כבר למעלה משבועיים!וגיל 20 חודשים, ב3 ימים אתה יכול לשנות את מחשבתו.
מבין? בטוח. השאלה מה...ילד מבין מגיל יום,
חייבת לשלב בין הורות לבין עסקים.אנחנו מנסים כבר למעלה משבועיים!
או שאנחנו חייבים לנסות את שיטת ה"זבנג וגמרנו" - לתת לו לו לבכות עד שיירדם מרוב בכי, ככה במשך כמה ימים?
אצלי הם מבינים את בגיל צעיר מאד,יש שלב שילד מבין שגם אם אמא חוזרת לחדר שינה לישון היא לא נעלמה מהעולם או נטשה אותו...
אה, שכחתי פרט חשוב: הוא יוצא לבד מהלול!ומעתה שיבכה.
אתם צריכים לישון,
2-3 לילות יהיה לכם קשה להרדם, ובזה בעזי''ת יבוא הסיפור להצלחתו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: