מנסיון רב, וגם אם אין לך עדיין תפעיל שכל ישר אם יש לך כזה.אתה מדבר מניסיון או מסברא?
מנסיון רב, וגם אם אין לך עדיין תפעיל שכל ישר אם יש לך כזה.אתה מדבר מניסיון או מסברא?
ניסיון מדבר אלי.מנסיון רב, וגם אם אין לך עדיין תפעיל שכל ישר אם יש לך כזה.
זה היה לאחר הסברים וזה נאמר בצורה המובנת למי שהיה צריך להבין.......וכן למי שמאמין שיש בכי חוויתי
תיקח את העצות שנתנו לך ותסנן לפי שכל ישר, כל מי שיאמר לך לא להתייחס משתקין אותו, הילד שלך אינו שפן נסיונות, יחס במידה כל ילד וצרכיו.ניסיון מדבר אלי.
בקיצור - אני צריך לשמוע על תוצאות בשטח, ולנסות את זה.
ברור שאני פועל לפי שכל ישר, ועם יד על הדופק. אני בטוח שגם המציעים התכוונו להשתמש בשכל הישר, רק שהם מתארים את הכיוון שיש לפעול. [ואוסיף, שמלקרוא הודעות אחרות של הניקים שהציעו כאן את הצעותיהם ושיתפו מניסיונם הרחב, אפשר לראות בברור שיש להם שכל ישר].תיקח את העצות שנתנו לך ותסנן לפי שכל ישר, כל מי שיאמר לך לא להתייחס משתקין אותו, הילד שלך אינו שפן נסיונות, יחס במידה כל ילד וצרכיו.
המציעים דברו מתוך נסיון של שנים.... ובלעה''ר עם ילדים לרב......אני מניח שגם המציעים התכוונו להשתמש בשכל הישר,
לעולם אבל לעולם אל תשכנעי בנאדם (שאינך יודעת אופיו, הבנתו, מצוקתו) במילותייך שלך ללא הסבטקטס, כי שמא למצפונו ירווח מידיי, תמיד סייג לדבריך שימי.זה היה לאחר הסברים וזה נאמר בצורה המובנת למי שהיה צריך להבין.......
לא נכנסת לזה....לעולם אבל לעולם אל תשכנעי בנאדם (שאינך יודעת אופיו, הבנתו, מצוקתו) במילותייך שלך ללא הסבטקטס, כי שמא למצפונו ירווח מידיי, תמיד סייג לדבריך שימי.
לגמרי. הוספתי עוד משהו בהודעתי לעיל.המציעים דברו מתוך נסיון של שנים.... ובלעה''ר עם ילדים לרב......
וואו! נקודה מעניינת וחשובה!ו.. שעות שינה. יש שעות שינה מומלצות. כשילד עובר את השעות הללו הוא לא מצליח לישון ונהיה משוגע.
ברגע שהבת שלי ישנה יותר ביום היא גם ישנה 12 שעות בלילה !(חוץ מבקבוק אבל נרדמת ישר) מה שחשבתי שההפך. הייתי מושכת אותה עוד שעות כדי שתהיה עייפה. זו טעות. עייפות יתר היא מתכון בטוח לחוסר הרדמות
בזהירות רבה מאוד, על קצות האצבעות ובקול נמוך במיוחד אלחש: הוא נרדם........................ופתאום תזכר לצעוק הי הוא כבר נרדם
ממש לא נכון תקרא שוב את העצות שלמעלה... לדעתי להיות בחדר חשוך, לבד, ער... זה מפחיד גם בשבילי...כלומר, כל עוד הוא לא ממש צורח בהיסטריה, לא לגשת בכלל לתינוק הבוכה באמצע הלילה כשהוא מתעורר?
וואו מתוקה שנת העמל ספר לנו מתי הגיע הבוקר...בזהירות רבה מאוד, על קצות האצבעות ובקול נמוך במיוחד אלחש: הוא נרדם........................
אני מאוד מקווה שהוא יישן כעת כמה שעות טובות, ככה עד הבוקר!
בעז"ה מחר בלילה יהיה קל יותר, ואני מאוד מקווה שתוך זמן קצר מאוד נהיה מאחורי זה, והוא יירדם בקלות ויישן לילות רצופים שלווים ורגועים!
אין לי די מילים להודות לכולכם על הליווי והעזרה עד כה!
(אבל אל תעזבו, כן?... אני מבין שיש עדיין עוד קצת דרך...)
כשהייתי גננת ידעתי מתי כל אמא (של ילדי הגן) נכנסת לתשיעי לפי זה שהילד שלה נהיה מסובב על הראשהבת שלי - הבכורה- בת שנתיים ושלוש התחילה לאחרונה להתעורר בכל לילה ודורשת לישון איתנו,
או שנשב לידה (למשך שעה פחות או יותר), בנוסף לוקח לה הרבה זמן להרדם, היא צריכה סיפורים וכו'...
היא ישנה שעה וחצי ביום והולכת לישון ב 8-9, ככה שנראה לי שהיא עייפה מספיק בשביל לישון טוב.
אני לפני לידה שלישית, יש כאלו שאומרים שהילד מרגיש את זה ודורש יותר תשומת לב,
מהנסיון שלכם זה נכון?
כל הכבוד!!בזהירות רבה מאוד, על קצות האצבעות ובקול נמוך במיוחד אלחש: הוא נרדם........................
אני מאוד מקווה שהוא יישן כעת כמה שעות טובות, ככה עד הבוקר!
בעז"ה מחר בלילה יהיה קל יותר, ואני מאוד מקווה שתוך זמן קצר מאוד נהיה מאחורי זה, והוא יירדם בקלות ויישן לילות רצופים שלווים ורגועים!
אין לי די מילים להודות לכולכם על הליווי והעזרה עד כה!
(אבל אל תעזבו, כן?... אני מבין שיש עדיין עוד קצת דרך...)
אל מי אתה מדבר? ציטטת את ב.א. והוא לא התקיף אף אחדלמה אתה כותב בכלל
קראת את כל ההתכתבות??? לפני ההתקפה?
ברור להמתין קצת ואז לגשת,התגובות בהחלט מרחיבות את הדעת, אבל אשמח שהם יבואו כנספח לתשובה על השאלה המרכזית: האם לגשת אליו מיד או להמתין קצת ואז לגשת?
הוא בוכה באופן שהוא לא יחזור לישון אם לא נגיע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: