בלי קשר לעצות ... המון כח זה ממש מתסכל לדעת שהטוב ביותר לילד שלך זה בכי... ועוד שההורים מתעלמים...אבל הוא בוכה... איזה מין כיף זה?....
אבל שתהיה בטוח שאתה נותן לו נכס לחיים.
בלי קשר לעצות ... המון כח זה ממש מתסכל לדעת שהטוב ביותר לילד שלך זה בכי... ועוד שההורים מתעלמים...אבל הוא בוכה... איזה מין כיף זה?....
אותך לרווחה....זה בכי חוויתי ...
לדעתי כן אלא אם זה בכי מתוך עיפות שרק מביע חוסר שביעות רצון...במילים אחרות - כן כדאי להיכנס? גם בשלב הזה שהוא בוכה הרבה פחות יחסית ללפני שעה?
אגב, סטטוס הבכי שלו עכשיו זהה לבכי שלו לפני חצי שעה. בחצי שעה האחרונה אני לא חושב שהשתנה הרבה. אבל הוא באמת בוכה הרבה פחות.
זה באמת מה שמחזיק אותי. לולא חשבתי בצורה זו, מזמן הייתי מתייאש. נראה כמה זמן אחזיק מעמד עם המחשבה הזו...בלי קשר לעצות ... המון כח זה ממש מתסכל לדעת שהטוב ביותר לילד שלך זה בכי... ועוד שההורים מתעלמים...
אבל שתהיה בטוח שאתה נותן לו נכס לחיים.
לא יודע אפילו איך להגדיר את זה. נראה שהוא לא סגור על עצמו... מדי פעם הוא נזכר שהוא צריך לבכות או משהו כזה...לדעתי כן אלא אם זה בכי מתוך עיפות שרק מביע חוסר שביעות רצון...
@רוחי בלבוחי מה את צוחקת יותר מתאים כאן בכי חוויתי....אותך לרווחה....
אני צריך לשמור שאשתי לא תרוץ אליולכו לישון!
הוא ממשש את הדופק ההורי כמה הוא חזק ויציב....שהוא לא סגור על עצמו...
אז זה לא נשמע היסטרי במיוחד.. ליל"טלא יודע אפילו איך להגדיר את זה. נראה שהוא לא סגור על עצמו... מדי פעם הוא נזכר שהוא צריך לבכות או משהו כזה...
צריך להרגיע את "העצבים המתוחים" איפשהו, לא?... אז אני עושה את זה כאן על המקלדת... [נשיפה ארוכה ואנחה כבדה]לא רק את הפורום הזה
אז לפחות פה תחליף נושא להתרעננות ופתאום תזכר לצעוק הי הוא כבר נרדם.... הלוואי כן יהי רצון..צריך לפרק את העצבים איפשהו, לא?... אז אני עושה את זה כאן על המקלדת... [נשיפה ארוכה]
אגב, מה עושים אם הוא נרדם ואח"כ מתעורר? (לגשת / לא לגשת?)
כלומר, כל עוד הוא לא ממש צורח בהיסטריה, לא לגשת בכלל לתינוק הבוכה באמצע הלילה כשהוא מתעורר?לא לגשת!!
רק אם הוא צורח בהיסטריה
אבל זה לא נראה הכיוון
מה זה לא לגשת לילד שבוכה, תהיו נורמלים, וכן למי שמאמין שיש בכי חוויתי אז גם זה כעס חוויתי@רב פעלים - על מה הכעס? אני שואל שאלה.
אתה מדבר מניסיון או מסברא?מה זה לא לגשת לילד שבוכה, תהיו נורמלים, וכן למי שמאמין שיש בכי חוויתי אז גם זה כעס חוויתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: