לכבוד שבתות החורף: עוגות טעימות וקלות להכנה.

טליהבא

משתמש מקצוען
וואו!
איזה אשכול מוצלח!

אתרום את חלקי בעוגת שיש עסיסית ומוצלחת מאד,
אמנם דורשת הקצפה במיקסר והמסה בסיר קטן אבל כדאי!

טורט שיש

החמרים:


2+1/2 כוסות סוכר

9 ביצים

3/4 כוס מיץ

1 אפיון

2 ס. וניל

1 כוס שמן

3 כוסות קמח

לתערובת השוקולד:

1 כוס קקאו

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס מים

1 כפית קפה

מעט יין

המיסי את כל החמרים, כבי הלהבה

והוסיפי 75 גר' מרגרינה

ההכנה:

2/3 מהטורט צקי ל-4 תבניות אינגליש קייק ארוכות

1/3 הנותר, הוסיפי לשוקולד,

צקי מעל הטורט בתבניות וקשקשי במזלג.

בהצלחה
ושבת שלום.
וואו!
איזה אשכול מוצלח!

אתרום את חלקי בעוגת שיש עסיסית ומוצלחת מאד,
אמנם דורשת הקצפה במיקסר והמסה בסיר קטן אבל כדאי!

טורט שיש

החמרים:


2+1/2 כוסות סוכר

9 ביצים

3/4 כוס מיץ

1 אפיון

2 ס. וניל

1 כוס שמן

3 כוסות קמח

לתערובת השוקולד:

1 כוס קקאו

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס מים

1 כפית קפה

מעט יין

המיסי את כל החמרים, כבי הלהבה

והוסיפי 75 גר' מרגרינה

ההכנה:

2/3 מהטורט צקי ל-4 תבניות אינגליש קייק ארוכות

1/3 הנותר, הוסיפי לשוקולד,

צקי מעל הטורט בתבניות וקשקשי במזלג.

בהצלחה
ושבת שלום.
לחדוי! הביצים מופרדות או מוקצפות שלמות?
 

סא איור

מהמשתמשים המובילים!
איור וציור מקצועי
חדוי- הכנתי את העוגה[ הפרדתי ביצים] יצא מעולה!
אגב, לא עשיתי שיש, רק סתם וניל.
תודה!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
סליחה,
רק עכשיו שמתי לב לשאלה...
שמחה בשבילך סא איור, שהטורט הצליח!

את כל הטורטים אני מקציפה ביצים שלימות,
כמובן עם הרבה סבלנות עד שתתקבל קציפה תפוחה כהלכה ובצבע שמנת
 

Kings hwy

משתמש פעיל
וואו!
איזה אשכול מוצלח!

אתרום את חלקי בעוגת שיש עסיסית ומוצלחת מאד,
אמנם דורשת הקצפה במיקסר והמסה בסיר קטן אבל כדאי!

טורט שיש

החמרים:


2+1/2 כוסות סוכר

9 ביצים

3/4 כוס מיץ

1 אפיון

2 ס. וניל

1 כוס שמן

3 כוסות קמח

לתערובת השוקולד:

1 כוס קקאו

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס מים

1 כפית קפה

מעט יין

המיסי את כל החמרים, כבי הלהבה

והוסיפי 75 גר' מרגרינה

ההכנה:

2/3 מהטורט צקי ל-4 תבניות אינגליש קייק ארוכות

1/3 הנותר, הוסיפי לשוקולד,

צקי מעל הטורט בתבניות וקשקשי במזלג.

בהצלחה
ושבת שלום.

אפשר בבקשה הוראות הכנה לטורט?

תודה מראש.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עוגת קפה קלה
1/4 כוס קפה + מים רותחים
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
2 סוכר וניל
1/4 כוס קקאו
1 א.אפיה
2 כוסות קמח
4 ביצים
------
לערבב
לאפות 180 מעלות 40 ד' 2 אינגלישקייק.
כפית קפה
3 כפות מים רותחים
3 כפות שמן
כוס א.סוכר
לערבב טוב. ולשפוך כשיוצא מהתנור.


חוי,
העוגה נהדרת!
השתמשתי עם קפה טורקי להדגשת הטעם,
וכן לציפוי השתמשתי בכף א. סוכר בלבד,
העוגה התקבלה טעימה, נימוחה ועסיסית!
יישר כח!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר בבקשה הוראות הכנה לטורט?

תודה מראש.

בשמחה!

הקציפי ביצים שלימות תוך כדי הוספת הסוכר וס. הוניל,
עד לקבלת קצף תפוח בצבע שמנת

הנמיכי את חוזק הההקצפה למינימום
צקי את השמן
והוסיפי את החמרים היבשים והנוזלים לסירוגין- תוך כדי הקצפה מינימלית,
[ניתן להשתמש בפולסים]

וההמשך כמו בהודעה הקודמת.
מקוה שהכל ברור,
ואם יש שאלה נוספת,
אשתדל לענות
בהצלחה
 

Kings hwy

משתמש פעיל
רוב תודות לך, חדוי כנרת היקרה, על ההסבר המפורט בסבר פנים יפות ונעימות כל כך!
שבת שלום.
 

פרספכתיבה

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יוצרי ai
חדוי, תודה על עוגת השיש
ניסיתי השבת-יצא ממש מוצלח!!!

והשתמשתי בעצה שלך להקציף את הביצים השלמות הרבה זמן-באמת הקצף יצא ממש גבוה ויפה!

תודה רבה!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
חדוי, תודה על עוגת השיש
ניסיתי השבת-יצא ממש מוצלח!!!

והשתמשתי בעצה שלך להקציף את הביצים השלמות הרבה זמן-באמת הקצף יצא ממש גבוה ויפה!

תודה רבה!
כיף לשמוע!
תודה
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עוגת קפה קלה
1/4 כוס קפה + מים רותחים
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
2 סוכר וניל
1/4 כוס קקאו
1 א.אפיה
2 כוסות קמח
4 ביצים
------
לערבב
לאפות 180 מעלות 40 ד' 2 אינגלישקייק.
כפית קפה
3 כפות מים רותחים
3 כפות שמן
כוס א.סוכר
לערבב טוב. ולשפוך כשיוצא מהתנור.
תודה על המתכון!
אשמח לדעת האם את מערבבת ידני או איך?
 

welcome

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לא יודעת אם יש משהו בסגנון לא היה לי זמן לבדוק
(צריכה להספיק להכין את העוגה;))
עוגה ממש מיוחדת
ללא אפיה
ובחמש דקות

250 גרם פתי בר
250 גרם חמאת בוטנים
2 כפות דבש
50 גרם מרגרינה

לרסק את הפתי בר בבלנדר למרקם חולי
להמיס את שאר החומרים
לערבב ולשטוח בתבנית בינונית

200 גרם שוקולד מומס
לערבב עם 1 ריץ לתערובת אחידה
ולשפוך מעל הפתי בר

בתאבון
 

esw

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לא יודעת אם יש משהו בסגנון לא היה לי זמן לבדוק
(צריכה להספיק להכין את העוגה;))
עוגה ממש מיוחדת
ללא אפיה
ובחמש דקות

250 גרם פתי בר
250 גרם חמאת בוטנים
2 כפות דבש
50 גרם מרגרינה

לרסק את הפתי בר בבלנדר למרקם חולי
להמיס את שאר החומרים
לערבב ולשטוח בתבנית בינונית

200 גרם שוקולד מומס
לערבב עם 1 ריץ לתערובת אחידה
ולשפוך מעל הפתי בר

בתאבון
נשמע טוב
אבל לא בטוחה שהבנתי,
זה 2 שכבות, שהראשונה זה בסקויטים עם החמאת בוטנים ביחד?
 

נעליים

משתמש מקצוען
עוגת כושי לכבוד שבת קודש

(הכל ביחד במיקסר כ2-3 דק')
4 כוסות קמח
2 וחצי כוסות סוכר
1 וחצי כוס שמן
1 וחצי כוס מים
3/4 כוס קקאו
2 כפיות סודה לשתיה
2 כפיות קפה
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
6 ביצים
4 כפות ריבת תות

תבנית חד פעמי גדול

בהצלחה!
 

נעליים

משתמש מקצוען
עוגת שמנת לכבוד שבת קודש

6 ביצים
2 כוסות סוכר - קצף עם הביצים
2 שמנת
5 סוכר וניל
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1 כוס שמן
לאפות חצי שעה

כמות זה מתאים ל2 תבניות אינגליש
אפשר לשים מעל סירופ מייפל ואגוזים טחונים.
(אני הורדתי 1/2 כוס סוכר, זה היה לי מידי מתוק)
 

אסתי אחת

משתמש מקצוען
ציפוי טעים בסגנון ''עוקץ הדבורה '' לכל עוגת מיץ או טורט -משדרג ממש!!

4\3 כוס סוכר
מיץ מחצי תפוז
2 כפות אבקת קפה נמס
50 ג' מחמאה
שברי אגוזים לעיטור


להמיס את החומרים עד להמסה מלאה-ליצוק על העוגה כשמתקרר קצת
לעטר באגוזים
 

מציגה מצגות

משתמש צעיר
כשבאמת רוצים משהו טוב ולא רגיל במינימום עבודה:
עוגת אוכמניות:
בצק:

1 מרגרינה (אפשר להמיר ב1 כוס שמן)

1 כוס סוכר

3 כוסות קמח

1 סוכר וניל

1. א. אפיה

2 חלמונים

1 כף מים

1 כף חומץ

מלית:

1 מלית אוכמניות לאפיה


ללוש במיקסר, לשטוח בתבנית שלושת רבעי מכמות הבצק.

למרוח את מלית האוכמניות, ולעטר מלמעלה ברשת של בצק.

לאפות כ-25 דקות.
 

חיה12

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני מחפשת זמן רב מתכון לעוגת שוקולד
בצבע חום בהיר (לא כושית)
עסיסית ורטובה
אבל לא דחוסה.

הרבה תנאים ;)

יש לך??

בעלי מאוד ישמח:)
 

124578

משתמש פעיל
וואו!
איזה אשכול מוצלח!

אתרום את חלקי בעוגת שיש עסיסית ומוצלחת מאד,
אמנם דורשת הקצפה במיקסר והמסה בסיר קטן אבל כדאי!

טורט שיש

החמרים:


2+1/2 כוסות סוכר

9 ביצים

3/4 כוס מיץ

1 אפיון

2 ס. וניל

1 כוס שמן

3 כוסות קמח

לתערובת השוקולד:

1 כוס קקאו

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס מים

1 כפית קפה

מעט יין

המיסי את כל החמרים, כבי הלהבה

והוסיפי 75 גר' מרגרינה

ההכנה:

2/3 מהטורט צקי ל-4 תבניות אינגליש קייק ארוכות

1/3 הנותר, הוסיפי לשוקולד,

צקי מעל הטורט בתבניות וקשקשי במזלג.

בהצלחה
ושבת שלום.

מקפיצה. מישהי ניסתה את העוגה בלי מרגרינה?
איך יצא?
תודה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה