כן.מקפיצה. מישהי ניסתה את העוגה בלי מרגרינה?
איך יצא?
תודה!
בשלתי מעט עם החומרים בסוף התהליך.
יצא מעולה!!
כן.מקפיצה. מישהי ניסתה את העוגה בלי מרגרינה?
איך יצא?
תודה!
תודה לך.עוגת שיש שוקולד קפה (המתכון מתאים ל2 תבניות אנגליש קייק)
- 1. כוס קמח.
- 1.5 כוסות סוכר חום\לבן.
- 3 ביצים
- סוכר וניל
- א.אפיה
- כוס שמן
- 2 כפיות קפה מומסות ברבע כוס מים רותחים.
להקציף את כל החומרים יחד לבלילה אחידה.
לשמור בצד כוס מהבלילה.
לחלק את הבלילה שבקערה ל2 תבניות האנגליש קייק בשווה.
(לא להילחץ שממלא רק רבע תבנית-זה תופח מאוד באפיה...)
- את כוס הבלילה ששמרנו בצד לערבב עם 100 גרם שוקולד מריר מומס.
לשפוך פס של בלילת שוקולד לאורך 2 תבניות האנגליש קייק בשווה- שיווצרו עוגות לבנות ובאמצען פס עבה של שוקולד.
לאפות בחום של 180 מעלות בערך 20 דקות.
בתאבון!
הכנתי ויצא מצוין- ממש לטעם האנין של מבוגרים{:כשבאמת רוצים משהו טוב ולא רגיל במינימום עבודה:
עוגת אוכמניות:
בצק:
1 מרגרינה (אפשר להמיר ב1 כוס שמן)
1 כוס סוכר
3 כוסות קמח
1 סוכר וניל
1. א. אפיה
2 חלמונים
1 כף מים
1 כף חומץ
מלית:
1 מלית אוכמניות לאפיה
ללוש במיקסר, לשטוח בתבנית שלושת רבעי מכמות הבצק.
למרוח את מלית האוכמניות, ולעטר מלמעלה ברשת של בצק.
לאפות כ-25 דקות.
אני מחפשת זמן רב מתכון לעוגת שוקולד
בצבע חום בהיר (לא כושית)
עסיסית ורטובה
אבל לא דחוסה.
הרבה תנאים
יש לך??
בעלי מאוד ישמח
עוגת שיש שוקולד קפה (המתכון מתאים ל2 תבניות אנגליש קייק)
- 1. כוס קמח.
- 1.5 כוסות סוכר חום\לבן.
- 3 ביצים
- סוכר וניל
- א.אפיה
- כוס שמן
- 2 כפיות קפה מומסות ברבע כוס מים רותחים.
להקציף את כל החומרים יחד לבלילה אחידה.
לשמור בצד כוס מהבלילה.
לחלק את הבלילה שבקערה ל2 תבניות האנגליש קייק בשווה.
(לא להילחץ שממלא רק רבע תבנית-זה תופח מאוד באפיה...)
- את כוס הבלילה ששמרנו בצד לערבב עם 100 גרם שוקולד מריר מומס.
לשפוך פס של בלילת שוקולד לאורך 2 תבניות האנגליש קייק בשווה- שיווצרו עוגות לבנות ובאמצען פס עבה של שוקולד.
לאפות בחום של 180 מעלות בערך 20 דקות.
בתאבון!
אני מחפשת זמן רב מתכון לעוגת שוקולד
בצבע חום בהיר (לא כושית)
עסיסית ורטובה
אבל לא דחוסה.
הרבה תנאים
יש לך??
בעלי מאוד ישמח[/QU
עוגת שוקולית קלה ורטובה- נראה לי שתענה על מבוקשך
ל 3 תבניות אינגליש +תבנית קצרה יותר
2 כוסות קמח
1 אפיון
2 כוסות אבקת שוקולית
3 כוסות סוכר
100 גרם אגוז מלך גרוס
8 ביצים
כוס שמן
כוס מים
חצי כוס ליקר שוקולד
לשים בשתי קערות-באחת את היבשים ובאחת את הרטובים
לאחד בעדינות לאפות בחום 180 כחצי שעה
איזה כוסות חד פעמיות? הקטנות? (160-170 מ"ל)למרות שאני נמנעת מלהכין מתכונים בכוסות חד פעמיות, המתכון הזה חייך אלי ביום שישי בבוקר והיה נראה בדיוק מה שאני צריכה השבת.
מתכון נפלא ומומלץ! אומץ בהחלט!
הכנתי ביד עם מטרפה , אפשר אפילו רק עם כף. הייתי ממליצה לטרוף קודם סוכר, שמן וביצים, ואחר כך להוסיף את היבשים, כדי למנוע ערבוב יתר שיכביד על העוגה.
תודה!
אני מחפשת זמן רב מתכון לעוגת שוקולד
בצבע חום בהיר (לא כושית)
עסיסית ורטובה
אבל לא דחוסה.
הרבה תנאים
יש לך??
בעלי מאוד ישמח
זו בדיוק הסיבה שאני לא משתמשת במתכונים כאלה, כי אני קונה חברה אחרת בכל פעם.איזה כוסות חד פעמיות? הקטנות? (160-170 מ"ל)
תמיד אני משתמשת בכוסות של 240 מ"ל.
@טלטלה כשעושים ציטוט צריך לראות שכותבים ממתחת לשורות הציטוט וכן ממתחת לסוגריים המרובעות השניות (או אחרי זה אבל צריך לדעת איפה אז עדיף ממתחת)למה התגובה שלי ''נדבקה'' לשאלה של חיה 12?
מה עשיתי לא נכון?
עוגת שיש שוקולד קפה (המתכון מתאים ל2 תבניות אנגליש קייק)
- 1. כוס קמח.
- 1.5 כוסות סוכר חום\לבן.
- 3 ביצים
- סוכר וניל
- א.אפיה
- כוס שמן
- 2 כפיות קפה מומסות ברבע כוס מים רותחים.
להקציף את כל החומרים יחד לבלילה אחידה.
לשמור בצד כוס מהבלילה.
לחלק את הבלילה שבקערה ל2 תבניות האנגליש קייק בשווה.
(לא להילחץ שממלא רק רבע תבנית-זה תופח מאוד באפיה...)
- את כוס הבלילה ששמרנו בצד לערבב עם 100 גרם שוקולד מריר מומס.
לשפוך פס של בלילת שוקולד לאורך 2 תבניות האנגליש קייק בשווה- שיווצרו עוגות לבנות ובאמצען פס עבה של שוקולד.
לאפות בחום של 180 מעלות בערך 20 דקות.
בתאבון!
רבע שעה לפני שבת החליטו כאן החברה שלכבוד שבת כ"כ קרה צריך סופלה למנה אחרונה לליל שבת:
הכנו את הסופלה ממתכון שקבלתי מחברה ויצא מעולה!!!
סופלה שוקולד מוצלח
200 גרם שוקולד
חצי כוס שמן
חצי מרגרינה
1 כוס סוכר (אפשר קצת פחות)
5 ביצים
1 כוס קורנפלור
להמיס את השוקולד עם השמן
להוסיף את המרגרינה והסוכר ולערבב היטב
להוסיף את הביצים תוך ערבוב מהיר, ואח"כ את הקורנפלור.
לצקת לכלים מתאימים, (12 יחי')
לשים בתוך כל אחד 1/3 קובית שוקולד מריר
ולאפות 8-10 דקות
השארתי בקצה הפלטה כך שנשאר חם ולא נשרף
והיה ממש מעדן מפנק לסוף סעודת שבת
עוד עוגה קלה, אפילו בלי בישול
עוגת פרורים
4 כוסות קמח
כוס סוכר
11/4 כוס שמן
2 סוכר וניל
1 1/2 א. אפיה
ביצה
תבנית תנור להוציא חופן לפרורים
כוס קקאו
2 סוכר וניל
כפית גדושה קפה
6 ביצים
2 כפת חמאת בוטונים
1/2 כוס סוכר
1 1/3 שמן
1/2 א. אפיה
לערבב
לשפוך על הבצק ומעל פרורים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: