כמה שמן?הכנתי לשבת ויצא מצוין! קל להכנה וטעים! תודה!
המרתי את המרגרינה בשמן...
כמה שמן?הכנתי לשבת ויצא מצוין! קל להכנה וטעים! תודה!
המרתי את המרגרינה בשמן...
עוגת גבינה טעימה וקלה, בלי מיקסר...
5 ביצים
אחד סוכר וניל
כוס וחצי סוכר
חצי כוס שמן
כוס וחצי קמח
1/2 א.אפיה
לערבב ולשפוך חצי מהבלילה לתבנית עגולה גדולה - אני שמתי בשתי תבניות מרובעות קטנות
לחצי השני להוסיף 2 גבינה
אחד סוכר וניל
3 כפות סוכר
1 גילה גדול
לאפות 100 מעלות בערך שעה שעה ורבע
אני מרחתי מעל מלית תות. מאד משדרג
זה יוצא 2 שכבות, לא שוקע כ"כ.איך זה יוצא?
הגבינה לא שוקעת בטורט?
איזה מרקם יוצא לשתי השכבות תודה רבה
1661אני העליתי את המתכון בפעם הראשונה, מהפעם השניה שהכנתי ואילך זה אף פעם לא מתערבב אצלי.
העיקרון שצריך לשמור עליו הוא שהשכבה התחתונה שהיא שכבת השוקולד היא הכי כבדה בגלל הפודינג שוקולד מעליה הקפה שלשכבה הזו אני מוסיפה כף קמח אז היא פחות כבדה מהשוקולד אבל עדיין יותר כבדה מהשכבה העליונה שלא מוסיפים לה כלום.
את התוספות שמוסיפים לבלילה המחולקת כמו הפודינג שוקולד או הקפה והקמח צריך לקפל בעדינות כדי למנוע מהבלילה ליפול.
בנוסף צריך להמנע מלשפוך את הבלילה על אותו מקום, אני מכינה בתבנית עגולה עם חור, אני שופכת את בלילת השוקולד, כמה שיותר מהר אני שופכת את בלילת הקפה בתנועה סיבובית (מקווה שאני מובנת, אני שופכת מהקערה לא באותו מקום) ומיד אחרי אני שופכת את הבלילה הלבנה ומיד (!) מכניסה לתנור.
לגבי הזיגוג, צריך לשפוך אותו על העוגה כשהעוגה קרה, הזיגוג צריך לצאת במרקם של טחינה יחסית לא סמיכה מידי, המרקם צריך להיות נזיל מצד אחד אבל עדיין סמיך ברמה שיכול ליפול מהכפית.
אני רואה שהיה לי קצת קשה להגיד במילים מה שאני עושה אבל מקווה שהובנתי.
אני פה לכל שאלה, מכינה את זה כבר בעצימת עיניים.
זה נקרא bundt pan, אני מאוד אוהבת אותה, כל עוגה, אפילו הפשוטה ביותר נראית יפה בה.1661
רציתי לשאול לגבי התבנית שבה אפית את העוגה-היא נראית מעוגלת אם אני רואה נכון-איזה סוג תבנית זו?
איפה קונים?זה נקרא bundt pan, אני מאוד אוהבת אותה, כל עוגה, אפילו הפשוטה ביותר נראית יפה בה.
בתמונה שצירפתי רואים יותר טוב את הצורה של התבנית. זה סתם עוגת שוקולד פשוטה עם הזיגוג של העוגת קפוצ'ינו.
נראה לי שזו של קוגלהוףיש את התבנית באלי אקספרס ב7-8 דולר.
https://he.aliexpress.com/item/TEEN...acae7aa&transAbTest=ae803_1&priceBeautifyAB=0
עוגת גבינה טעימה וקלה, בלי מיקסר...
5 ביצים
אחד סוכר וניל
כוס וחצי סוכר
חצי כוס שמן
כוס וחצי קמח
1/2 א.אפיה
לערבב ולשפוך חצי מהבלילה לתבנית עגולה גדולה - אני שמתי בשתי תבניות מרובעות קטנות
לחצי השני להוסיף 2 גבינה
אחד סוכר וניל
3 כפות סוכר
1 גילה גדול
לאפות 100 מעלות בערך שעה שעה ורבע
אני מרחתי מעל מלית תות. מאד משדרג
לפעמים זה קצת עולה לי בצדדים, אבל נשאר 2 שכבות. רצוי כמובן לא לשפוך הכל במקום אחד אלא בתנועה סיבובית.תודה רבה. הכנתי השבת, יצא ממש טעים!
הכי טובה אחרי קרור מוחלט במקרר.
שתי שאלות:
1. מענין אותי איך את שופכת את החלק השני של הבלילה בלי שיתערבב עם הראשון,
בלילת הבסיס ממש נוזלית וכששפכתי את החלק העליון - כל הבסיס נדחק לצדדים (עשיתי בתבנית עגולה) ויצא כעין מסגרת.
2. לגבי האפיה - את בטוחה שעל 100 מעלות? כי זה בקושי נאפה אחרי שעה, העליתי ל-150 מעלות ורק אז היא נאפתה.
אני שמה מיץ תפוזים קנוי. של גאמפ או פריגתבעוגות טורט כמו הקפוצינו שהעלו פה יש צורך במיץ תפוזים
במה משתמשים בקיץ כשעונת פירות ההדר הסתיימה?
ואם אין לי אז אני שמה מיץ ענביםאני שמה מיץ תפוזים קנוי. של גאמפ או פריגת
תודה רבה.אני שמה מיץ תפוזים קנוי. של גאמפ או פריגת
לגבי העוגה ב3 צבעים אני לא רוצה לעשות בתבנית עגולה אז איזה תבנית אחרת מתאימה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: